Søg efter skirejser


Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er en række flotte lejligheder, som er perfekte for dig, som ønsker at bo tæt på det hele på din skiferie. Lejlighederne ligger nemlig blot et stenkast fra både lift, pister, langrendsløjper, dagligvarebutik, skiudlejning, restauranter, bar og skicenter. Herudover er der et område med afterski, barer og natklub, så hvis I ønsker en rolig skiferie, når I befinder jer i jeres bolig, så anbefaler vi ikke Staven Apartment.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Veslestølen Hyttegrend er et af Hemsedals mest populære hytteområder. Her er hytter med 12-14 sengepladser. Hytterne har en udsigt over Hemsedal. Hytternes perfekte beliggenhed byder desuden på ski-in/ski-out til området samt et smukt omkringliggende landskab. Bolignummer er ikke garanteret og kan kun ønskes.

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge er nye flotte lejligheder fra 2022. Alle lejligheder har wifi, modernet indretning og høj standard. Her bor I med kort afstand til transportløjen, som tager jeg til skiskolen og lifterne. Der er ca. 1km at gå til skicenteret. Ved skicenteret er der skiskole, skiudlejning, flere restauranter og supermarked.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro ligger ved skitorvet på Trysil Høyfjellssenter. De familievenlige 4-6 personers lejligheder ligger i overetagen af Velkomstcenteret og nås via den udvendige trappe. Lejlighederne ligger ideelt, da de er tæt på indkøb, skiudlejning, restauranter, caféer og med kort afstand til skiskolen. Høyfjellssenteret er et godt område for begyndere og for børnefamilier, da der er mange grønne nedfarter. Der er gode muligheder for at kælke, når pisterne lukker, og så skal I være opmærksomme på, at der kan være lidt støj Læs mere

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Pension Reiterhaus

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

Lejligheder Arlerschmied

Lejligheder Arlerschmied, Wagrain

Lejlighederne Arlerschmied hører til den populære Pension Arlerschmied, og ligger i bygningen ved siden af denne. Lejlighederne er det sidste nye skud på stammen og er moderne og af høj kvalitet. De rummer 2 soveværelser med eget badeværelse og kan rumme op til 5 personer. Lejlighederne ligger blot et stenkast fra Grafenberg-liften, indgangen til Skiamadé. Centrum af Wagrain samt byens mange restauranter ligger blot få minutters gang fra Lejlighederne Arlerschmied. Skråt overfor huset ligger et stort supermarked, hvor der kan Læs mere

Alpin Resort Stubaier Hof

Alpin Resort Stubaier Hof, Stubaital

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

Hotel Kielhuberhof

Hotel Kielhuberhof, Schladming

Det 4-stjernede Hotel Kielhuberhof, som er bygget i den typiske stil for regionen, ligger ca. 3 km fra centrum i 1.000 m. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai-banen, som ligger ca. 3 km fra indkvarteringen og som er indstigningen til skiområdet Planai/Schladming (se køreplan på stedet). Indstigning til langrendsløjpen ligger direkte ved hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab og stor foyer, elevator, Wi-Fi, hyggelig pejsestue, morgenmadsrum, restaurant, bar samt Læs mere

Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus, Fügen

Det familiært drevne Hotel Malerhaus ligger ca. 200 m fra centrum af Fügen. Skibussen holder overfor hotellet og kører gæsterne til Spieljochbanen, som ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås efter ca. 300 m. De hyggelige hotel har reception, elevator, Wi-Fi, spiserum, restaurant, pizzeria "Il Pittore", legerum til børnene samt egen hotelbar. Til dit skiudstyr er et skirum med støvletørrer klar. Det ca. 200 m² store wellnessområde (kl. 16 Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Appartements an der Sonne

Appartements an der Sonne, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det veldrevne Haus Appartements an der Sonne ligger i den lille landsby Lengdorf, ca. 2 km fra centrum af Niedernsill. Skibussen holder ca. 30 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Bärenbachlift (ca. 2,1 km fra indkvarteringen) eller til skiområdet Kaprun (ca. 12 km fra indkvarteringen). Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 350 m fra indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, elevator, sauna (mod betaling, inkluderet saunahåndklæder, for åbningstider Læs mere

Apartment Lombarde

Apartment Lombarde, Val Thorens

Velkommen til Val Thorens og dette flotte chalet med kun 9 lejligheder - alle renoveret i 2013!

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios, Flaine

Den komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios ligger direkte ved pisterne, så der ved godt snedække er mulighed for at stå på ski helt ned til indkvarteringen. Centrum af Flaine med de nærmeste indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger ligeledes i nærheden af indkvarteringen (shuttle-service, se info på indkvarteringen). Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant, minimarked, legerum til børnene og skikælder. Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, solarium, udendørs spabad og fitnessrum Læs mere

Premium Résidence L'Hévana

Premium Résidence L'Hévana, Meribel

Det nybyggede Premium Résidence L'Hévana ligger ca. 400 m fra centrum af Méribel og i nærheden af pisterne. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer-område, Wi-Fi og overdækkede parkeringspladser (mod betaling). Det komfortable wellnessområde (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, spabad, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum kan benyttes gratis. Skønhedscenteret kan benyttes mod betaling. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der bookes morgenbrødsservice (mod betaling).

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan lejligheder ligger imellem stolliften og gondolen i Kläppen. Herfra kommer I nemt på pisten. Lejlighederne er opført fra 2017 og der bygges forsat nye lejligheder. Høj standard med god placering! På Tranantorget er der cafe, skiskole, stort familieområde og restaurant.

Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Älgen i Isaberg - 10-12 personer, Isaberg

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen i Duved ligger bare 50 meter fra en lift, der tager jer op til skitorvet, hvor I finder skiskolen, varmestue, liftkort salg og skiudlejning. Duved er supergodt til børnefamilier. Skiområdet hænger sammen med Tegefjället, og I kan tage bilen eller skibussen til Åre by, som er bare 6 km væk. Liftkortet gælder til alle skiområderne. Renen er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til de faciliteter som findes på stedet såsom legerum, restaurant og bar. Der findes fælles sauna Læs mere

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen ligger i området Västra Björnen og består af lejligheder med ski-in/ski-out. Kun få meter fra lejlighederne ligger pisterne, så her er det bare med at tage sine ski på, og så er I godt i gang. Liftene i Västra Björnen er forbundet med det centrale Åre, hvilket gør det let at komme rundt til de forskellige områder. Så er I på udkig efter en bolig, som ligger midt på pisten og med en fantastisk udsigt, er Sadelvägen det perfekte Læs mere

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Brunkulla byder jer velkommen i hyggelige og afslappende rammer i gåafstand til bytorvet. Skilejlighederne er af høj standard, hvor der er plads til hhv. 4 eller 8 personer. Brunkulla ligger lige knap 500 meter fra lift og tæt på både restaurant, natklub, supermarked og bageri. Brunkulla skilejligheder har alt det, I har brug for for at få en mindeværdig skiferie.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Joängets Fjällgård er et skønt område bestående af lyse og rummelige lejligheder med plads til 5-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både lift og service, som giver jer de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie. Med 200-400 meter til liften, i gåafstand til restauranter i Hundfjället og beliggende i skiområdet, Trollbäcken, byder Joängets Fjällgård på alt det nødvendige for en komplet skiferie inden for rækkevidde.

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er et af de nye hytteområder i Branäs. Her finder I flotte og nye boliger af høj standard og med god plads til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Mattestorp Village ligger tæt på liften og pisten, og I kommer nemt til og fra området på ski. Området ligger et lille stykke fra centrum af Branäs skiby, men I kan nemt gå hertil. Ved Branäs centrum finder I skiudlejning, liftkortsalg, skiskole og restauranter.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Dalbyn ligger tæt på både lift og pisten. Området i Dalbyn er perfekt til børnefamilier som ønsker et varieret skiløb, hvor der er plads til andet sjov. Boligerne ligger nemlig tæt på Lindvallens oplevelsescenter Experium. Super god placering i gåafstand til børneområdet, liften, skiskole og butikker. Liften op til pisterne ligger i gåafstand, ca. 400 meter fra Dalbyn.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

En Utsikten lejlighed er lys og pæn, samt moderne indrettet med en høj standard. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten med kun 100 meter, og er desuden placeret i nærheden áf Storhogna M aktivitetshus som har bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. 5-10 minutter gåtur fra boligen ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Type 1-2 - 6 personer

Type 1-2 - 6 personer, Idre Fjäll

Type 1-2 er beliggende i flere områder på Idre Fjäll. De findes både i Skogsbyn ved Skogslingan og i Fjällbyn ved Ingemars Väg - begge tæt ved Skicenter Syd og pistene Dalarnas Længste og Sydbacken. Desuden også i Gammelbyn ved Pernillas Väg tæt ved centrum og pisten Sydbacken. Type: Hytte Personer: 6  Størrelse: 40m2 Til lift/pist: 25-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og nogen med brændeovn.  Soverum i Type 1: 1 rum med 2 enkeltsenge og to nedfældbare køjer.? 1 rum med Læs mere

Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Grandvalira

Det komfortable 5-stjernede Hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa ligger ca. 200 m fra centrum af Soldeu. Bjergbanen Telecabina de Soldeu nås ligeledes efter kun ca. 400 m. På forespørgsel er der mulighed for transfer fra hhv. til lufthavnen (mod betaling). Faciliteter Den familievenlige indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, spisesal, bar, café, restaurant, legerum til børnene, børneklub (se info på stedet), tv-rum og skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), ladestation til e-biler (mod Læs mere

Casa Bernard

Casa Bernard, Canazei

Stor familielejlighed med god placering som er perfekt til én eller flere familier som rejser sammen Casa Bernard er en stor lejlighed på 110 m2 med 4 soveværelser, som passer perfekt til den store familie eller til to familier, som rejser sammen på skiferie til Canazei . Central beliggenhed Casa Bernard ligger centralt placeret midt i Canazeis centrum. I kort gåafstand fra lejligheden findes et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, så der er gode muligheder for at komme ud Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen