Søg efter skirejser


Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Disse dejlige skihytter er beliggende tæt på pisten med fantastisk udsigt over fjeldet. Hytterne ligger i panoramaområdet og ikke langt langrendsspor. På toppen ved Gaiastova finder I blandt andet fine restauranter, afterski, skileje og butikker. Hytterne byder på smuk indretning og alt, hvad du kunne ønske dig. Hemsætervegen byder på hytter placeret forskellige steder, men altid tæt på pisten. Alle gæster i dette område skal betale ved bommen. Der er betaling ved alle ture igennem bommen.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Rejs med familien på skiferie til Hafjell, Norge, hvor I kan bo i disse skønne skilejligheder med plads til op til 8 gæster. Der er ski-in-ski-out, som I kan benytte dagen lang, når I får brug for at komme til og fra pisterne. Blot 200 m fra boligerne ligger den nærmeste restaurant.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er blandt de mest populære lejligheder på Trysil Turistsenter. Her bor I cirka 50 meter fra løjpe nummer 19, hvorfra I kan stå på ski helt til liften. I kan gå til skitorvet, skiskole og de mange andre faciliteter, som ligger i bunden af skiområdet. Disse lejligheder giver jer en stor frihed på skiferien, særligt hvis I rejser med børn.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Hyggelige og flotte lejligheder beliggende i kort afstand fra centrum og kun ca. 15 min. gang fra skiområdet. Skibussen nærmeste stop er bare ca. 200 meter fra lejlighederne. Centralt beliggende og moderne indrettede lejligheder til max. 4 personer. Komfortabelt lejlighedskompleks med i alt 25 lejligheder og en venlig og fredelig atmosfære.

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge er findes der pool, som er gratis for alle gæster, der bor på Highland. Ved poolområdet findes desuden jacuzzi og sauna. Der er legerum til familiens yngste børn. Skibussen stopper ca. 300 meter fra hotellet, så I kommer nemt til og fra liften. I stuetagen er der bageri og pizzeria - så I nemt kan få lidt aftensmad eller snuppe en pizza med op i lejligheden. Det er muligt at tilkøbe morgenmad ved bageren. Så det er oplagt Læs mere

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en indkvarteringsmulighed, der tilbyder en nybygget og hyggelig hytte på den østlige side af Kvitfjell. Hytten er med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er også gode langrendsmuligheder lige ude for døren. Boligen ligger i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og i gåafstand til Gudbrandsgard Hotell. Bemærk, at skiskolen for hold er på vestsiden i Kvitfjell.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Hundfjället

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Trolldalen

Trolldalen, Hundfjället

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vil I bo tæt på pisten, så skal I vælge Vrilbacken! Helt nye flotte og lyse lejligheder beliggende oppe i skiområdet i Lindvallen, nærmest Sälfjällstorget. Lindvallen er et supergodt område for familier med børn, der gerne vil have nem adgang til løjper af flere forskellige sværhedsgrader. Der er 1 parkeringsplads pr. bolig (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering 3,3 km derfra benyttes. Der bygges i området og der kan forkomme byggestøj fra Læs mere

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

Björnbyn består af gode og familievenlige lejligheder, som er placeret i gå afstand fra pisten. Derudover kan I også gå til centrum af Björnrike, hvor der findes indkøb, skiudlejning, bager og mange andre faciliteter til skiferien. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, hvilket giver jer mulighed for selv at lave mad.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Klockarfjället er på grund af sin gode beliggenhed en af de mest eftertragtede boliger i Vemdalen. Klockarfjället ligger lige ved pisten Näsbacken og liften Väst Express, dog varierer afstanden til lift og pist meget fra bolig til bolig. Boligerne er fredelige og moderne indrettet med mulighed for egen madlavning. De har en god placering, men det kan ikke anbefales, hvis I kommer med tog eller fly, at booke Klockarfjällets lejligheder, da de ligger et stykke fra receptionen.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden i Sverige byder på alt, hvad du kunne ønske dig af din drømmeskiferie. Boligen er smuk og moderne indrettet i fredelige omgivelser dog stadig indenfor gåafstand af restauranter, pist og skiudlejning. Lejligheden byder blandt andet på gratis internet, privat sauna, veludstyret køkken samt balkon med bjergudsigt.

Nova

Nova, Tandådalen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Huset Ripan er hyggelige lejligheder med plads til 3-5 personer. Skilejlighederne ligger kun 50 meter fra en lift, tæt på pisterne, supermarked og en fin restaurant. Ønsker I at komme til det centrale Åre, kan I via skibussen eller skisystemet komme til de mange lækre restauranter, butikker, supermarkeder og det omtalte natteliv i Åre. Bemærk, at skibussen ikke køre om aftenen, der er det muligt at tage taxi.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Sälen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Timmerby Village

Timmerby Village, Sälen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Flotte og meget hyggelige hytter i Västbyn. Alle hytterne er fritliggende med 2 soverum og åbent alrum med brændeovn. Hytterne er rummelig og hyggelige med en god indretning, og her kan I bo op til 6 personer. Hytterne er smukt placeret omkranset af pisterne i Västbyn og med kort afstand til både skitorv og indkøb. Her bor I mellem træerne, og her kan børnene lege udenfor i sneen. Der er parkering til en bil ved alle boliger.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Fjällbyn 4-6 personer

Fjällbyn 4-6 personer, Stöten

De mange hytter i Fjällbyn kan variere lidt i standard afhængig af ejer og renovering.    Type: Dobbelthytte  Personer: 4-6  Størrelse: 34m2 Til lift: 50-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 2 rum hver med bred seng (120 cm) og overkøje (80 cm)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Læs mere

Solhem

Solhem, Stöten

Flotte lejligheder i hyggeligt hyttekompleks. Fra boligerne er der ca. 50-200 meter fra boligområdet til transportløjpe over til pisterne og ca. 300 meter til liften. Lejlighederne er pæne og velholdte, og de råder over alt, hvad der skal til for at gøre skiferiens aftener yderst afslappende. Alle lejligheder har relaxafdeling med sauna og boblebad.

Hotel Büntali

Hotel Büntali, Ischgl

Det komfortable 4-stjernede Hotel Büntali ligger centralt, ca. 100 m fra centrum af Galtür og ca. 2 km fra skiområdet Silvapark Galtürs Birkhahn-bane. Silvretta-svævebanen, som giver adgang til skiområdet Ischgl-Paznaun, ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Den gratis skibus holder kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig husbar, legerum til børnene og skirum med støvletørrer, som kan betrædes fra hotellet. Der er gratis parkeringspladser ved hotellet (hvis ledig) Læs mere

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

Ferienhaus Spitaler

Ferienhaus Spitaler, Fügen

Det familiært drevne Ferienhaus Spitaler er solrigt og roligt beliggende med stor have i bydelen Kleinboden. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Fügen ligger ca. 2,5 km fra indkvarteringen ligesom Spieljoch-banen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 10 minutter til fods. Det landlige hus har et fælleskøkken, Wi-Fi, skirum med støvletørrer samt terrasse og parkeringspladser. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har køkkenalrum med sat-tv, WiFi, køleskab, el-komfur, bageovn, kaffemaskine, elkedel, nogle med mikrobølgeovn, nogle Læs mere

TheView Apartment Zillertal

TheView Apartment Zillertal, Fügen

Den moderne TheView Apartment ligger ca. 2 km fra centrum af Fügen. Man kommer let til skiområdet Hochzillertal (ca. 5 km fra indkvarteringen) samt til Hochfügen (ca. 13 km fra indkvarteringen) med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen (se Vigtigt). Den nærmeste indstigning til langrendsløjpen nås efter ca. 4 km. Der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler (mod betaling) Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Lejligheder Gustav

Lejligheder Gustav, Schladming

De luksuriøse lejligheder Gustav ligger ca. 50 m fra centrum af Schladming. Indstigningen til skiområdet nås via Planaibahn efter ca. 700 m. Der er indkøbsmuligheder ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen. "Schladming-Appartements Bonuscard", der er inkluderet i prisen, giver hele året rundt mange rabatter (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bookes morgenbrødsservice til (mod Læs mere

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Pension Reiterhaus

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2"

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2", Val Thorens

Som navnet antyder, så er der her tale om 2 huse nemlig Montagnettes Soleil 1 og Montagnettes Soleil 2. Husene ligger 150m. fra hinanden og består af i alt 27 store lejligheder, og vi råder over lejligheder i begge huse. Det unikke ved disse huse er, at alle lejligheder har egen indgang direkte udefra, så det føles næsten som at have sig eget lille chalet - alle lejligheder er også indrettet i hyggelige chalet stil. Lejlighederne har egen pejs inkl Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i lejlighed med perfekt placering i Passo Tonale. 100 meter til pisten og liften - velkommen til Residence Anna.

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er der rig mulighed for afslapning, samtidig med at være tæt på indkøb og skiløb. Her er der skønne værelser, samt ekstra fokus på familieværelser, der har en sjov, elegant og børnevenlig indretning. Hotellet har desuden et stort legeareal, hvor børn og barnlige sjæle kan udforlde deres kreative Læs mere

Apartment Delmonte

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

Hotel Autentis

Hotel Autentis, Kronplatz

Det 4-stjernede Hotel Autentis, der blev nyindrettet i 2021, ligger i centrum af Niederrasen, ca. 4 km fra skiområdet Kronplatz. Skibussen kører direkte fra huset, en kælkebane og en skøjtebane nås efter ca. 100 m. Butikker, barer og restauranter ligger ca. 200 m fra indkvarteringen ligesom indstigningen til en langrendsløjpe. Til den familiært drevne indkvartering hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, opholdsrum, vinkælder, bibliotek, legerum til børnene samt skirum med opvarmet støvletørrer (1 x skiskab pr Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen