Søg efter skirejser


Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er der rig mulighed for afslapning, samtidig med at være tæt på indkøb og skiløb. Her er der skønne værelser, samt ekstra fokus på familieværelser, der har en sjov, elegant og børnevenlig indretning. Hotellet har desuden et stort legeareal, hvor børn og barnlige sjæle kan udforlde deres kreative Læs mere

Casa Bernard

Casa Bernard, Canazei

Stor familielejlighed med god placering som er perfekt til én eller flere familier som rejser sammen Casa Bernard er en stor lejlighed på 110 m2 med 4 soveværelser, som passer perfekt til den store familie eller til to familier, som rejser sammen på skiferie til Canazei . Central beliggenhed Casa Bernard ligger centralt placeret midt i Canazeis centrum. I kort gåafstand fra lejligheden findes et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, så der er gode muligheder for at komme ud Læs mere

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyere område med hyggelige og moderne hytter, der ligger med fantastisk placering på Kvitfjell Varden - en familievenlig bjergside med brede grønne og blå piste, perfekt til børnefamilier. Hytterne på Vardenvegen ligger med ski-in/ski-out. En ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens I med 6-personers stolelift kan komme til toppen af den nye bjergside.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en indkvarteringsmulighed, der tilbyder en nybygget og hyggelig hytte på den østlige side af Kvitfjell. Hytten er med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er også gode langrendsmuligheder lige ude for døren. Boligen ligger i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og i gåafstand til Gudbrandsgard Hotell. Bemærk, at skiskolen for hold er på vestsiden i Kvitfjell.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Veslestølen Hyttegrend er et af Hemsedals mest populære hytteområder. Her er hytter med 12-14 sengepladser. Hytterne har en udsigt over Hemsedal. Hytternes perfekte beliggenhed byder desuden på ski-in/ski-out til området samt et smukt omkringliggende landskab. Bolignummer er ikke garanteret og kan kun ønskes.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

Vikinggrenda lejligheder ligger tæt på skiområdet. Herfra kan I gå til det hele: indkøb, pisten, liften og skiskolen. Boligerne varierer meget i indretning og standard, se derfor beskrivelsen af den enkelte bolig. Hyggeligt område ved Turistcenteret i Trysil, et dejligt sted at bo, hvis I gerne vil kunne gå til alle faciliteter.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppen er børnefamiliens favorit med en fantastisk beliggenhed over skitorvet. Her bor I tæt på skiskolen, skitorvet, skiudlejning, cafeer og restauranter. Lejlighederne er fra 6-10 personer, rummelige og godt udstyret. Alle lejligheder har én parkeringsplads i parkeringshuset. Standarden på de enkelte lejligheder varierer, vi anbefaler derfor, at I ser på beskrivelsen af den enkelte lejlighed.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne har en af Trysils bedste beliggenheder. Som gæst i Prestige Lejlighederne har I gratis adgang til eventyrbadet på hotellet. Nogle lejligheder har lille køkkenniche og andres store køkkener. Se beskrivelsen af de enkelte lejligheder.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 3939 i dag!

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbyn Stugby hører til et af de ældre hytteområder i Kläppen og ligger ca. 400 meter fra liften og skiområdet. I Gusjobyn Stugby findes flere forskellige hyttetyper, der alle ligger i eller i nærheden af en nåleskov. Tæt på området ligger Kläppen camping, hvor der bl.a. er et lille supermarked.

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8 Størrelse: 77m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (og de fleste med brændeovn)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 senge. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Ankomst: Søndag-søndag, lørdag-lørdag, søndag-torsdag Læs mere

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Kopparbyn

Kopparbyn, Sälen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Disse lejligheder er for jer, der vægter komfort, luksuriøsitet og skiløb ved boligen højt. Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) er et moderne lejlighedskompleks, som ligger med direkte adgang til liften. I bygningen kan I slappe af i den fælles lounge, i relax-området eller nyde en udsøgt middag i Restaurant Passet. Lejlighederne varierer i størrelse, men har alle plads til 4 personer. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, I har bil med, hvis I ønsker at bo Læs mere

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Når I bor i en af Bruna Byns hyggelige lejligheder, har I kort afstand til lift, hvilket gør, at I nemt kan komme afsted på ski. Lejlighederne er helt ideelle til den mindre familie eller jer, der rejser afsted som venner, da I kan bo op til 4 personer. Lejlighederne er placeret i et dejligt område med bl.a. en skishop, restauranter og et bageri.

Aspen 6-10 personer

Aspen 6-10 personer, Branäs

Type: Hytte eller dobbelthytte  Personer: 6-8 og 8-10  Størrelse: 80-92 og 98m2 Til lift: 100 m.   6-8 personers dobbelthytte på 80-92 m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer.    1 rum med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. De fleste med tørreskab. Terrasse  8-10 personers hytte på 98 m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum Læs mere

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus er hyggelige og velindrettede lejligheder midt i Branäs by. Herfra er der ca. 450 meter til alle faciliteter og skiområdet. Lejligheder i Mården Plus er helt eller delvist renoveret. Alle lejligheder er forskelligt indrettet, se derfor beskrivelsen og indretning for den enkelte bolig. Mården er meget populært for familier der rejser sammen, men gerne vil bo i hver sin lejlighed, da de ligger dør om dør. I hver hus er der i alt 4 lejligheder, som alle er Læs mere

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Högfjället

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Högfjället

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

Toppheden ligger lige ud til pisten "Snöflingan" i det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl med udsigt både over Idrefjellet og norske Rendalsölen. Her hopper du på skiene lige udenfor din hytte, da der er ski-in/ski-out og en kort afstand til restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

De hyggelige træhytter på Pernillas Väg i Idre Fjäll kan rumme 5-6 personer og ligger i dejlige private og hyggelige omgivelser. Området ligger centralt ved hovedvejen, hvilket betyder, at I nemt kan komme rundt i skiområdet. Ikke langt fra det hyggligee område ligger både restaurant og bar, samt Pernilla Wiberg Hotel.

Solbacken View

Solbacken View, Hundfjället

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Résidence Le Tikal

Résidence Le Tikal, Val Thorens

Den komfortable Résidence Le Tikal ligger i St. Martin de Belleville direkte ved pisterne og ca. 950 m fra centrum af Val Thorens med talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Et lille supermarked nås efter få meter direkte ved indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception og skibokse med støvletørrer. Derudover kan man i nabobygningen Résidence Les Temples du Soleil benytte restauranten samt saunaområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med sauna, to spabade og tyrkisk bad (eventuelt mod betaling). Der er Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Résidence Électra

Résidence Électra, Avoriaz

Den centralt beliggende Résidence Électra ligger i bydelen Les Crozats i Avoriaz, mindre end 100 m fra skipisten. Ved godt snedække er nedfart helt ned til indkvarteringen mulig. Med rulletrapper kommer man let ind til centrum med butikker, restauranter og barer. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, fitnessrum samt skidepot. Der er offentlige parkeringspladser i udkanten af byen (mod betaling, reservering anbefales). En shuttle-bus bringer på ankomst- og afrejsedagen gæsterne til indkvarteringen (mod betaling, ved forhåndstilmelding). Indretning og Læs mere

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950

Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950, Les Arcs

Arc1950 Le Village er en samling af luksus 5-stjernede lejlighedskomplekser perfekt til par, familier eller forretningsrejsende!

Alpin Resort Austria

Alpin Resort Austria, Berwang

Det moderne indrettede Alpin Resort Austria med blik til den fantastiske bjergverdenen i Tiroler Zugspitzarena ligger ca. 300 m fra centrum af Bichlbach med et supermarked og pizzeria og ca. 4 km fra centrum af Berwang. Til skilifterne i Skischaukel Bichlbach/Berwang er der kun ca. 300 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Almkopf-banen nås efter ca. 1,5 km. Der ligger ligeledes et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til Læs mere

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Vil du gerne bo i helt nye lejligheder med et mekka af aktiviteter for både store og små? Så er du kommet til det rette sted. Velkommen til HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain.

CHILL HOUSE SCHLADMING

CHILL HOUSE SCHLADMING, Schladming

Det moderne CHILL HOUSE SCHLADMING ligger i rolige panorama-omgivelser i udkanten af Schladming og ca. 900 m fra centrum med en del restauranter og indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet er let tilgængelig med gondolbanerne Planai I eller Planai West(ca. 1 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen i bøhmisk stil har Wi-Fi, sauna, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (til 5 biler). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bestilles morgenbrødsservice eller morgenmadskasse på indkvarteringen (mod betaling). På forespørgsel er der mulighed for drikke- Læs mere

Hotel Kielhuberhof

Hotel Kielhuberhof, Schladming

Det 4-stjernede Hotel Kielhuberhof, som er bygget i den typiske stil for regionen, ligger ca. 3 km fra centrum i 1.000 m. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai-banen, som ligger ca. 3 km fra indkvarteringen og som er indstigningen til skiområdet Planai/Schladming (se køreplan på stedet). Indstigning til langrendsløjpen ligger direkte ved hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab og stor foyer, elevator, Wi-Fi, hyggelig pejsestue, morgenmadsrum, restaurant, bar samt Læs mere

Ferienhaus Spitaler

Ferienhaus Spitaler, Fügen

Det familiært drevne Ferienhaus Spitaler er solrigt og roligt beliggende med stor have i bydelen Kleinboden. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Fügen ligger ca. 2,5 km fra indkvarteringen ligesom Spieljoch-banen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 10 minutter til fods. Det landlige hus har et fælleskøkken, Wi-Fi, skirum med støvletørrer samt terrasse og parkeringspladser. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har køkkenalrum med sat-tv, WiFi, køleskab, el-komfur, bageovn, kaffemaskine, elkedel, nogle med mikrobølgeovn, nogle Læs mere

Sportpension Singer

Sportpension Singer, Mutterer Alm / Götzens

Den hyggelige 3-stjernede Sportpension Singer ligger i udkanten af landsbyen Birgitz, ca. 300 m fra centrum. Caféer, restauranter og indkøbsmuligheder nås efter ca. 400 m. Skibussen holder i nærheden (ca. 300 m) og bringer gæsterne til skiområdet Götzens-Mutters. Til ski-begyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m). Bjergbanen Schönbodenbahn i skiområdet Axamer Lizum ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, spisesal, stue. Wi-Fi, opholdsrum, spiserum og skirum. Der er gratis parkeringspladser ved huset Læs mere

Gästehaus Rudolfo

Gästehaus Rudolfo , Zell am See

Annekset hører til det velkendte 3-stjernede Gästehaus Rudolfo. Anneks Rudolfo har en rolig beliggenhed og er enkelt, men pænt indrettet. Der er ca. 200 meter til annekset fra hotellet, hvor alle faciliteterne er placeret. Det er også nemt at nå alt herfra! Skibussen og en stor lift ligger i nærheden, så du kan hurtigt komme afsted på ski om morgenen!

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen