« Til oversigten

Alpbachtal - regn, sne, sne, sne

Weekenden før jul havde Skisport.dk´s udsendte takket nej til årets sidste julefrokost, sikret sig en udgangstilladelse fra resten af familien, og så var det afsted for at kigge på de 54 km pister.

Ikke meget i forhold til en del andre områder – men interessant fordi området henover sommeren 2012 er blevet mere end dobbelt så stort i forbindelse med sammenlægningen med området Wildschönau.

Ikke ukendt i fremtiden

Ting tager sin tid. 12/7 2002 skrev Skisport.dk at Alpbachtal ville blive bygget sammen med Wildschönau til vinteren 2003/04… nogle gange går ting bare ikke helt som planlagt. Nu 9 år senere er byggeriet en realitet, og helikoptere og bygningsarbejdere er i fuld gang med at få liften op at stå.
Det samlede område vil blive kaldt Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau og kommer til at byde på 145 km pister og 47 lifter. Sammenlægningen betyder, at området med et bliver blandt de 10 største skiområder i Tirol.
Prismæssigt har et mindre kendt område sine fordele, det gælder eksempelvis på liftkortpriserne. Et voksen liftkort til 7 dage i højsæsonen er eksempelvis 175 kroner billigere end i det mere kendte Saalbach, som dog er et lidt større område (200 km pister).

Turen i levende billeder

Vejret er vi ikke herre over, og på netop denne tur oplevede vi det hele… Ved ankomsten fredag aften væltede regnen ned i byen – vi taler ikke bare smådryp – men decideret styrtregn. Kl. 5.30 lørdag morgen vovede vi os hen til gardinet på værelset, for heldigvis at konstatere, at det nu var sne der kom ned fra himlen.

Et tiltrængt drys sne som betød en weekend med gode sneforhold, dog et stykke fra perfekt, men sneen dalede fortsat mandag ved frokosttid da vi kørte fra byen. Vi klippede denne lille video sammen og slutter med den og et på gensyn til Alpbachtal.


Skisport.dk rejste til Alpbachtal med hjælp fra Østrigs Turistkontor og Alpbach Seenland TourismusLæs mere om skiferie i Alpbachtal her eller find flere informationer om Wildschönau her.

Skiferie forslag i Alpbachtal

Alpbach Bergwald Appar... Alpbach Bergwald Appar... Bil fra 2.012,-/pers.
Lejlighedshus Schönwi... Lejlighedshus Schönwi... Bil fra 1.446,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning