Søg efter skirejser


Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe, Alpe d´Huez

Le Cristal de l'Alpe slog i 2010 dørene op for dets nye og lækre luksuslejligheder - lige i hjertet af Alpe d´Huez!

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Résidence Le Thabor

Résidence Le Thabor, Valmeinier

Residensen er bygget typisk efter stilen i regionen og ligger i Valmeinier 1800 og byder på en unik panoramaudsigt. Residensen ligger direkte ved pisten og ca. 500 m fra de nærmeste indkøbsmuligheder. Indkvarteringen består af fire bygninger. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, sauna (mod betaling), restaurant/bar (mod betaling) og skidepot. Offentlige, gratis parkeringspladser ligger nærheden af indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der på stedet bookes morgenbrødsservice til (mod betaling).

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret, Tignes

Midt i Tignes finder du lejlighederne La Ferme du Val Claret. Her bor du tæt på pisten og liften - og har et dejligt wellness område til rådighed!

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Stølstunet Apartment 8-13 personer

Stølstunet Apartment 8-13 personer, Beitostølen

Type: Lejlighed Personer: 8, 10-11 og 12-13  Størrelse: 140, 150 og 160m2 Til lift: 450 m.  Indretning af 8 pers. på 140m2 i 2 etager:  Stue: Kabel-TV og brændeovn. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med 2 køjer    Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 3 x wc/douche  Andet: Balkon. Gratis wifi. Garageplads for 2 biler  Indretning af 10-11 pers. på 160m2 i 2 etager: Stue: Kabel-TV og gaspejs. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med Læs mere

Bergo Hytter 8-12 personer

Bergo Hytter 8-12 personer, Beitostølen

Type: Hytte Personer: 8, 10 og 12  Størrelse: 73, 90 og 113m2 Til lift: 100 m.  Indretning i 2 plan:  Stue: Kabel-TV og pejs samt ekstra lille stue på 2. etage  Soverum i de 3 forskellige hytter:   Hytte 73m2: 2 rum hver med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Hytte 90m2: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 enkeltsenge. 2 rum med enten dobbeltseng, enkeltsenge eller køjer Hytte 113 m2: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum hver med 4 køjer  Køkkenkrog: Køleskab med Læs mere

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Yttersvingen 6-9 personer

Yttersvingen 6-9 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. I toppen findes 4 x Premium lejligheder med pejs, eksklusivt interiør, højt Læs mere

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge er nye flotte lejligheder fra 2022. Alle lejligheder har wifi, modernet indretning og høj standard. Her bor I med kort afstand til transportløjen, som tager jeg til skiskolen og lifterne. Der er ca. 1km at gå til skicenteret. Ved skicenteret er der skiskole, skiudlejning, flere restauranter og supermarked.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er en række flotte lejligheder, som er perfekte for dig, som ønsker at bo tæt på det hele på din skiferie. Lejlighederne ligger nemlig blot et stenkast fra både lift, pister, langrendsløjper, dagligvarebutik, skiudlejning, restauranter, bar og skicenter. Herudover er der et område med afterski, barer og natklub, så hvis I ønsker en rolig skiferie, når I befinder jer i jeres bolig, så anbefaler vi ikke Staven Apartment.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Disse dejlige skihytter er beliggende tæt på pisten med fantastisk udsigt over fjeldet. Hytterne ligger i panoramaområdet og ikke langt langrendsspor. På toppen ved Gaiastova finder I blandt andet fine restauranter, afterski, skileje og butikker. Hytterne byder på smuk indretning og alt, hvad du kunne ønske dig. Hemsætervegen byder på hytter placeret forskellige steder, men altid tæt på pisten. Alle gæster i dette område skal betale ved bommen. Der er betaling ved alle ture igennem bommen.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Fjällhem hytterne varierer i størrelse og indretning. Her er hytter fra 6 personer og helt op til 12 personer. Fjällhem ligger højt og isoleret, men har samtidig en smuk udsigt til fjeldet i Lindvallen. Derudover ligger det blot 300 meter fra pisten. Der er også kun kort gåafstand til både restauranter, caféer, barer og skishops på Gustavtorget. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere vej, der kan derfor være lidte varierende afstande.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

I hjertet af Åre by ligger disse hyggelige og flotte lejligheder, som har plads til 5-8 personer. Skilejlighederne er udstyret med balkon/altan og ligger tæt på supermarked, tøjbutikker, Stationshuset, restauranter og Åres vilde natteliv. I bor blot 200-270 meter fra lift og pist, som gør det til en overkommelig, let og hurtig affære at komme afsted om morgenen på skiene.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermenlinen er et hyggeligt hytteområde, hvor I har direkte adgang til Åres liftsystem. I nærområdet finder I restauranter, butikker, skileje og adskillige aktiviteter, så en skiferei til Åre bliver aldrig kedelig. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn, hvor både bolig og skiløb er familie- og børnevenligt.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Familievenlige lejligheder med veludstyret køkken til madlavning hjemme og sauna til afslapning efter en lang dag på ski. Lejlighederne har også balkon/altan, som I nemt kan nyde, da I bor i et roligt hytteområde. Pisterne ligger i glideafstand fra Övre Bäcken lejlighederne, og skibussen fører jer nemt ind til Åre. Skishop og restaurant findes lige i nærheden.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Sälen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Bo i en af bedste indkvarteringsmuligheder med et ophold i Skalspasset. Her kan I komme til at bo i moderne hytter eller lejligheder i et roligt område. Boligerne er placeret tæt på pisten med gåafstand til restaurant og blot et par kilometer fra Skalets torv. Vemdalsskalet byder på mange gode timer for familien på og uden for pisten.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen byder på en lang række flotte og hyggelige hytter og lejligheder. Boligerne tilbyder blandt andet en gennemgående høj standard med moderne indretning og mulighed for egen madlavning. Her bor I lidt fra pisten og liften, men i et hyggeligt område.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Boligerne er adskilte, rolige og moderne udstyret. En del af boligerne er i glideafstand til pisten. Klockarfjället har en supergod beliggenhed ved pisten Näsbacken og liften Väst Express. Bemærk, at boligerne ligger et stykke fra receptionen, så kommer I med fly eller tog, skal I bestille en taxa for at komme helt til boligerne.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Disse fine skilejligheder er perfekt til flere familier, der vælger at rejse sammen. Lejlighederne i Askebyn er centralt placeret, og det er et skønt område for jer, der gerne vil bo tæt på skiområdet og skiskolen, da I blot får en kort gåtur til skiskole, indkøb samt svømmehal. Derudover egner lejlighederne sig godt til familier med nybegyndere, da I bor tæt på pisten og børneområdet. Lejlighederne har plads til 12-17 personer afhængig af den valgte bolig, hvor I har både Læs mere

Landhaus Michael

Landhaus Michael, Wagrain

Landhaus Michael Landhaus Michael er beliggende i "Kirchboden" området af Wagrain, kendt for dets fredelige og solrige omgivelser. Huset er indrettet efter den ægte østrigske alpestil og har en vidunderlig udsigt over dalen. Hovedliften, Grafenberg, ligger 400 meter fra indkvarteringen, hvilket giver nem adgang til skiområdet. Det centrale Wagrain kan nås inden for få minutter, hvor du kan finde en bred vifte af restauranter samt cafeér. Lejlighederne I huset findes der 5 forskellige lejligheder egnet til 1 til 5 personer Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Haus Gugl

Haus Gugl, Saalbach

Haus Gugl - hyggelige lejligheder tæt på pist, lift og centrum Velkommen til Haus Gugl i Saalbach, hvor traditionel charme møder gæstfrihed og ro. Ideelt for par, familier eller vennegrupper, der værdsætter en afslappende atmosfære efter en dag på pisten. Med en beliggenhed kun ca. 300 meter fra både skiløb og byens centrum, tilbyder Haus Gugl 8 indbydende lejligheder, der er dit perfekte hjem væk fra hjemmet under skiferien. Central og rofuld beliggenhed Nyd let adgang til Saalbachs skiløb og Læs mere

TheView Apartment Zillertal

TheView Apartment Zillertal, Fügen

Den moderne TheView Apartment ligger ca. 2 km fra centrum af Fügen. Man kommer let til skiområdet Hochzillertal (ca. 5 km fra indkvarteringen) samt til Hochfügen (ca. 13 km fra indkvarteringen) med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen (se Vigtigt). Den nærmeste indstigning til langrendsløjpen nås efter ca. 4 km. Der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler (mod betaling) Læs mere

Mallaun Wellnesshotel See

Mallaun Wellnesshotel See, Ischgl

Det traditionelle 4-stjernede Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum af See og direkte ved Medrigjoch-banen. Stoppestedet med den gratis skibus ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og bussen bringer gæsterne til Ischgl (ca. 15 km). Det komfortable hotel har reception med pengeskab og siddemuligheder, elevatorer, Wi-Fi, morgenmadsrum, spisesal, restaurant, bar, stue med kamin, lounge, legerum til børnene, ski- og støvlerum samt terrasse. Indkvarteringen består af en hoved- og sidebygning (3 stjerner), der ligger ca. 50 m fra hinanden. Der er Læs mere

The Ischgl Lodge

The Ischgl Lodge, Ischgl

Det moderne 4-stjernede hotel The Ischgl Lodge blev bygget i 2017 og ligger ca. 2 km fra centrum af Ischgl i bydelen Waldhof. Skibussen, der holder ca. 300 m fra indkvarteringen, bringer gæsterne let til Pardatschgrat-banen (ca. 2 km). Indstigningen til langrendsløjpen samt mange afterskiing-barer ligger ligeledes ca. 2 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, opholdsrum, skikælder med støvlevarmer og en ladestation til e-biler (mod betaling). Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det Læs mere

Heart Hotel Arlberg

Heart Hotel Arlberg, St. Anton

Velkommen til vores eget Heart Hotel Arlberg i St. Anton. Et charmerende hotel med plads til afslapning i poolen, og alt du har brug for på skiferien.

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen