Søg efter skirejser


Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinens lejligheder er indrettet flot og komfortabelt, og her kan I bo 6-8 personer. I bor desuden tæt på pister, fine langrendsspor, købmand, restauranter og skishop. Lejlighederne er placeret smukt på skovskråningen tæt på Åres liftsystem, og efter en lang dag på ski kan I nyde godt af sauna og åben pejs, som flere af lejlighederne indeholder.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Flotte lejligheder beliggende i VM-området med kort afstand til både lifterne og bakkerne, samt Åres store udbud af butikker, restauranter og barer. I selve VM-området findes ligeledes et udvalg af restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole og salg af liftkort. I området findes også diskotek til natteravnene. Dejlige lejligheder af god standard med plads til 1 eller 2 familier.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyn byder på flotte lejligheder med en af de bedste beliggenheder i Stöten! Lejlighederne er beliggende meget centralt lige ved Stötentorvet med kort afstand til alt. Der er ca. 10-75 meter til pisten, hvilket betyder, at I praktisk talt kan stå på ski til døren. Der hører egen parkeringsplads med til lejlighederne og på øverste etage findes der balkon eller altan.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

Bestil en Utsikten lejlighed som er lys, pæn og moderne indrettet og af en høj standard med plads til egen madlavning. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten, og i nærheden finder I også aktivitetshuset Storhogna M som tilbyder bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. Med en gåtur på 5-10 minutter fra jeres bolig ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Solviken er en samling af store hytter i glideafstand til pisten og liften. Hytterne ligger i området Klövsjö i Vemdalen. Fra boligerne er der ca. 3 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Hytterne er store og af høj standard. De ligger tæt på Hotell Klövsjöfjäll, hvor der er bar, restaurant og afslapningsområde.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligeheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og pister, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gula byn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gula byn ligger i rolige og trykke omgivelser.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Lindvallen er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Sälen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Timmerby Village

Timmerby Village, Sälen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Gröna Byn

Gröna Byn, Sälen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn byder på lyse og hyggelige lejligheder, som særligt tilgodeser de store familier, da der er plads til 6-8 personer. Lejlighederne ligger kun 200 meter fra en lift, som gør det let for jer at suse ud på pisterne. På blot en lille gåtur fra Röda Byn når I Tandådalens centrum, hvor der er forskellige butikker og restauranter.

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Grå Byn er et område med et stort antal lejligheder i varierende størrelser med plads til 4-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både pist, lift og anden service. I en glideafstand på kun 200 meter fra jeres lejlighed finder I en lift, så I kan suse ned ad pisterne uden at skulle ud på en lang gå- eller køretur forinden.

Sportvåning

Sportvåning, Hundfjället

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen er nye og meget flotte boliger på toppen af Branäsberget. Her skal I ikke bekymre jer om afstande, da pisten er næsten lige uden for døren. Book de store boliger, hvis I gerne vil bo flot og lækkert. Boligerne varierer i størrelse, så se hver enkelt hyttes beskrivelse for nærmere detaljer. Aspen ligger mellem Nordsjöbacken og Björnbacken og tæt på børneområdet "Nordpolen".

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

De nybyggede lejligheder, Mattestorp Longhouse, ligger med en fantastisk beliggenhed knap 100 meter fra ekspressliften Medvinden og vaffelhuset. Her er moderne lejligheder med interiør, der giver en klar og varm bjerghusfølelse på skiferien i Sverige.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

Rådyrlia er et charmerende hytteområde med lyse tømmerhytter og -lejligheder. De forskellige skiboliger er beliggende i et smukt område med kun 300 meter til børneområdet i Hemsedal Skicenter. Du har mulighed for at stå på ski helt til døren, og fra boligen er der kort afstand til langrendsløjper, reception, skiudleje, restauranter og udeliv. Fra hytten er der ca. 300 meter til skiliften samt 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Veslestølen Hyttegrend er et af Hemsedals mest populære hytteområder. Her er hytter med 12-14 sengepladser. Hytterne har en udsigt over Hemsedal. Hytternes perfekte beliggenhed byder desuden på ski-in/ski-out til området samt et smukt omkringliggende landskab. Bolignummer er ikke garanteret og kan kun ønskes.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil ligger lige bag Velkomsecenteret og med Hotel Radisson Blu Resort som nærmeste nabo. På Hotel Radisson Blu Resort finder I fem restauranter, bar, pool og legerum. Alle lejligheder har stort køkken og bare 100 meter fra The Lodge finder I indkøbsmuligheder. Lejlighederne er forskellige, men alle har samme høje standard.

Les Sentiers du Tueda

Les Sentiers du Tueda, Meribel

Den hyggeligt indrettede Résidence Les Sentiers du Tueda ligger ved pisten (maks. 100 m fra indkvarteringen), den næste bjergbane nås efter ca. 50 m. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. Også indkøbsmulighederne ligger direkte i nærheden. En gratis offentlig shuttleservice holder ca. 100 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til de forskellige bydele. Den hyggelige indkvartering består af 3 bygninger, hver bygning byder på en fantastisk udsigt over 3 Vallées bjergverden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab Læs mere

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark , Tignes

De lækre franske chaletlejligheder, Le Telemark, ligger lige ved søen Le Lac i Tignes.

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Residence Daria I Nor

Residence Daria I Nor, Alpe d´Huez

På Daria I Nor bor du virkelig i hjertet af Alpe d'Huez, og her får du både luksus, komfort og wellness.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Apartment Le Tikal

Apartment Le Tikal, Val Thorens

Nyrenoverede skilejligheder beliggende lige i hjertet af Val Thorens - kun et stenkast fra pisten.

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. Til skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna og dampbad solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Winter Læs mere

Casa Tobia de Vale

Casa Tobia de Vale, Canazei

Hyggelig lejlighed med veludstyret køkken som ligger tæt på det hele Casa Tobia de Vale er et hus med 3 hyggelige og rummelige lejligheder, som passer perfekt til familier og grupper, der vil på en skiferie til Canazei . Lejlighederne ligger centralt og du behøver ikke gå langt for at komme til liften, pisten og centrum. Tæt på det hele Når du bor på Casa Tobia de Vale, bor du tæt på det hele! Med huset beliggende midt mellem hovedliften og Læs mere

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

På Parkhotel Sölden er I tæt på alt, så det går hurtigt at komme på ski om morgenen og det går hurtigt hvis I hellere vil I spa og fitness - alt i gåafstand.

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post, Wörgl

Det familievenlige Hotel Alte Post ligger direkte i centrum af Wörgl. Umiddelbart i nærheden af indkvarteringen er der et skibusstoppested. Herfra kommer man let til bjergbanen Salvenbahn I i Hopfgarten (ca. 12 km fra indkvarteringen) og indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Fra et andet skibusstoppested (ca. 200 m fra indkvarteringen) kommer man til Söll (ca. 13 km) og til bjergbanen Hochsöll. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skikælder. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Hotel Victoria

Hotel Victoria, Maishofen

Kun ca. 2 km fra Zell am Sees smukke sø, finder du Hotel Victoria tæt på Kaprun. Hotellet er beliggende i smukke omgivelser i et roligt område i Maishofen. Her finder du både skilift og centrum af Kaprun ca. 2 km. væk. Ønsker du ikke at gå, så kan du tage med skibussen, som holder ca. 100 meter fra hotellet. På Hotel Victoria bor du hyggelige og pænt indrettet værelser med plads op til 4 personer, hvor du derudover kan Læs mere

Hotel L'Obaga Blanca

Hotel L'Obaga Blanca, Grandvalira

Det veldrevne 4-stjernede Hotel L'Obaga Blanca ligger ca. 1,2 km fra centrum af Canillo. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 1,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (mod betaling), internetadgang (mod betaling), centralt pengeskab, bar, café, tv-rum og skidepot. Der er parkeringspladser og en parkeringsgarage (begge mod betaling og hvis ledig). Wellnessområdet har sauna, dampbad, spabad, solarium og fitnessrum. Efter ønske er der mulighed for massager og spa-anvendelser (mod betaling). Forplejning Der er inkluderet en kontinental Læs mere

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen