Søg efter skirejser


Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Sportvåning

Sportvåning, Hundfjället

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Gusjösätern

Gusjösätern, Hundfjället

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

I hjertet af Lindvallen er Röda Byn placeret, som består af hyggelige lejligheder med kun 200 meter til liften. Lejlighederne er ideelle til større familier, da de har plads til 6-8 personer. I lejlighederne er der fuldt udstyret køkken, ellers finder I Gustavstorget ikke langt fra Röda Byn, som har fine restauranter og hyggelige caféer.

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Hotell Kurbits er et lejlighedshotel beliggende lige ved pisten og liften på Tranantorget. Lejlighederne er fra 4-6 personer. Nordisk design, god indretning og Kläppens bedste placering. Hotell Kurbits egner sig godt til den enkelte familier eller flere familier der rejser sammen i flere boliger.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge byder på jer velkommen til en dejlig beliggenhed stik syd for centrum af Björnen og med en betagende udsigt over Åredalen. Her kan I bo 6-8 personer og med kort gåafstand til både restauranter og supermarked. I har desuden få meter til liften, så I nemt kan komme afsted på ski, og transportløjpen fører jer hurtigt til pisterne.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Solbacken

Solbacken, Sälen

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Bruna Byn

Bruna Byn, Sälen

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Sälen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Alpinvägen Lägenheter ligger i Dähliebyn i Idre Fjäll. Her er I tæt på pisten Dalarnas längsta. Alle lejlighederne er nye og indrettede i lyse farver med en god standard. Lejlighederne kan være forskellige indrettede, se derfor beskrivelsen af de enkelte lejligheder herunder.

Mattestorp Longhouse 6-8 personer

Mattestorp Longhouse 6-8 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 58m2 Til lift: 25 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Adgang til fælles skirum og til garageplads (max. 2,05 højde)  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis  Barneseng: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis   Læs mere

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Rummelige nyopførte lejligheder midt i smukt pistområde. Lejlighederne ligger på toppen af Branäsbjerget, hvor I får den dejligste udsigt over de snefyldte bjerge og pister. Lejlighederne har plads til 8 gæster fordelt på 4 soveværelser, og I kan glæde jer til at benytte den private sauna efter en aktiv dag på pisterne.

Kopparbyn

Kopparbyn, Högfjället

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Högfjället

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Haus Gaisberger Apartments

Haus Gaisberger Apartments, Mayrhofen

I udkanten af Mayrhofens centrum finder du de hyggelige lejligheder Haus Gaisberger. Her bor du i rummelige og bekvemte lejligheder, som kan rumme op til 6 voksne. I lejlighederne finder du fuldt udstyret køkken, så du har mulighed for selv at stå for måltiderne på jeres ferie. Penkenbahnliften ligger kun 450 meter væk, men kan nås hurtigt med skibussen som kører ca. 100 meter lejlighederne. Efter en lang dag i alperne har du mulighed for at lade batterierne op i Læs mere

Central Hotel & Apart

Central Hotel & Apart, Fügen

Det hyggelige 3-stjernede Central Hotel & Apart ligger direkte i centrum af Fügen. Indstigningen til det nærmeste skiområde Spieljoch nås efter ca. 1 km og skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 8 km. Skiområdet Hochfügen ligger ca. 13 km fra indkvarteringen, indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til de omkringliggende skiområder. Banegården i Fügen nås efter ca. 200 m. Indkvarteringen består af et hovedhus og et såkaldt Læs mere

Ferienwohnungen Egger

Ferienwohnungen Egger, Fügen

De hyggelige ferielejligheder Egger direkte overfor Spieljoch-banen, så det ved godt snedække er muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. Centrum af Fügen nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen har ski- og snowboardrum med støvletørrer, der kan aflåses samt gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Sportpension Singer

Sportpension Singer, Mutterer Alm / Götzens

Den hyggelige 3-stjernede Sportpension Singer ligger i udkanten af landsbyen Birgitz, ca. 300 m fra centrum. Caféer, restauranter og indkøbsmuligheder nås efter ca. 400 m. Skibussen holder i nærheden (ca. 300 m) og bringer gæsterne til skiområdet Götzens-Mutters. Til ski-begyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m). Bjergbanen Schönbodenbahn i skiområdet Axamer Lizum ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, spisesal, stue. Wi-Fi, opholdsrum, spiserum og skirum. Der er gratis parkeringspladser ved huset Læs mere

Residence Club MMV Les Clarines

Residence Club MMV Les Clarines, Les Deux Alpes

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Hotel Village Montana

Hotel Village Montana, Tignes

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

Hotel Le Levanna

Hotel Le Levanna, Tignes

Man kan næsten ikke bo bedre i Tignes le Lac, end på Hotel Levanna der med sin ski-in/ski-out adgang, har den flotteste udsigt over Grand Motte og søen.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten Hyttegrend ligger på sydsiden af Trysil fjeldet med en rigtig god placering kun 200 meter fra transportløjpen ved Trysil Turistsenter. Området og lejlighederne er ideelle for familier med kort afstand til bakkerne og med ski-in/ski-out. På ski er der ca. 800 meter til nærmeste lift. Lejlighederne er til mellem 7 og 9 personer og har 3 til 4 soverum. Indretningen af lejlighederne variere.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100 til 300 meter fra Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege i sneen og måske lave en snemand. Lejlighederne er af pæn standard samt bygget og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hver hytte består af 4 lejligheder.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Oplev de smukke og moderne hytter i Hemsætervegen, hvor I kan vælge imellem nyrenoverede hytter eller hyggelige og familievenlige skihytter. Alle boliger er med fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og med høj standard. Hytterne ligger i fredelige og rolige omgivelser rig på smuk natur. Hemsætervegen ligger i det store Panorama-område, hvorigennem der er flere langrendsløjper og transportløjper til det alpine skiområde. På toppen finder I Gaiastova, hvor der er restauranter, skiudlejning og butikker. Hytteområdet er det, I kan se øverst til Læs mere

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Bo med panoramaudsigt til Raulandsfjell i ægte norsk hyttestil. Vidsyn ligger med langrendsløjperne lige uden for døren. Super placering for børnefamilier, der gerne vil stå på både langrend og alpin ski. Skal I på alpin ski er der gratis skibus. Tager I bilen er der ca. 8 km til Tiur, hvor der er gode parkeringsforhold.

Al Sole Mountain Chic

Al Sole Mountain Chic, Folgaria

Det venligt drevne 3-stjernede Al Sole Mountain Chic (tidligere Hotel Al Sole) ligger i bydelen San Sebastiano, ca 4,5 km fra centrum af Folgaria. Den nærmeste indstigning til skiområdet ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, lounge, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, opvarmet skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Indretning/forplejning De hyggeligt indrettede værelser har douche/wc, tv, telefon, pengeskab og hårtørrer samt nogle med balkon Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen