Søg efter skirejser


Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Alltime Travel udbyder disse super flotte nyopførte lejligheder, som I kan booke til jeres drømmeskiferie. Lejlighederne er hele 80 kvm med plads til 8 sovende gæster fordelt i 4 soveværelser. I kommer til at få den dejligste udsigt over bjergene og pisterne i Branäs fra lejligheden. Glæd jer til at benytte den skønne varme private sauna efter nogle aktive dage i det kølige og snefyldte landskab.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Dejlige indrettede lejligheder på Tranangårdarne.. Lejlighederne er fra 2022. Her kan I bo lige ved siden af Gondolliften, tæt på skitorvet og i gåafstand til skiskolen. Tranangårdarna bliver uden tvivl en af de bedste placeringer for dig, der gerne vil have det hele lige uden for døren.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Boligerne Utsiktsbacken er lejligheder i dobbelthuse eller hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten med en afstand mellem 50-500 meter. Her bor I også tæt på aktivitetshuset Storhogna M, som har alt fra fitness og bowling, samt restaurant, bar og skishop.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Högfjället

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Söderåsen

Söderåsen, Högfjället

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

I hjertet af Åre by ligger disse hyggelige og flotte lejligheder, som har plads til 5-8 personer. Skilejlighederne er udstyret med balkon/altan og ligger tæt på supermarked, tøjbutikker, Stationshuset, restauranter og Åres vilde natteliv. I bor blot 200-270 meter fra lift og pist, som gør det til en overkommelig, let og hurtig affære at komme afsted om morgenen på skiene.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen er for store børnefamilier eller flere familier eller venner, der rejser sammen. Der er plads til 6-15 personer afhængig af den respektive hytte. Hytterne har en fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge. I bor blot 20-250 meter fra lift og i glidestand til pisterne. Med en placering midt i skisystemet er disse boliger særlig attraktive for ferierejsende.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

De hyggelige træhytter på Pernillas Väg i Idre Fjäll kan rumme 5-6 personer og ligger i dejlige private og hyggelige omgivelser. Området ligger centralt ved hovedvejen, hvilket betyder, at I nemt kan komme rundt i skiområdet. Ikke langt fra det hyggligee område ligger både restaurant og bar, samt Pernilla Wiberg Hotel.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Venediger Lodge

Venediger Lodge, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge, der blev bygget i sommeren 2019, ligger centralt i Neukirchen am Großvenediger. Skiområdet Wildkogel Arena samt det nærmeste skibusstoppested nås efter ca. 150 m. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, diskotek, seminar-rum, og skirum. I parkeringsgaragen (hvis ledig) eller på parkeringspladserne (hvis ledig) kan der parkeres gratis. Det ca. 500 m² store wellnessområde har opvarmet udendørs pool, finsk sauna, økosauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum og Læs mere

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Hotel Post

Hotel Post, Königsleiten

Det moderne indrettede 4-stjernede Hotel Post ligger i centrum af Krimml, ca. 8 km fra skiområdet "Zillertal Arena". Der ligger et skibusstoppested ca. 150 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 9 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, opholdsrum, legerum til børnene, spiserum, hotelbar, Wi-Fi, skirum og terrasse. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Adults Only-wellnessområdet med panoramasauna, øko-urtesauna med afslappende lyselementer, finsk sauna, hvilerum og te- og vandstation kan benyttes gratis. Fitnessredskaberne kan ligeledes benyttes Læs mere

Apart Fliana

Apart Fliana, Ischgl

Det hyggelige hus Apart Fliana ligger centralt og i solrige omgivelser på sydsiden af Mathon, ca. 4 km fra Ischgl og ca. 100 m fra skibusstoppestedet. Bjergbanen (Silvretta) ligger ca. 5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som skikælder med støvletørrer og Wi-Fi. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Indretning og forplejning De stilfuldt indrettede studios har kombineret stue/soverum samt tekøkken med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, douche/wc, hårtørrer og tv. Lejlighederne har derudover 1 til 3 separate soveværelser med dobb Læs mere

Hotel Büntali

Hotel Büntali, Ischgl

Det komfortable 4-stjernede Hotel Büntali ligger centralt, ca. 100 m fra centrum af Galtür og ca. 2 km fra skiområdet Silvapark Galtürs Birkhahn-bane. Silvretta-svævebanen, som giver adgang til skiområdet Ischgl-Paznaun, ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Den gratis skibus holder kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig husbar, legerum til børnene og skirum med støvletørrer, som kan betrædes fra hotellet. Der er gratis parkeringspladser ved hotellet (hvis ledig) Læs mere

Klawunn | Hotel & Apartment

Klawunn | Hotel & Apartment, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det moderne Klawunn | Hotel & Apartment ligger i bydelen Fürth, ca. 3 km fra centrum af Kaprun og ca. 2,5 km fra skiområdet Maiskogel. Dette nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 650 m. Der ligger en kælkebane ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Den familiedrevne indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, bibliotek og skikælder. Der er parkeringspladser Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Hotel Das Schider

Hotel Das Schider , Bad Gastein

Med en unik beliggenhed i Bad Gastein finder du det smukke Hotel Das Schider. Her finder du rummelige, hyggelige værelser, en hyggelig restaurant, hvor der hver morgen venter dig en meget rig morgenmad, og en stilfuld bar. Der er også en udendørs sauna med panoramaudsigt over dalen. Det berømte centrum af Bad Gastein ligger ca. 500 meter væk. Som gæst på Hotel Schider kan du gratis bruge det moderniseret fælleskøkken, hvor du kan tilberede noget lækkert om eftermiddagen eller aftenen Læs mere

Dahoam by Sarina - Village Appartments

Dahoam by Sarina - Village Appartments , Zell am See

I centrum af Schüttdorf-distriktet i Zell am See finder du de nyrenoverede lejligheder Dahoam by Sarina Village. Skiliften og pister ligger kun 450 meter væk, mens skibussen kører kun 50 meter fra lejlighederne. Butikker, barer og restauranter ligger i kort gå afstand til lejlighederne, så de nås nemt på gåben. I samme bygning som lejlighederne ligger der et pizzaria, som laver nogle udsøgte pizzaer og pastaretter som passende kan medbringe op i lejlighederne. Lejlighederne har også et veludstyret køkken så Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

Smilende personale, beliggenhed tæt på det hele, og så har du selvfølgelig halvpension inkluderet - velkommen til Hotel Rössl!

Central Hotel & Apart

Central Hotel & Apart, Fügen

Det hyggelige 3-stjernede Central Hotel & Apart ligger direkte i centrum af Fügen. Indstigningen til det nærmeste skiområde Spieljoch nås efter ca. 1 km og skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 8 km. Skiområdet Hochfügen ligger ca. 13 km fra indkvarteringen, indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til de omkringliggende skiområder. Banegården i Fügen nås efter ca. 200 m. Indkvarteringen består af et hovedhus og et såkaldt Læs mere

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Denne hytte i Trysil, Norge er perfekt til jer, der vil rejse i en større gruppe og nyde en skiferie med høj standard. 100 m fra hytten ligger Løjpe 13, hvortil der er ski-in-ski-out. Hytten har egen spaafdeling og hjemmebiograf, hvor I kan glæde jer til at slappe af efter nogle fantastiske dage på de norske pister. Der er plads til hele 16 sovende gæster. I skal dog være obs. på at aldersgrænsen for at leje hytten er 30 år Læs mere

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Midt i Vierli Hyttegrend ligger Silkeli lejligheder. Nyrenoveret lejligheder i 2 plan, med flot udsigt. Hytteområdet egner sig godt til familier, der gerne vi bo tæt på langrend og børnepist. Der er heller ikke langt til Tiur eller Holterdalen, her kan I trygt lade bilen stå og tage skibussen. Skibussen stopper ved bunden af pisterne på den store parkeringsplads. Der er ca. 4 km. til Tiur hvor I finder skiskole og skiudlejningen. Der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved skiskolen og liften som er på den anden side af vejen. Hotellet er renoveret og har god restaurant, pool og legerum. Hotellet passer godt til jer der vil have den bedste komfort med god beliggenhed.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua har ski in / ski out og er beliggende ved familievenlig løjpe nr 15 som er blå. Lejlighederne er helt nye og har alle god udsigt ned mod området. Lejlighederne er fra 8-12 personer med forskellig indretning. Find jeres næste skiferie til Norefjell her.

Al Sole Mountain Chic

Al Sole Mountain Chic, Folgaria

Det venligt drevne 3-stjernede Al Sole Mountain Chic (tidligere Hotel Al Sole) ligger i bydelen San Sebastiano, ca 4,5 km fra centrum af Folgaria. Den nærmeste indstigning til skiområdet ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, lounge, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, opvarmet skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Indretning/forplejning De hyggeligt indrettede værelser har douche/wc, tv, telefon, pengeskab og hårtørrer samt nogle med balkon Læs mere

Romantic Hotel Excelsior

Romantic Hotel Excelsior, Cavalese

Det familiedrevne 4-stjernede Romantic Hotel Excelsior ligger i centrum af Cavalese og ca. 700 m fra den nærmeste skilift Cermis. Til indkvarteringen på det historiske hotel hører faciliteter som reception med bagageopbevaring, foyer, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, terrasse samt ski- og skistøvlerum. Mod betaling er det muligt at benytte børnepasningen på hotellet. Der er gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling. Wellnessområdet har dampbad og sauna (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) og kan benyttes gratis. På Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Les Sentiers du Tueda

Les Sentiers du Tueda, Meribel

Den hyggeligt indrettede Résidence Les Sentiers du Tueda ligger ved pisten (maks. 100 m fra indkvarteringen), den næste bjergbane nås efter ca. 50 m. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. Også indkøbsmulighederne ligger direkte i nærheden. En gratis offentlig shuttleservice holder ca. 100 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til de forskellige bydele. Den hyggelige indkvartering består af 3 bygninger, hver bygning byder på en fantastisk udsigt over 3 Vallées bjergverden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen