Søg efter skirejser


Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyn byder på flotte lejligheder med en af de bedste beliggenheder i Stöten! Lejlighederne er beliggende meget centralt lige ved Stötentorvet med kort afstand til alt. Der er ca. 10-75 meter til pisten, hvilket betyder, at I praktisk talt kan stå på ski til døren. Der hører egen parkeringsplads med til lejlighederne og på øverste etage findes der balkon eller altan.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er med sin perfekte beliggenhed en af de mest populære boliger i Vemdalen. Boligerne ligger blot en kort glidetur fra pisten og byder blandt andet på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder med mulighed for egen madlavning. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser i et højtbeliggende område.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Book et ophold i Fjällvilla, som er hyggelige hytter, der ligger neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Her bor I omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla hytter har fine størrelser og god rummelighed, så I sagtens kan bo flere familier eller vennepar. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen i Sälen.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Trolldalen

Trolldalen, Hundfjället

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Hundfjället

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger centralt i gå afstand til liften VM 8'eren, som hurtigt tager jer op i skiområdet. Her bor I tæt på bager, skibussen som tager jer rundt i Åre, natklub, restauranter, skiudlejning og i gå afstand til Åre by, hvor der findes et bred udvalg af gode restauranter og bar. Bemærk, at alle skiskoler starter ved Rödkullan. Her er der stor parkeringsplads og skibussen kører hertil.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Nordlia lejlighederne er af høj standard. De er indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger meget centralt, ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste løjpe findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og meget andet.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende nede i dalen af Hafjell med passende afstand til Hafjell Alpinsenter og centerets mange faciliteter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Desuden tager det ca. 15 min at gå til centrum med indkøbsmuligheder, restaurant og afterski.

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Silkeli lejligheder ligger skønt i Vierli Hyttegrend tæt på børnepisten og langrend. Lejlighederne er i 2 plan og har en flot udsigt. Skibussen tager jer nemt til skiområderne Tiur og Holtardalen. I Tiur finder I skiskolen og skiudlejningen (ca. 4 km.) og der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppens familievenlige og rummelige dobbeltlejligheder ligger direkte til pisten har rigtig gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed midt i smørhullet af Trysil. Lejlighederne er perfekt placeret for børnefamilier blot et sneboldkast fra skiskole, skiudlejning og butikker. Fagertoppens lejligheder kommer i to størrelser til 6 og 10 personer. Ligegyldigt hvilken størrelse I vælger, er lejlighederne veludstyret, men varierer dog i standarden på de enkelte lejligheder.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

Rådyrlia er et charmerende hytteområde med lyse tømmerhytter og -lejligheder. De forskellige skiboliger er beliggende i et smukt område med kun 300 meter til børneområdet i Hemsedal Skicenter. Du har mulighed for at stå på ski helt til døren, og fra boligen er der kort afstand til langrendsløjper, reception, skiudleje, restauranter og udeliv. Fra hytten er der ca. 300 meter til skiliften samt 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua er flotte nye lejligheder beliggende midt i skiområdet lige ud til den blå piste nr. 15. Norefjellstua er gode og rumlige lejligheder der egner sig godt for en til to familier der rejser sammen. 3 soveværelse og den største har en hems.

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

Tæt på pisterne i Val d´Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Velkommen til Residence Crêt Voland - lejligheder der ligger 100 meter fra Les Menuires´ centrum og i hjertet af de tre dale.

Premium Les Alpages de Reberty

Premium Les Alpages de Reberty, Les Menuires

Premium Résidence Les Alpages de Reberty ligger i Reberty 2000, den højest beliggende bydel i Les Menuires og byder på komfortlejligheder i 4 chaleter i sten og træ. Herfra har man direkte adgang til pisten! Forskellige forretninger ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med pejsehjørne, Wi-Fi samt skibokse og bagageopbevaringsrum. Der er ligeledes en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet med opvarmet svømmehal, sauna, tyrkisk bad (til dels mod betaling) og hvilerum (mod Læs mere

Résidence Atria-Crozats

Résidence Atria-Crozats, Avoriaz

Den komfortable Résidence Atria-Crozats ligger i hjertet af skilandsbyen Avoriaz i bydelen Les Crozats og byder på direkte adgang til pisterne. Fra indkvarteringen har man en fantastisk udsigt udover regionen. En gratis shuttle-service bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen gennem den trafikdæmpende byzone til indkvarteringen (efter forhåndstilmelding). Den moderne indrettede Résidence består af 4 bygninger og har faciliteter som reception med Wi-Fi og børneområde, bagageopbevaring, lån af spil samt et skidepot. Desuden er der et fitnessområde samt sauna og tyrkisk Læs mere

Apartment Les Temples du Soleil

Apartment Les Temples du Soleil, Val Thorens

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Gästehaus Lärchenheim

Gästehaus Lärchenheim, Mayrhofen

Det familiære Gästehaus Lärchenheim ligger solrigt og i rolige omgivelser, ca. 200 m fra centrum af Mayrhofen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 150 m og Penken-banen nås efter ca. 250 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, skirum med støvletørrer, terrasse samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har bad eller douche/wc, sat-tv, radio, telefon, hårtørrer, pengeskab og balkon. Forplejning Morgenmadsbuffet er inkluderet. Som velkomst fås der en lille "Schnapserl" (snaps).

Hotel Bärenbachhof

Hotel Bärenbachhof, Saalbach

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt Læs mere

Tauern Lodges

Tauern Lodges, Schladming

De komfortable 4-stjernede Tauern Lodges ligger direkte ved skipisten Hochwurzen og nedfart til indkvarteringen er mulig ved godt snedække. Den nærmeste liftstation nås efter ca. 100 m. En skibus holder ca. 650 m fra indkvarteringen og centrum af Rohrmoos med indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,1 km. Nabobyen Schladming nås efter ca. 4,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter Wi-Fi, skirum med støvletørrer i entréen, privat sauna med hvilerum og douche/wc. Indkvarteringens gæster får desuden en gratis parkeringsplads direkte ved Læs mere

Heart Hotel Arlberg

Heart Hotel Arlberg, St. Anton

Velkommen til vores eget Heart Hotel Arlberg i St. Anton. Et charmerende hotel med plads til afslapning i poolen, og alt du har brug for på skiferien.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer i Wagrain tilbyder rummelige lejligheder lige i hjertet af danskerfavoritten, Wagrain.

Hotel Büntali

Hotel Büntali, Ischgl

Det komfortable 4-stjernede Hotel Büntali ligger centralt, ca. 100 m fra centrum af Galtür og ca. 2 km fra skiområdet Silvapark Galtürs Birkhahn-bane. Silvretta-svævebanen, som giver adgang til skiområdet Ischgl-Paznaun, ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Den gratis skibus holder kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig husbar, legerum til børnene og skirum med støvletørrer, som kan betrædes fra hotellet. Der er gratis parkeringspladser ved hotellet (hvis ledig) Læs mere

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Hvis jeres familie ønsker at bo centralt på årets skiferie, så er Apartement Laver et godt valg for jer.

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck, Bayerske Wald

Det moderne og familiedrevne 4-stjernede Wellness und Wohlfühlhotel Waldeck ligger ca. 500 m fra centrum af klimatiske kursted Bodenmais og ca. 400 m fra skiområdet Silberberg. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig efter ca. 1 km. Hotellets hoved- og gæstehus er forbundet underjordisk med hinanden. Desuden har indkvarteringen faciliteter som reception med bagageopbevaring, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene samt skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 800 Læs mere

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen