Søg efter skirejser


Skiferie i Tandådalen

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Beliggende i Hundfjället blot 50-100 meter til lift og pist er Trolldalen en attraktiv bolig at vælge på skiferien. Lejlighederne rummer 4-8 personer og er af højeste standard med moderne og flot indretning. I kan fra lejligheden gå til hyggelige restauranter, hvor I kan nyde aftenens middag eller vælge selv at kreere middagen i lejligheden.

Grå Byn 64m2 - 6-8 personer

Grå Byn 64m2 - 6-8 personer, Tandådalen

Grå Byn i Tandådalen er lejligheder på 64m2 med plads til 6-8 personer. Lejlighederne er privatejede, så der er stor variation i stil og indretning. Begrænset antal internetforbindelser Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 64m2 Til lift: 200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 2 soverum med 6-8 sengepladser   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og med opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Adgang til fælles sauna. Tørreskab. Balkon  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig Læs mere

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

De hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettede, og her kan I bo 2, 4 eller 8 personer. Her bor I centralt med ski-in/ski-out og blot 100 meter til liften, så I nemt og hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kort gåafstand til skitorvet, hvor der bl.a. venter en bred vifte af restauranter, indkøbsmuligheder, god underholdning og skiskole.

Tandåliden

Tandåliden, Tandådalen

Hytteområde beliggende i kort afstand i bil til Tandådalens skiområde. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning. Tandådalen er forbundet med lift til Hundfjället, og her har I adgang til 2 store skiområder. I Lindvallen, som er ca. 10-15 min i bil, finder I Experium, hvor der er svømmehal, bowling, restauranter, underholdning og meget mere under et tag. Ved Tandådalen er der også indkøb, restauranter og skishop.

Tandådalens Stugby 6 personer

Tandådalens Stugby 6 personer, Tandådalen

Type: Dobbelthytte  Personer: 6  Størrelse: 74m2 i 2 plan Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine   Badefaciliteter: Wc/douche  1. plan: Soverum: 1 rum med dobbeltseng og 1 rum med 2 køjer og 2 enkeltsenge  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Tandådalens Fjällvillor 8 personer

Tandådalens Fjällvillor 8 personer, Tandådalen

Type: Dobbelthytte  Personer: 8  Størrelse: 56m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og panoramavindue Soverum: 2 rum hver med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine Badefaciliteter: Sauna/douche, separat wc  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Tandåliden

Tandåliden, Tandådalen

Hytteområdet Tandåliden er beliggende i kort afstand i bil til skiområdet. Skihytterne er i forskellige størrelser og og med forskellig indretning. Tandådalen er forbundet med lift til Hundfjället og her har I adgang til begge af de store skiområder i Sälen. Ved Tandådalen finder I også både indkøbsmuligheder, restauranter og skishop.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Sportvåning 8 personer

Sportvåning 8 personer, Tandådalen

Type: Lejlighed  Personer: 8  Størrelse: 60m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og panoramavindue Soverum: 1 rum med dobbeltseng, 1 rum med bred seng og overkøje samt 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine Badefaciliteter: 2 x Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol og barneseng, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet i prisen Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her    Læs mere

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Lejlighederne Ski Apartments ligger fordelt i 3 huse. Her bor I tæt på pisten, liften og i gåafstand til indkøb, restauranter og underholdning. Tandådalen og Hundfjället er forbundet med en forbindelseslift og denne er næste lige ved døren. I kan derfor nemt benytte begge skiområder. Tager I bilen eller skibussen er der badeland, bowling og endnu flere butikker i Lindvallen.