Søg efter skirejser


Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Sälen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Sälen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Blå Husen

Blå Husen, Sälen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Sportvåning

Sportvåning, Sälen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Olarsängen

Olarsängen, Sälen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Brandmossen

Brandmossen, Sälen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Högfjället

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Brandmossen

Brandmossen, Högfjället

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

De hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettede, og her kan I bo 2, 4 eller 8 personer. Her bor I centralt med ski-in/ski-out og blot 100 meter til liften, så I nemt og hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kort gåafstand til skitorvet, hvor der bl.a. venter en bred vifte af restauranter, indkøbsmuligheder, god underholdning og skiskole.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Lejlighederne Ski Apartments ligger fordelt i 3 huse. Her bor I tæt på pisten, liften og i gåafstand til indkøb, restauranter og underholdning. Tandådalen og Hundfjället er forbundet med en forbindelseslift og denne er næste lige ved døren. I kan derfor nemt benytte begge skiområder. Tager I bilen eller skibussen er der badeland, bowling og endnu flere butikker i Lindvallen.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Lindvallen er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er det oplagte valg, når hele familien skal afsted på skiferie, eller hvis I rejser flere venner sammen. Her kan I nemlig bo I hyggelige og velindrettede lejligheder med plads til 4-10 personer, og I har blot en kort gåtur til bytorvet. Herfra kan I nemt nå til liften, så I hurtigt kommer afsted på ski, og I nærheden af lejlighederne venter et væld af restauranter, barer, natklubber, en bager og en skishop. Skibussen kører regelmæssigt til både Læs mere

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Tag med Alltime Travel på en forrygende skiferie til det svenske område Åre. Bestil et ophold i en Alpen Övre lejlighed, som er udstyret med et godt køkken og flere boliger har sauna. Nogle af lejlighederne er endvidere med altan eller balkon. Fra lejlighederne er det blot kort glideafstand til pisten. I nærheden finder I både skibussen, supermarked, skishop og restaurant.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallen lejligheder ligger flere forskellige steder i skiområdet. Der er dem, som ligger på vejen Blästervallsvägen, nogle i de to områder Övre og Nedre Blästervallen samt tæt på Nedre Nallehusen. Alle områderne er tæt på Liften Grizzly, som er en stolelift. Alle boliger er af høj standard og har en god beliggenhed.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

På jeres skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Nedre Grizzlyhusen, som tilbyder fine boliger med pæne og lyse lejligheder i en moderne stil. Pisten fører jer lige til boligen, og med et rullebånd kan I nemt nå liften Grizzly Express. Kælkebakke tæt på lejlighederne og kort afstand til restaurant.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er med sin perfekte beliggenhed en af de mest populære boliger i Vemdalen. Boligerne ligger blot en kort glidetur fra pisten og byder blandt andet på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder med mulighed for egen madlavning. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser i et højtbeliggende område.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

Mattestorp Longhouse består af nybyggede lejligheder, der har en vidunderlig beliggenhed lige ved ekspressliften Medvinden og vaffelhuset, så kan I både komme nemt ud på ski og nyde de lækre vafler. Hos Mattestorp Longhouse bor I i moderne lejligheder, hvor interiøret giver en varm bjerghusfølelse.

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Aspen 6-10 personer

Aspen 6-10 personer, Branäs

Type: Hytte eller dobbelthytte  Personer: 6-8 og 8-10  Størrelse: 80-92 og 98m2 Til lift: 100 m.   6-8 personers dobbelthytte på 80-92 m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer.    1 rum med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. De fleste med tørreskab. Terrasse  8-10 personers hytte på 98 m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum Læs mere

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun består af moderne og rummelige lejligheder med høj standard. Skilejlighederne har en perfekt beliggenhed i Fageråsen Panorama med kun 70 meter til transportlift og transportløjper. Aasgard Fjelltun ligger centralt placeret og har kort afstand til Mountain Resort Trysil med faciliteter som restaurant, bar, spa, afterski, indkøbsmuligheder og meget andet.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Denne pæne og rummelige lejlighed befinder sig i Bakkebygrenda og tæt på Trysil Turistcenter. I bor centralt og I kan finde såvel butikker, restauranter og ikke mindst pister og løjper tæt på boligen. Køkkenet er veludstyret og stuen har to gode sofaer, så her er god plads til alle.

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil åbnede i april 2019 og ligger lige bag ved Trysils velkomstcenter. Derudover er Hotel Radisson jeres nærmeste nabo. Her kan I finde hele 5 restauranter, bar, pool og legerum til de små. Alle lejlighederne er udstyret med et stort køkken og indkøbsmuligheder ligger blot 100 meter fra derfra. Lejlighederne i The Lodge Trysil er med en forskellige stil og indretning, men har alle den samme høje standard.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrenda har en super beliggenhed for børnefamilier lige til løjpen og lige oven for skiudlejningen og liftkortsalg. Det er et hyggeligt hyttetun i traditionel norsk stil med veludstyrede hytter. Hytterne er renoveret i 2021 og har alle 4 soveværelser, 9 senge og 2 bad.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Midt i Vierli Hyttegrend ligger Silkeli lejligheder. Nyrenoveret lejligheder i 2 plan, med flot udsigt. Hytteområdet egner sig godt til familier, der gerne vi bo tæt på langrend og børnepist. Der er heller ikke langt til Tiur eller Holterdalen, her kan I trygt lade bilen stå og tage skibussen. Skibussen stopper ved bunden af pisterne på den store parkeringsplads. Der er ca. 4 km. til Tiur hvor I finder skiskole og skiudlejningen. Der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Hotel Post

Hotel Post, Königsleiten

Det moderne indrettede 4-stjernede Hotel Post ligger i centrum af Krimml, ca. 8 km fra skiområdet "Zillertal Arena". Der ligger et skibusstoppested ca. 150 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 9 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, opholdsrum, legerum til børnene, spiserum, hotelbar, Wi-Fi, skirum og terrasse. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Adults Only-wellnessområdet med panoramasauna, øko-urtesauna med afslappende lyselementer, finsk sauna, hvilerum og te- og vandstation kan benyttes gratis. Fitnessredskaberne kan ligeledes benyttes Læs mere

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

KOSIS Sports Lifestyle Hotel

KOSIS Sports Lifestyle Hotel, Fügen

Det komfortable 4-stjernede KOSIS Sports Lifestyle Hotel ligger i centrum af Fügen, ca. 800 m fra Spieljoch-banens dalstation. Den gratis skibus (se info på stedet) holder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås allerede efter ca. 1,2 km. Til indkvarteringen hører reception, elevator, hyggelig foyer med siddehjørne, Wi-Fi, spisesal, restaurant, den populære offentlige "KOSIS Fun Food Bar", to restauranter, à-la-carte restauranten "Wine & Dine", buffetrum med showkitchen, stuen "Zirbenstube", legerum til børnene med bordfodbold, spilleautomat og Playstation samt Læs mere

Das Alpenhaus Gasteinertal

Das Alpenhaus Gasteinertal , Bad Hofgastein

Das Alpenhaus Gasteinertal er beliggende i det livlige centrum af Bad Hofgastein og blev renoveret sidste år. Gågaden med alle butikker og restauranter ligger indenfor gåafstand, og skilifterne er kun 300 m væk. Efter en dag med skiløb kan du slappe af i det store wellnessområde på 2.000 m² , der bl.a. har en indendørs pool med panoramaudsigt, et spabad og en sauna.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Hotel Victoria

Hotel Victoria, Maishofen

Kun ca. 2 km fra Zell am Sees smukke sø, finder du Hotel Victoria tæt på Kaprun. Hotellet er beliggende i smukke omgivelser i et roligt område i Maishofen. Her finder du både skilift og centrum af Kaprun ca. 2 km. væk. Ønsker du ikke at gå, så kan du tage med skibussen, som holder ca. 100 meter fra hotellet. På Hotel Victoria bor du hyggelige og pænt indrettet værelser med plads op til 4 personer, hvor du derudover kan Læs mere

Bjerghotel Dachstein

Bjerghotel Dachstein, Ramsau am Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Bjerghotel Dachstein ligger i skiområdet, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Den nærmeste skilift ligger ca. 6 km fra indkvarteringen, indstigningen til "4-Berge-Skischaukel" ligger ca. 15 km fra indkvarteringen. Centrum af Ramsau nås efter ca. 9 km. Skibussen holder direkte ved hotellet. Bjerghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue, restaurant, solterrasse og skikælder. Ved forhåndstilmelding kan Læs mere

Landgasthof Dorferwirt

Landgasthof Dorferwirt, Wildschönau

Den traditionsrige 3-stjernede Landgasthof Dorferwirt ligger i hjertet i af den romantiske højdal Wildschönau centralt i Oberau. Centrum nås efter ca. 300 m. Øvelsesliften ligger ca. 750 m fra indkvarteringen og skilifterne ved Schatzberg-banen i Auffach ca. 4,2 km fra indkvarteringen ligesom Markjoch-banen i Niederau ligger . Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skilifterne, som ligger ca. 4,5 km fra indkvarteringen. Den familiært drevne Landgasthof Dorferwirt byder på en foyer med reception, pengeskab, elevator, Wi-Fi, en Læs mere

Les Fermes du Soleil

Les Fermes du Soleil, Les Carroz

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen