Søg efter skirejser


Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartment ligger med en helt fantastisk beliggenhed i Åre, for jer der gerne vil hurtigt til og fra pisten og stadig have den luksus at bo tæt på byen. Åre er en helt fantastisk by uanset, om I er til party og takeaway eller til en hyggelig drink og gourmetmad. Her bestemmer I selv, hvordan jeres ferie skal være, for det hele er muligt. Der er gode butikker til shopping, god indkøbsmuligheder, hvis I selv skal lave mad, og Læs mere

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Lejlighederne i Huset Ripan har en perfekt beliggenhed midt i Björnen tæt på pister, indkøb, skistar-shop og restaurant. Det er nemt at komme til Åres pister, samt et stort udvalg af underholdningsmuligheder via skibussen eller skisystemet. Huset Ripan ligger i det meget børnevenlige område, Björnen med kun 50 meter til liften og nærmeste supermarked.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Tag med Alltime Travel på en forrygende skiferie til det svenske område Åre. Bestil et ophold i en Alpen Övre lejlighed, som er udstyret med et godt køkken og flere boliger har sauna. Nogle af lejlighederne er endvidere med altan eller balkon. Fra lejlighederne er det blot kort glideafstand til pisten. I nærheden finder I både skibussen, supermarked, skishop og restaurant.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er pæne lejligheder meget tæt på pisten i Vemdalsskalet. Her får I en supergod beliggenhed med kort afstand til skitorvet, indkøb og pisten, som ligger næsten lige uden for døren. Lejlighederne ligger fint placeret, hvis I rejser med tog, da de er i gåafstand fra receptionen.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

På Alpinvägen finder I både lækre lejligheder og hyggelige hytter på Idre Fjälls sydside. Alpinvägen ligger i området Dähliebyn og lige ud til pisten Dalarnas längsta, hvorfra I nemt kan komme rundt i skiområdet. Der er 700 meter fra Dähliebyn til centrum, hvor I finder indkøbsmuligheder, aktivitetscenter med badeland samt skileje og skiskole.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Type 1-2 - 6 personer

Type 1-2 - 6 personer, Idre Fjäll

Type 1-2 er beliggende i flere områder på Idre Fjäll. De findes både i Skogsbyn ved Skogslingan og i Fjällbyn ved Ingemars Väg - begge tæt ved Skicenter Syd og pistene Dalarnas Længste og Sydbacken. Desuden også i Gammelbyn ved Pernillas Väg tæt ved centrum og pisten Sydbacken. Type: Hytte Personer: 6  Størrelse: 40m2 Til lift/pist: 25-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og nogen med brændeovn.  Soverum i Type 1: 1 rum med 2 enkeltsenge og to nedfældbare køjer.? 1 rum med Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Skogslingan ligger i det rolige område ved Skogsbyn.. Her kan I booke hyggelige bjælkehytter, som kan rumme op til 8 personer, og som ligger godt placeret mellem træerne. Ikke langt derfra ligger Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranter og butikker. Skicenter Syd med både skileje og skiskole, ligger også lige i nærheden.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vil I bo tæt på pisten, så skal I vælge Vrilbacken! Helt nye flotte og lyse lejligheder beliggende oppe i skiområdet i Lindvallen, nærmest Sälfjällstorget. Lindvallen er et supergodt område for familier med børn, der gerne vil have nem adgang til løjper af flere forskellige sværhedsgrader. Der er 1 parkeringsplads pr. bolig (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering 3,3 km derfra benyttes. Der bygges i området og der kan forkomme byggestøj fra Læs mere

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Lindvallen

Gybbmyren er et naturskønt hytteområde, som har hytter der varierer i både størrelse og stil, men indeholder alt med alm. køkkenudstyr. Gubbmyren ligger mellem 2,5-4 km fra Lindvallens skiløb og centrum med restauranter og butikker. Skibussen kører til pisten flere gange om dagen og standser også andre steder i området.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Dalbyn ligger tæt på både lift og pisten. Området i Dalbyn er perfekt til børnefamilier som ønsker et varieret skiløb, hvor der er plads til andet sjov. Boligerne ligger nemlig tæt på Lindvallens oplevelsescenter Experium. Super god placering i gåafstand til børneområdet, liften, skiskole og butikker. Liften op til pisterne ligger i gåafstand, ca. 400 meter fra Dalbyn.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

De hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettede, og her kan I bo 2, 4 eller 8 personer. Her bor I centralt med ski-in/ski-out og blot 100 meter til liften, så I nemt og hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kort gåafstand til skitorvet, hvor der bl.a. venter en bred vifte af restauranter, indkøbsmuligheder, god underholdning og skiskole.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments er flotte, lyse og store lejligheder med plads til 4-14 personer. De er bygget i 3 komplekser, og i det ene finder I en helt ny stor ICA butik. Her bor I meget tæt på pisten for foden af skiområdet Tandådalen. Tandådalen har mange gode pister for alle uanset niveau. Her er der plads til leg, skicross og stor skiskole med Valle. Hvis I nemt skal have endnu flere pister, kan I tage forbindelses liften til Hundfjället. I Læs mere

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Lejlighederne Ski Apartments ligger fordelt i 3 huse. Her bor I tæt på pisten, liften og i gåafstand til indkøb, restauranter og underholdning. Tandådalen og Hundfjället er forbundet med en forbindelseslift og denne er næste lige ved døren. I kan derfor nemt benytte begge skiområder. Tager I bilen eller skibussen er der badeland, bowling og endnu flere butikker i Lindvallen.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Brandmossen

Brandmossen, Högfjället

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Timmerby Village

Timmerby Village, Högfjället

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Dejlige indrettede lejligheder på Tranangårdarne.. Lejlighederne er fra 2022. Her kan I bo lige ved siden af Gondolliften, tæt på skitorvet og i gåafstand til skiskolen. Tranangårdarna bliver uden tvivl en af de bedste placeringer for dig, der gerne vil have det hele lige uden for døren.

Solhem

Solhem, Stöten

Flotte lejligheder i hyggeligt hyttekompleks. Fra boligerne er der ca. 50-200 meter fra boligområdet til transportløjpe over til pisterne og ca. 300 meter til liften. Lejlighederne er pæne og velholdte, og de råder over alt, hvad der skal til for at gøre skiferiens aftener yderst afslappende. Alle lejligheder har relaxafdeling med sauna og boblebad.

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Bormio

Det hyggelige 2-stjernede Hotel Gardenia ligger i Isolaccia, ved foden af nationalparken Stilfser Joch og ca. 7 km fra centrum af Bormio. Til bjergbanen (Isolaccia Pian della Motta) er der ca. 1 km, Skibusstoppestedet samt centrum med indkøbsmuligheder nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (i fællesområderne), restaurant, bar, tv- og læserum samt skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt en parkeringsgarage mod betaling ved indkvarteringen. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet Læs mere

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Skal børnefamilien på skiferie, så bør I vælge Hotel Adamello, hvor I er i gåafstand til centrum, lift og pist.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er lejligheder med central beliggenhed i Hemsedal Fjellandsby med kort afstand til såvel skiområdet som lifter og pister. Staven Appartments ligger lige ved skicenteret i Hemsedal, hvor der bl.a. findes reception, skiudlejning, supermarked, restaurant, sportsbar med bowling og afterski barer. Lejlighederne er af god standard og er moderne indrettet. Lejlighederne findes til henholdsvis 6 eller 9 personer og har alle sauna og gaspejs.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen Lejligheder ligger næsten lige ved skitorvet på Vestsiden. Lejlighederne har 4-9 sengepladser. Beliggende med kort afstand til Varden på Kvitfjell. Skiområdet i denne del af Kvitfjell er børnevenligt, og her er skiskole lige overfor på skitorvet. Alle lejligheder har wi-fi!

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen består af 2 store lejlighedskomplekser - Bygning A og B. Bygning A ligger lige til pisten. Alle lejligheder er af højstandard, og placeret med en helt fantastisk udsigt. Der er elevator i bygningen, hvis I bor oppe. Kvitfjell er et fantastisk skiområde med gode udfordringer. På mellemstationen finder I dagligvare butik, liftkort salg og skiudlejning.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun i Fageråsen Panorama er det perfekte udgangspunkt for en skiferie i Trysil med storslået udsigt, og der er ski-in/ski-out til landets største og mest varierede skiområde samt en stor snowboardpark. Samtidig er placeringen ideel for børnefamilier med mange børne- og begyndervenlige løjper. I Høyfjellscenteret ligger restaurant, cafe, indkøb, sportshop, afterski, skiudlejning, reception og skiskolen for enden af skitorvet.

Rennedalen

Rennedalen, Geilo

Norge skal vælges til jeres næste skiferie. Rennedalen byder på smukke snebelagt landskab. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor. 10 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge Rennedalen hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Hotel Austria

Hotel Austria, Wildschönau

Det komfortable 3-stjernede Hotel Austria ligger direkte i centrum af Niederau. Ved godt snedække er nedfart indtil ca. 50 fra indkvarteringen mulig. Markbachjoch-banen nås efter ca. 100 m, skibussen holder direkte udenfor. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, åben pejs, elevator, Wi-Fi, spisesal, à-la-carte restaurant, dagbar, rustikt indrettet "stüberl", café, lille husbibliotek samt ski- og snowboard-kammer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). I indkvarteringens egen sportsbutik "Sport Blachfelder" fås der rabat på ski- og støvleudlejning (se info på indkvarteringen) Læs mere

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Pension Terra

Pension Terra, Stubaital

Den hyggelige Pension Terra ligger over Neustift, ca. 700 m fra centrum og indkøbsmulighederne. "Gondel Elferbahn" nås efter ca. 1 km og indstigningen til skiområdet Stubaier Gletscher efter ca. 18 km. Der er et skibusstoppested ca. 600 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, selvbetjeningsbar, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Stubaier gæstekortet, der giver en del gratis ydelser og rabatter i regionen (der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i ydelserne, se info på destinationen) Læs mere

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed, Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De hyggelige lejligheder er moderne og meget velindrettede og udstyret med tv og en hyggelig opholdsstue, køkken og et eller flere komfortable soveværelser. Lejlighederne ligger i en separat bygning ved siden af hotellet. Som gæst i lejlighederne kan du benytte hotellets faciliteter. Det idylliske centrum af Bad Hofgastein med sine hyggelige butikker ligger inden for gåafstand, og den første skilift ligger Læs mere

Hotel Rauscher & Paracelsus

Hotel Rauscher & Paracelsus, Bad Hofgastein

De to 3-stjernede hoteller Rauscher & Paracelsus, der er forbundet med hinanden, ligger ca. 100 m fra centrum af Bad Hofgastein og ca. 1,5 km fra indstigningen til skiområdet Gastein (Schlossalm-banen). Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 50 m fra indkvarteringen og den nærmeste indstigning til langrendsløjpen ca. 80 m fra indkvarteringen. Kælkebanen nås efter ca. 2 km. Faciliteter Hotelkomplekset har reception, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, opholdsrum, legerum til børnene, bibliotek, skikælder, parkeringsgarage (mod betaling) og parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan Læs mere

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Hus Lainer

Hus Lainer, St. Johann in Pongau

Det hyggelige Hus Lainer ligger i rolige omgivelser i Goldegg, ca. 12 km fra byen St. Johann im Pongau. Skiområdet Flachau-Wagrain-Alpendorf (ca. 12 km, Salzburger Sportwelt) nås let med skibussen, der holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Til det familievenlige husskiområde direkte i Goldegg er der ca. 1 km. I huset er der en købmandsbutik. Indstigningen til løjpen nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Haus Gaisberger Apartments

Haus Gaisberger Apartments, Mayrhofen

I udkanten af Mayrhofens centrum finder du de hyggelige lejligheder Haus Gaisberger. Her bor du i rummelige og bekvemte lejligheder, som kan rumme op til 6 voksne. I lejlighederne finder du fuldt udstyret køkken, så du har mulighed for selv at stå for måltiderne på jeres ferie. Penkenbahnliften ligger kun 450 meter væk, men kan nås hurtigt med skibussen som kører ca. 100 meter lejlighederne. Efter en lang dag i alperne har du mulighed for at lade batterierne op i Læs mere

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof, Schladming

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof ligger midt i skiområdet Planai ved skipisten (ski-in & ski-out!) i ca. 1.100 m højde med et herligt panoramablik. Til stoleliftens dalstation er der på ski ca. 200 m. Der er et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen, Centrum af Schladming nås efter ca. 5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar og skikælder. Der er ligeledes gratis overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Mod betaling kan en Læs mere

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen