Søg efter skirejser


Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro ligger ved skitorvet på Trysil Høyfjellssenter. De familievenlige 4-6 personers lejligheder ligger i overetagen af Velkomstcenteret og nås via den udvendige trappe. Lejlighederne ligger ideelt, da de er tæt på indkøb, skiudlejning, restauranter, caféer og med kort afstand til skiskolen. Høyfjellssenteret er et godt område for begyndere og for børnefamilier, da der er mange grønne nedfarter. Der er gode muligheder for at kælke, når pisterne lukker, og så skal I være opmærksomme på, at der kan være lidt støj Læs mere

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Nordlia 30A+B

Nordlia 30A+B, Hafjell

Nordlia 30A+B ligger centralt, tæt på både centrum og skiområde. Hytterne ligger i 2 plan med plads til 6-8 personer og er desuden indrettet i en ægte norsk hyttestil. Nordlia 30A+B ligger kun 100 meter fra skiliften, som fører jer op til pisterne. Derudover er der kun 1 km til centrum, hvor I finder butikker og restauranter.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Her finder i lejligheder i flere størrelser fra 4-12 senge. Holtardalen Lejligheder ligger godt placeret ca. 200 meter fra skicenteret Holterdalen, som på ski hænger sammen med Tiur, som er den anden halvdel af skisenteret. Langrendspor findes i hele Rauland, klik skiene på og oplev den storslåede natur. Skiskolen finder I ved Tiur, hvortil I kan stå på ski eller tage bilen.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Veslestølen Hyttegrend er et af Hemsedals mest populære hytteområder. Her er hytter med 12-14 sengepladser. Hytterne har en udsigt over Hemsedal. Hytternes perfekte beliggenhed byder desuden på ski-in/ski-out til området samt et smukt omkringliggende landskab. Bolignummer er ikke garanteret og kan kun ønskes.

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Alpin Apartement er skønne lejligheder beliggende i gåafstand til Hemsedals mange faciliteter, aktiviteter og 200-450 meter fra liften. De hyggelige lejligheder varierer i størrelsen og rummer alt fra 4-10 personer afhængig af den respektive bolig. I bor tæt på Hemsedal Skisenter, skiudlejning, langrend, børneområdet og en sportsbutik. Ikke langt fra lejlighederne finder I restauranter, natklub, afterski og en sportsbar med bowling og sjove spil. Bemærk, at i weekender og ved højtider kan der være støj fra naboer, da der bor Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Hotel Marco Polo Alpina

Hotel Marco Polo Alpina, Maria Alm

Det komfortable hotel Alpina Marco Polo ligger i det idylliske Hinterthal, en bydel til Maria Alm, ca. 5 km fra centrum. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten og ved en øvelseslift, så der ved godt snedække er mulighed for nedfart helt til indkvarteringen. Bjergbanen til skiregionen Ski amadé ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. Skibussen holder ca. 100 m fra hotellet. Indstigningen til langrendsløjperne, finder man direkte bag indkvarteringen. Det hyggelige hotel består af 3 huse der er forbundet med Læs mere

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

Kom til Villa Excelsior og oplev et fantastisk sted i dejlige rolige omgivelser med wellness muligheder.

Pension Alpenrose

Pension Alpenrose, Maishofen

Lidt ude for Zell am See finder du Pension Alpenrose. Alpenrose er et lille og simpelt pensionat med blot 30 værelser. Når du bestiller en skiferie her, får du et ophold med halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Fra Alpenrose er der ca. 200 meter til skibussen, som tager dig til Zell am Sees utallige muligheder. Du skal vælge Pension Alpenrose, hvis du ønsker en lille hyggelig indkvartering i rolige omgivelser.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Vargens familievenlige lejligheder lægger op til en masse hyggelige stunder og har plads til hele familien. Lejlighederne har balkon og sauna og varierer i størrelse og stil, hvor I kan bo helt op til 12 personer. I kan desuden nyde godt af den skønne beliggenhed i smukke omgivelser i Björnen, hvor I har ski-in/ski-out og kort afstand til bl.a. restaurant, indkøb og oplyste langrendsspor. I nærheden af lejlighederne afgår skibussen regelmæssigt, så I nemt kan udforske Åre by.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Övre Bäcken lejlighederne er med balkon/altan og er placeret i et skønt og roligt hytteområde, hvilket er perfekt til dem, der ønsker fred og ro på ferien. Samtlige lejligheder har veludstyret køkken til egen madlavning og helt egen sauna. Pisterne ligger i glideafstand fra boligen, og også skibussen fører jer nemt ind til Åre centrum eller skiområdet. Find skishop og restaurant lige i nærheden.

Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

I hjertet af Lindvallen er Röda Byn placeret, som består af hyggelige lejligheder med kun 200 meter til liften. Lejlighederne er ideelle til større familier, da de har plads til 6-8 personer. I lejlighederne er der fuldt udstyret køkken, ellers finder I Gustavstorget ikke langt fra Röda Byn, som har fine restauranter og hyggelige caféer.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vil I bo tæt på pisten, så skal I vælge Vrilbacken! Helt nye flotte og lyse lejligheder beliggende oppe i skiområdet i Lindvallen, nærmest Sälfjällstorget. Lindvallen er et supergodt område for familier med børn, der gerne vil have nem adgang til løjper af flere forskellige sværhedsgrader. Der er 1 parkeringsplads pr. bolig (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering 3,3 km derfra benyttes. Der bygges i området og der kan forkomme byggestøj fra Læs mere

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Joängets Fjällgård er et skønt område bestående af lyse og rummelige lejligheder med plads til 5-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både lift og service, som giver jer de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie. Med 200-400 meter til liften, i gåafstand til restauranter i Hundfjället og beliggende i skiområdet, Trollbäcken, byder Joängets Fjällgård på alt det nødvendige for en komplet skiferie inden for rækkevidde.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Nordklint

Nordklint, Stöten

Her finder I de nyeste lejligheder i Stöten, som stod klar til vinteren 2018/2019. Flotte lejligheder i 2 plan, beliggende tæt på pisten Alven. Her kommer I nemt til og fra pisten uanset og i er begynder eller øvede. Alle lejligheder har 1. sal med stejl trappe, vær opmærksom på dette, hvis I har små børn eller har gæster med som er gang besværet.

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Bruna Byn

Bruna Byn, Sälen

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Fjällterassens skilejligheder er en del af området centrumbyn, hvilket selvsagt betyder, at I bor meget centralt med pister, skitorget, skiskole lige i nærheden. Skilejlighederne varierer i størrelse og kan rumme fra 6 op til 10 personer, så det er muligt at bo flere familier under samme tag eller hele den store familie samlet. Fjällterassen ligger ud til den grønne piste Västbacken med både flere forskellige lifte i området, så det er nemt at komme til og fra jeres bolig, når Læs mere

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Askebyn består af rummelige lejligheder helt op til 17 personer på en af Idre fjälls bedste beliggenheder. På den ene side af Askebyn ligger Idre Fjälls snowpark, mens I på den anden side kan benytte ski-in/ski-out lige ud til pisten Västbacken. Denne piste er blå og fin for begyndere, og går tilmed ned til stoleliften. Askebyn er meget børnevenligt og ligger tæt på skiskolen. Det er nemt at gå over pisten til centrum, hvor I blandt andet finder svømmehal og Læs mere

Dalbyn

Dalbyn, Högfjället

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 3939 i dag!

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Résidence Antarès

Résidence Antarès, Avoriaz

Den komfortable Résidence ligger i Les Crozats, den øvre del af Avoriaz og byder på en fantastisk udsigt ud over Morzine-dalen. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten, så man kan starte tidligt om morgenen på ski direkte fra huset. Til centrum af byen og butikkerne er der ca. 900 m og man kommer nemt derhen med elevatorer. Avoriaz er en bilfri by. En gratis shuttlebus bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen let til indkvarteringen (ved forhåndstilmelding, yderligere info på stedet). Til Læs mere

Résidence Électra

Résidence Électra, Avoriaz

Den centralt beliggende Résidence Électra ligger i bydelen Les Crozats i Avoriaz, mindre end 100 m fra skipisten. Ved godt snedække er nedfart helt ned til indkvarteringen mulig. Med rulletrapper kommer man let ind til centrum med butikker, restauranter og barer. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, fitnessrum samt skidepot. Der er offentlige parkeringspladser i udkanten af byen (mod betaling, reservering anbefales). En shuttle-bus bringer på ankomst- og afrejsedagen gæsterne til indkvarteringen (mod betaling, ved forhåndstilmelding). Indretning og Læs mere

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches, Avoriaz

I hjertet af Avoriaz 1800 finder du Résidence Fontaines Blanche, hvor en uforglemmelig vinterferie venter dig. Lejlighederne er spredt ud over hele indkvarteringen, men alle har sydvendte balkoner med en fantastisk udsigt over dalen og de snedækkede bjergtoppe.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen