Søg efter skirejser


Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Skogslingan ligger i det rolige område ved Skogsbyn.. Her kan I booke hyggelige bjælkehytter, som kan rumme op til 8 personer, og som ligger godt placeret mellem træerne. Ikke langt derfra ligger Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranter og butikker. Skicenter Syd med både skileje og skiskole, ligger også lige i nærheden.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Lejlighederne i Huset Ripan har en perfekt beliggenhed midt i Björnen tæt på pister, indkøb, skistar-shop og restaurant. Det er nemt at komme til Åres pister, samt et stort udvalg af underholdningsmuligheder via skibussen eller skisystemet. Huset Ripan ligger i det meget børnevenlige område, Björnen med kun 50 meter til liften og nærmeste supermarked.

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

De flotte Nya Lundsgården lejligheder har fantastisk beliggenhed i VM-området ved siden af liften. I VM-området findes restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole, salg af liftkort og et diskotek til natteravnene. Huset har en dame- og en herresauna tilgængelig for alle husets gæster hver eftermiddag. Lejlighederne ligger alle i VM-området og har samme høje standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Tegenova Smultronet er placeret med en fantastisk udsigt over dalen. Alle lejlighederne er veludstyret og har egen sauna. Derudover kommer I til at bo helt tæt på pisterne, så I straks kan komme ud på ski. SkiStar Shop og restauranter findes i området ved Tegefjäll, som også er et rigtig godt område for børnefamilier.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Sälen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Vasabyn

Vasabyn, Sälen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Solbacken View

Solbacken View, Sälen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Lejlighederne i Stöten Mitt ligger lige ved foden af bakken nær restaurant, reception og lige til pisterne. Her er alt lige uden for døren, hvilket gør dem perfekte for jer, der vil bo med kort afstand til alt. Fra lejlighederne er det muligt at gå til skiskolerne og badelandet "Vattufjäll". Ydermere findes en sjov kælkebakke neden for bygningen nærmest dalen.

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til to familier. Lejlighederne ved Varglyans Våninger ligger ved Skitorget med blot 300 til 500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab. Lejlighederne ligger i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn er små og hyggelige, samt charmerende hytter perfekt til familier. De er beliggende neden for skiområdet, hvorfra I finder transportliften 50-150 meter fra boligen, som fører dig op til pisterne. Desuden er det nemt at stå på ski hele vejen ned til Fjällbyn. Hytten har 2 soverum og et køkken. Bemærk, at liften er afhængig af natursne. Alle hytterne er dobbelthytter.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Hvis I kommer i bil, så lad den stå! Ski Lodge Village er et godt valg, hvis I kommer med fly og transferbus fra lufthavnen ved Sälen. Nemmere og bedre placering kan I næsten ikke finde. Ski Lodge Village ligger med ca. 150-200 meter til alt, hvad I behøver. Skiskole, liften og pisten er lige om hjørnet.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

En Utsikten lejlighed er lys og pæn, samt moderne indrettet med en høj standard. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten med kun 100 meter, og er desuden placeret i nærheden áf Storhogna M aktivitetshus som har bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. 5-10 minutter gåtur fra boligen ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

Toppheden ligger lige ud til pisten "Snöflingan" i det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl med udsigt både over Idrefjellet og norske Rendalsölen. Her hopper du på skiene lige udenfor din hytte, da der er ski-in/ski-out og en kort afstand til restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Kvitfjelltunet

Kvitfjelltunet, Kvitfjell

Kvitfjelltunet indbyder med moderne skihytter og er centralt beliggende i Fåvang nær Kvitfjell. Der er ganske kort afstand til byen Fårvangs fine centrum som byder på både restauranter og barer. Hytten ligger ikke langt fra hovedvejen E6. Der er ca. 15 min i bil til skiområdet. Skiskolen ligger på skitorvet på vestsiden.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en indkvarteringsmulighed, der tilbyder en nybygget og hyggelig hytte på den østlige side af Kvitfjell. Hytten er med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er også gode langrendsmuligheder lige ude for døren. Boligen ligger i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og i gåafstand til Gudbrandsgard Hotell. Bemærk, at skiskolen for hold er på vestsiden i Kvitfjell.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

På toppen af Hafjell i 950 meters højde finder du Gaiastova appartments. Gaiastova ligger i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt over fjeldene og med pister og løjper som nærmeste nabo. I servicecenteret ved Gaiastova finder I desuden restaurant, café, lille butik, sportsbutik og ikke mindst afterski. Her er altså noget for alle, så hele familien kan komme på ski sammen.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

Bjørnebygrenda lejligheder kan rumme både 4, 8 og 14 personer og ligger i Storsten Hytteområde på Turistsentersiden. Lejlighederne har en god standard og god placering med nem adgang til pisterne på ski. Fra lejlighederne er der 170 meter til transportløjpen og herfra 800 meter til stoleliften Liekspressen på ski. Lejlighederne ligger godt for dem der kan stå på ski, men er du nybegynder, skal du være opmærksom på, at der er 2 km til skiskolen.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er et hytteområde lige ved pisten. Hytterne ligger lige ved de alpine piste, så her bor I helt perfekt, hvis I gerne vil på ski hurtigt og nemt. Hytterne er fritstående hytter med plads til 10 personer og alle med sauna og brændeovn. Gausta Skicenter byder på godt skiløb, gode nedfarter og fantastisk natur.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitåvatn Fjellhytter er det oplagt valg til jer, der ønsker at være tæt på det hele. Hytterne er placeret i smukke og rolige omgivelser med en betagende udsigt over Gaustoppen og med kort afstand til både lift, indkøb, restaurant, bistro og en hyggelig pub. Her kan I bo op til 8 personer i trygge rammer.

Rennedalen

Rennedalen, Geilo

Tag på skiferie til rolige Norge, hvor I kan bo i dejlige hytter i de smukkest omgivelser. Området er perfekt til den aktive familie, der nyder at tilbringe tid udenfor sammen. Rennedalen ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab.

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer er hyggelige lejligheder, der ligger lige i hjertet af Wagrain - perfekte til familien, parret eller vennegruppen.

Alpin Resort Austria

Alpin Resort Austria, Berwang

Det moderne indrettede Alpin Resort Austria med blik til den fantastiske bjergverdenen i Tiroler Zugspitzarena ligger ca. 300 m fra centrum af Bichlbach med et supermarked og pizzeria og ca. 4 km fra centrum af Berwang. Til skilifterne i Skischaukel Bichlbach/Berwang er der kun ca. 300 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Almkopf-banen nås efter ca. 1,5 km. Der ligger ligeledes et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Hotel Herzblut

Hotel Herzblut, Saalbach

Omgivet af smuk natur og med kun 300 meter til centrum, byder vi velkommen til det moderne og 4-stjernede Hotel Herzblut, hvor kvalitet og service er i højsædet. Hotellet indbyder til en dejlig skiferie i Saalbach. Fra hotellet er der 300 meter til centrum, hvor flere af de store lifter som Schattberg, Bernkogel og Kohlmais findes. Lifterne i centrum bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det Læs mere

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

TheView Apartment Zillertal

TheView Apartment Zillertal, Fügen

Den moderne TheView Apartment ligger ca. 2 km fra centrum af Fügen. Man kommer let til skiområdet Hochzillertal (ca. 5 km fra indkvarteringen) samt til Hochfügen (ca. 13 km fra indkvarteringen) med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen (se Vigtigt). Den nærmeste indstigning til langrendsløjpen nås efter ca. 4 km. Der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler (mod betaling) Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Apartamentos Prat De Les Molleres

Apartamentos Prat De Les Molleres, Grandvalira

De hyggelige Appartementos Prat De Les Molleres ligger ca. 500 m fra centrum af Soldeu. Skipisten nås efter ca. 400 m og det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi (mod betaling) og vaskesalon (mod betaling). Der er desuden parkeringspladser mod betaling i parkeringsgaragen. Forplejning Uden forplejning.

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens ligger de store og lækre chaletlejligheder Chalet Montagnettes Soleil, som skaber de hyggeligste rammer for skiferien.

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Résidence Électra

Résidence Électra, Avoriaz

Den centralt beliggende Résidence Électra ligger i bydelen Les Crozats i Avoriaz, mindre end 100 m fra skipisten. Ved godt snedække er nedfart helt ned til indkvarteringen mulig. Med rulletrapper kommer man let ind til centrum med butikker, restauranter og barer. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, fitnessrum samt skidepot. Der er offentlige parkeringspladser i udkanten af byen (mod betaling, reservering anbefales). En shuttle-bus bringer på ankomst- og afrejsedagen gæsterne til indkvarteringen (mod betaling, ved forhåndstilmelding). Indretning og Læs mere

Résidence Au C?ur des Ours

Résidence Au C?ur des Ours, Les Deux Alpes

Den komfortable Résidence Au C?ur des Ours ligger i udkanten af byen Les 2 Alpes ved foden af skiområdet (ca. 50 m). Skibusstoppestedet ligger direkte overfor indkvarteringen, de nærmeste butikker ligger lige i nærheden. Indkvarteringen, der består af 2 chaleter, har faciliteter som elevator, skirum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med tv, Wi-Fi, badekar eller douche/wc, balkon eller terrasse samt separate soveværelser. Køkkenhjørnet har komfur, mikrobølgeovnovn, bageovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen