Søg efter skirejser


Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Hvis I kommer i bil, så lad den stå! Ski Lodge Village er et godt valg, hvis I kommer med fly og transferbus fra lufthavnen ved Sälen. Nemmere og bedre placering kan I næsten ikke finde. Ski Lodge Village ligger med ca. 150-200 meter til alt, hvad I behøver. Skiskole, liften og pisten er lige om hjørnet.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Når I bor i en af Bruna Byns hyggelige lejligheder, har I kort afstand til lift, hvilket gør, at I nemt kan komme afsted på ski. Lejlighederne er helt ideelle til den mindre familie eller jer, der rejser afsted som venner, da I kan bo op til 4 personer. Lejlighederne er placeret i et dejligt område med bl.a. en skishop, restauranter og et bageri.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyn byder på flotte lejligheder med en af de bedste beliggenheder i Stöten! Lejlighederne er beliggende meget centralt lige ved Stötentorvet med kort afstand til alt. Der er ca. 10-75 meter til pisten, hvilket betyder, at I praktisk talt kan stå på ski til døren. Der hører egen parkeringsplads med til lejlighederne og på øverste etage findes der balkon eller altan.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Familievenlig skiferie i Idre Himmelfjäll. Jupiter lejligheder og hytter ligger godt placeret imellem børneområdet og restauranten. Her kommer I til og fra boligerne på ski uden problemer. Jupiter består af mange nye boliger med god indretning og med plads til en eller flere familier.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og stil, men er gennemgående rummelige. De ligger i forskellig afstand fra pist og lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer, og derfor kan det i nogen tilfælde være nemmest at nå via bil. Med en kort køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der er restaurant, bar og underholdning/aktiviteter.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden er et nyt boligområde som står klar til de første gæster i sæsonen 2021. Tallhöjden består af moderne lejligheder, hvorfra I nemt kan komme ud til skianlægget. Nærmeste lift er Väst Express som sender jer direkte op på bjergtoppen Hovde. her bor I ved skalspasset ca 4,5 km fra Vemdalsskalet skitorv. Her er eget skitorv, varmestue, skiudlejning og restaurant.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Boligerne er adskilte, rolige og moderne udstyret. En del af boligerne er i glideafstand til pisten. Klockarfjället har en supergod beliggenhed ved pisten Näsbacken og liften Väst Express. Bemærk, at boligerne ligger et stykke fra receptionen, så kommer I med fly eller tog, skal I bestille en taxa for at komme helt til boligerne.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

Bestil en Utsikten lejlighed som er lys, pæn og moderne indrettet og af en høj standard med plads til egen madlavning. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten, og i nærheden finder I også aktivitetshuset Storhogna M som tilbyder bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. Med en gåtur på 5-10 minutter fra jeres bolig ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Vasabyn

Vasabyn, Högfjället

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Gula byn

Gula byn, Sälen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Tag med Alltime Travel på en forrygende skiferie til det svenske område Åre. Bestil et ophold i en Alpen Övre lejlighed, som er udstyret med et godt køkken og flere boliger har sauna. Nogle af lejlighederne er endvidere med altan eller balkon. Fra lejlighederne er det blot kort glideafstand til pisten. I nærheden finder I både skibussen, supermarked, skishop og restaurant.

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinen er et dejligt hytteområde tæt på Åres effektive liftsystem. Nær hytterne ligger der restauranter, butikker, skileje og flere aktiviteter. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn. I skal dog være opmærksom på, at hytterne ligger ca. 800 meter eller 5-8 minutters gang fra skibussen.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermelinen byder jer velkommen til hyggelige skilejligheder beliggende på en skovskråning, som giver jer en flot udsigt over fjeldet. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-9 personer afhængig af den valgte bolig og ligger tæt på både lift, pist og langrendsspor. I har både købmand og restauranter i nærheden, og flere af lejlighederne er udstyret med sauna og åben pejs.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Lejlighederne i Huset Ripan har en perfekt beliggenhed midt i Björnen tæt på pister, indkøb, skistar-shop og restaurant. Det er nemt at komme til Åres pister, samt et stort udvalg af underholdningsmuligheder via skibussen eller skisystemet. Huset Ripan ligger i det meget børnevenlige område, Björnen med kun 50 meter til liften og nærmeste supermarked.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er et af de nye hytteområder i Branäs. Her finder I flotte og nye boliger af høj standard og med god plads til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Mattestorp Village ligger tæt på liften og pisten, og I kommer nemt til og fra området på ski. Området ligger et lille stykke fra centrum af Branäs skiby, men I kan nemt gå hertil. Ved Branäs centrum finder I skiudlejning, liftkortsalg, skiskole og restauranter.

Pension Terra

Pension Terra, Stubaital

Den hyggelige Pension Terra ligger over Neustift, ca. 700 m fra centrum og indkøbsmulighederne. "Gondel Elferbahn" nås efter ca. 1 km og indstigningen til skiområdet Stubaier Gletscher efter ca. 18 km. Der er et skibusstoppested ca. 600 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, selvbetjeningsbar, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Stubaier gæstekortet, der giver en del gratis ydelser og rabatter i regionen (der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i ydelserne, se info på destinationen) Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Tauern Lodges

Tauern Lodges, Schladming

De komfortable 4-stjernede Tauern Lodges ligger direkte ved skipisten Hochwurzen og nedfart til indkvarteringen er mulig ved godt snedække. Den nærmeste liftstation nås efter ca. 100 m. En skibus holder ca. 650 m fra indkvarteringen og centrum af Rohrmoos med indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,1 km. Nabobyen Schladming nås efter ca. 4,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter Wi-Fi, skirum med støvletørrer i entréen, privat sauna med hvilerum og douche/wc. Indkvarteringens gæster får desuden en gratis parkeringsplads direkte ved Læs mere

Appartements an der Sonne

Appartements an der Sonne, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det veldrevne Haus Appartements an der Sonne ligger i den lille landsby Lengdorf, ca. 2 km fra centrum af Niedernsill. Skibussen holder ca. 30 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Bärenbachlift (ca. 2,1 km fra indkvarteringen) eller til skiområdet Kaprun (ca. 12 km fra indkvarteringen). Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 350 m fra indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, elevator, sauna (mod betaling, inkluderet saunahåndklæder, for åbningstider Læs mere

Hotel bei max

Hotel bei max, Pitztal

Det komfortable 4-stjernede Hotel bei max (tidligere Hotel & Gasthof Kirchenwirt) ligger ca. 2 km fra centrum af Mandarfen. Derfra kan man benytte Rifflseebahn og få adgang til skiområdet Pitztal Rifflsee. Skiområdet Pitztaler Gletscher ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen (Gletscherexpress). Skibussens stoppested ligger direkte ved hotellet. Langrendsløjperne ligger også i nærheden (ca. 100 m). Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar og opholdsrum med pejsehjørne samt skikælder. For dem, der ankommer i bil, er der Læs mere

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Rejs med familien på skiferie til Hafjell, Norge, hvor I kan bo i disse skønne skilejligheder med plads til op til 8 gæster. Der er ski-in-ski-out, som I kan benytte dagen lang, når I får brug for at komme til og fra pisterne. Blot 200 m fra boligerne ligger den nærmeste restaurant.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved skiskolen og liften som er på den anden side af vejen. Hotellet er renoveret og har god restaurant, pool og legerum. Hotellet passer godt til jer der vil have den bedste komfort med god beliggenhed.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitavåtn Fjellhytter ligger ca. 500 meter fra "sentrum" på pistekortet. Langrend og pisterne er næste lige uden for døren. Hytterne ligger i smukke omgivelser ca. 950 meter over havet med en storslået udsigt over Gaustatoppen. Der er kort afstand fra hytterne til indkøb, hyggelig pub samt bistro og restaurant. Hytter med 3 soveværelser, sauna og terrasse.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Hotel Le Levanna

Hotel Le Levanna, Tignes

Man kan næsten ikke bo bedre i Tignes le Lac, end på Hotel Levanna der med sin ski-in/ski-out adgang, har den flotteste udsigt over Grand Motte og søen.

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios, Flaine

Den komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios ligger direkte ved pisterne, så der ved godt snedække er mulighed for at stå på ski helt ned til indkvarteringen. Centrum af Flaine med de nærmeste indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger ligeledes i nærheden af indkvarteringen (shuttle-service, se info på indkvarteringen). Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant, minimarked, legerum til børnene og skikælder. Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, solarium, udendørs spabad og fitnessrum Læs mere

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Velkommen til Residence Crêt Voland - lejligheder der ligger 100 meter fra Les Menuires´ centrum og i hjertet af de tre dale.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Grandvalira

Det komfortable 5-stjernede Hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa ligger ca. 200 m fra centrum af Soldeu. Bjergbanen Telecabina de Soldeu nås ligeledes efter kun ca. 400 m. På forespørgsel er der mulighed for transfer fra hhv. til lufthavnen (mod betaling). Faciliteter Den familievenlige indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, spisesal, bar, café, restaurant, legerum til børnene, børneklub (se info på stedet), tv-rum og skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), ladestation til e-biler (mod Læs mere

Park Hotel Bellevue

Park Hotel Bellevue, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Park Hotel Bellevue ligger mellem Dimaro og Folgarida, ca. 850 m fra centrum af Dimaro. Der kører en shuttlebus til centrum, om vinteren er der i tillæg em gratis shuttle-service til skiliften Daolasa med indstigning til skiområdet Madonna di Campiglio (ca. 4,5 km, for køreplan se opslag på stedet). Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar med tyrolsk stue, legerum til børnene samt skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen