2117 of Sweden regntøj med masser af farver 17/18

2117 of Sweden regntøj med masser af farver 17/18

Er du på jagt efter farverigt regntøj til fair priser, så er det bedste bud regnsæt fra 2117 of Sweden.

Det svenske firma siden 2003 har lavet kvalitetstøj til skiferie, hverdag og aktivt brug. Deres udvalg er i god kvalitet og samtidig er det lavet i materialer og farver, som skiller sig lidt ud. Firmaet har siden 2012 haft fokus på at skabe en bæredygtig virksomhed, hvorfor at de hvert år forsøger sig med øko-venlige kollektioner, hvor der bliver brugt genbrugsmaterialer.

Farver og fair priser

Er man på jagt efter et simpelt regnsæt, der skal kunne holde kroppen varm og tør, så laver 2117 of Sweden sæt til fair priser. Vi har grundet stor efterspørgsel på farverigt regntøj udvidet sortimentet, så der er noget til alles behov. 



Farver, farver og atter farver

Populære regnsæt fra 2117 of Sweden

En af fordelene ved regnsættene er, at de er fremstillet i lette materialer, således at bevægelsesfriheden er i top. Samtidig er alle syninger og sømme tappede, hvilket giver en maksimal vandtæthed. 

Både til mænd og damer har der i efteråret 2017 været stor efterspørgsel på Viared regnsættene, der fås i farverne gul, pink, sort, grøn, blå, rød. Sættene har en god pasform med elastik i taljen og på buksebenene er der en knap, således at man selv kan justere størrelsen.


2117 of Sweden laver trøjer og dunjakker til både mænd og damer, som er i behagelige materialer

Meget mere end regntøj

2117 of Sweden er primært kendt for at lave tøj til aktivt brug, men de seneste år har der været stor efterspørgsel efter deres hverdagstøj, som trøjer og dunjakker. Trøjerne og fleece modellerne, har en behagelig pasform og er lavet i komfortable materialer. Samtidig laver de ultralette og minimalistiske dunjakker, der egner sig rigtig godt til både efterår/forår.

Se 2117 of Sweden regntøj her

Se 2117 of Sweden dunjakker her

Se 2117 of Sweden trøjer her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen