Søg efter skirejser


Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Det hyggelige hytteområde, Orrliden, består af familiehytter med plads til 4-12 personer afhængig af den valgte bolig. Fjeldhytterne er beliggende i naturrige omgivelser med 1600-4000 meter til liften, og hvor flere daglige busafgange går fra hytteområdet til Tandådalen/Hundfjället. Hytterne varierer i størrelse og stil, men er alle af pæn standard med vægt på komfort.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Type 7 og 7S - 6-8 personer

Type 7 og 7S - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 7 og 7S er beliggende i området Västbyn ved Västvägen - tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken samt børneområdet ved Askebyn. Type: Hytte eller hyttelejlighed Personer: 6-8  Størrelse: 57-60m2 Til pist: 10-175 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, nogen med brændeovn og nogen med dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med 4 køjer. 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng   Køkkenkrog: Køleskab, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med gratis wifi  Type 7S: Samme indretning som Type 7 Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Hundfjället

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Neptunus ligger i bedste sydvestvendt område med en fantastisk udsigt til den vidunderlige fjeldverden. Her er skønne store hytter midt i skiløb, sne og leg. Området ligger et stenkast fra skiudlejningen, restauranten og langrendssporets begyndelse. Himmelslående udsigt til de norske fjelde fra Neptunus.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten består af indkvarteringer med lejligheder placeret i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og tilbyder endda den luksus at være udstyret med en sauna. Fra boligen er der kun 300 meter til pisten, og i en afstand på 4 km finder I et supermarked.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering af lejligheder i dobbelthuse og hytter, som ligger i et skønt område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven lige i nærheden.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Vrilbacken

Vrilbacken, Sälen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

På Parkhotel Sölden er I tæt på alt, så det går hurtigt at komme på ski om morgenen og det går hurtigt hvis I hellere vil I spa og fitness - alt i gåafstand.

KOSIS Sports Lifestyle Hotel

KOSIS Sports Lifestyle Hotel, Fügen

Det komfortable 4-stjernede KOSIS Sports Lifestyle Hotel ligger i centrum af Fügen, ca. 800 m fra Spieljoch-banens dalstation. Den gratis skibus (se info på stedet) holder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås allerede efter ca. 1,2 km. Til indkvarteringen hører reception, elevator, hyggelig foyer med siddehjørne, Wi-Fi, spisesal, restaurant, den populære offentlige "KOSIS Fun Food Bar", to restauranter, à-la-carte restauranten "Wine & Dine", buffetrum med showkitchen, stuen "Zirbenstube", legerum til børnene med bordfodbold, spilleautomat og Playstation samt Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Residenza Solaris

Residenza Solaris, Ischgl

Leder du efter en dejlig lejlighed i Ischgl? Så er Residenza Solaris det perfekte valg. Dette roligt beliggende kompleks ligger kun 3 kilometer fra centrum og skiliften. Skibussen, der holder ved siden af komplekset, tager dig til skiliften og/eller centrum på få minutter. Lejlighederne er rummelige og komfortabelt indrettede og har alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie. De har alle et fuldt udstyret køkken, en stue med fladskærms-tv, et eller flere soveværelser og et moderne badeværelse Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Venediger Lodge

Venediger Lodge, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge, der blev bygget i sommeren 2019, ligger centralt i Neukirchen am Großvenediger. Skiområdet Wildkogel Arena samt det nærmeste skibusstoppested nås efter ca. 150 m. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, diskotek, seminar-rum, og skirum. I parkeringsgaragen (hvis ledig) eller på parkeringspladserne (hvis ledig) kan der parkeres gratis. Det ca. 500 m² store wellnessområde har opvarmet udendørs pool, finsk sauna, økosauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum og Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+, Obergurgl / Hochgurgl

På et unikt, roligt sted, ca. 1,5 km fra skiliften og pisterne i Obergurgl, ligger det luksuriøse Hotel Mühle Resort 1900 . Dette luksusresort åbner sine døre for dig med smukke værelser i komfortabel alpestil og et stort wellnesscenter samt en fantastisk restaurant. Værelsernes design er minimalistisk og inspireret af Alperne. Den smukke kombination af træ og varme farver vil få dig til at føle dig hjemme. Om morgenen venter en meget omfattende morgenbuffet på dig, så du kan starte Læs mere

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Værdsætter I ski-in/ski-out og masser af hygge, så er I kommet til det rigtige sted!

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000

Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000, Les Arcs

La Cime des Arcs er et smukt og moderne lejlighedshotel beliggende direkte på pisten og tilbyder en fantastisk udsigt over skiområdet.

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Hotel Le Sherpa

Hotel Le Sherpa, Val Thorens

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Résidence Maeva Home Antarès

Résidence Maeva Home Antarès , Avoriaz

På toppen af Avoriaz-bakkerne i Les Crozats-kvarteret ligger det renoverede Résidence Antarès. Takket være den førsteklasses beliggenhed har du en fantastisk udsigt over den nedre landsby og dalen. Det ligger i det hyggelige centrum, og de nærmeste skilifter Stade og Lac-Intrêts ligger kun 250 meter væk. Som prikken over i'et ligger den blå Mélèzes-skråning også lige uden for døren! Så du behøver ikke at gå glip af noget af det, som dette sjove vintersportssted har at byde på. Bag træfacaderne Læs mere

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Bo med panoramaudsigt til Raulandsfjell i ægte norsk hyttestil. Vidsyn ligger med langrendsløjperne lige uden for døren. Super placering for børnefamilier, der gerne vil stå på både langrend og alpin ski. Skal I på alpin ski er der gratis skibus. Tager I bilen er der ca. 8 km til Tiur, hvor der er gode parkeringsforhold.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

Bjørnebygrenda lejligheder kan rumme både 4, 8 og 14 personer og ligger i Storsten Hytteområde på Turistsentersiden. Lejlighederne har en god standard og god placering med nem adgang til pisterne på ski. Fra lejlighederne er der 170 meter til transportløjpen og herfra 800 meter til stoleliften Liekspressen på ski. Lejlighederne ligger godt for dem der kan stå på ski, men er du nybegynder, skal du være opmærksom på, at der er 2 km til skiskolen.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Hotel L'Obaga Blanca

Hotel L'Obaga Blanca, Grandvalira

Det veldrevne 4-stjernede Hotel L'Obaga Blanca ligger ca. 1,2 km fra centrum af Canillo. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 1,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (mod betaling), internetadgang (mod betaling), centralt pengeskab, bar, café, tv-rum og skidepot. Der er parkeringspladser og en parkeringsgarage (begge mod betaling og hvis ledig). Wellnessområdet har sauna, dampbad, spabad, solarium og fitnessrum. Efter ønske er der mulighed for massager og spa-anvendelser (mod betaling). Forplejning Der er inkluderet en kontinental Læs mere

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Casa Mesdi

Casa Mesdi, Canazei

Veludstyret lejligheder i et roligt kvarter kun et par minutter fra liften Casa Mesdi ligger i den øvre del af Canazei lige under Pecol-liften. I huset er der 4 lejligheder, som alle er rummelige og bekvemme. Casa Mesdi er derfor et godt valg til dig, der vil bo i en hyggelig lejlighed tæt på liften. Bo i et roligt kvarter Casa Mesdis beliggenhed i udkanten af centrum og lige under hovedliften Pecol gør det til et hyggeligt sted at bo Læs mere

Cesa Stefi

Cesa Stefi, Canazei

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Hotel Sant Anton

Hotel Sant Anton, Bormio

Det stilfuldt og veldrevne 4-stjernede Hotel Sant Anton ligger roligt og solrigt i centrum af Bormio. Gågaden nås efter ca. 350 m og liftanlæggene efter ca. 1,2 km. Skibusstoppestedet ligger direkte ved huset. Den offentlige termal-svømmehal i Bormio nås efter ca. 100 m. Hotellet er holdt i moderne alpin stil og har elegant foyer med reception, elevator, Wi-Fi, hyggelig opholdsrum/lounge med bar samt spisesal, hvor man forkæles med lækkerier fra køkkenet. Der er legerum til børnene, skikælder, gratis parkeringspladser Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen