Søg efter skirejser


Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Hotel Diamant Spa Resort

Hotel Diamant Spa Resort, Val Gardena

Hotel Diamant Spa Resort har en smuk, rolig beliggenhed mellem Ortisei og Santa Cristina. Dette komfortable hotel har mange faciliteter, der gør din vinterferie så behagelig som over hovedet muligt. Værelserne er hyggelige og moderne og er udstyrede med tv, hyggeligt opholdsområde, og de fleste værelser har endda en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Det hyggelige centrum af Santa Cristina og skiliften ligger 2 km væk, og hotellets skibus bringer dig dertil på ingen tid. Om eftermiddagen kan du Læs mere

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Trollbäcken

Trollbäcken, Hundfjället

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Trolldalen

Trolldalen, Hundfjället

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Sälen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Olarsängen

Olarsängen, Sälen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Vrilbacken

Vrilbacken, Sälen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er placeret i Västra Björnen området med den bedste tænkelige placering. Her bor I i lejligheder med en fabelagtig udsigt udover fjeldet og er placeret midt i skisystemet - Perfekt til familier der vil have mest mulig tid på ski. Fra boligen har I mulighed for at tage lifterne til enten centrum af Björnen eller ind mod Åre By.

Type 7 og 7S - 6-8 personer

Type 7 og 7S - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 7 og 7S er beliggende i området Västbyn ved Västvägen - tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken samt børneområdet ved Askebyn. Type: Hytte eller hyttelejlighed Personer: 6-8  Størrelse: 57-60m2 Til pist: 10-175 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, nogen med brændeovn og nogen med dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med 4 køjer. 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng   Køkkenkrog: Køleskab, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med gratis wifi  Type 7S: Samme indretning som Type 7 Læs mere

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Flotte nye lejligheder på Alpinvägen beliggende helt ud til pisten "Dalarnas längsta" . Lejlighederne er til 8 personer med alle de facilitere I har brugt for. Lejlighederne kan variere i indretning, se derfor beskrivelsen af hvert lejlighed herunder.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

Björnbyn består af gode og familievenlige lejligheder, som er placeret i gå afstand fra pisten. Derudover kan I også gå til centrum af Björnrike, hvor der findes indkøb, skiudlejning, bager og mange andre faciliteter til skiferien. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, hvilket giver jer mulighed for selv at lave mad.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering i lejligheder bestående af dobbelthuse og hytter, som ligger i et område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven som ligger tæt ved.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er lyse og rumlige lejligheder fra 2019. Her bor I tæt på Gustavtorget i Lindvallen. På Gustavtorget er der skiskole og 8 stolslift, som hurtigt tager jer op på ski. Her finder I desuden restaurant, bar og bageri. Lindvallen har alt, hvad I behøver. I Experium er der badeland, shows, bowling og meget mere. Her er I garanteret alt, hvad I har brug for. Der er gode muligheder for indkøb i Sälen.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

I hjertet af Lindvallen er Röda Byn placeret, som består af hyggelige lejligheder med kun 200 meter til liften. Lejlighederne er ideelle til større familier, da de har plads til 6-8 personer. I lejlighederne er der fuldt udstyret køkken, ellers finder I Gustavstorget ikke langt fra Röda Byn, som har fine restauranter og hyggelige caféer.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Résidence Saskia Falaise

Résidence Saskia Falaise, Avoriaz

Den hyggelige Résidence Saskia Falaise ligger i udkanten af Avoriaz, i den højere liggende del af "La Falaise". Indkvarteringen består af flere bygninger og byder på en herlig panoramaudsigt udover dalen i Morzine. Beliggenheden gør det muligt for skiløbere at starte på ski direkte fra indkvarteringen. En bager, supermarked, restauranter og barer ligger ligeledes umiddelbart direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi (mod betaling), legehjørne til børnene samt skidepot. Parkeringspladser mod betaling ligger i Læs mere

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Résidence Alba

Résidence Alba, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alba ligger i udkanten af Les 2 Alpes ved foden af skiområdet. Efter ca. 50 m nås skiliften Vallée Blanche. De nærmeste butikker ligger ligeledes ganske få meter fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) og skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig, 1 x pr. lejlighed). Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Residence L'Oxalys

Residence L'Oxalys, Val Thorens

Flotte og charmerende chaletlejligheder med en rolig beliggenhed i pulserende Val Thorens. Her er der både wellness-afdeling, loungebar, swimmingpool og ski in/ ski out.

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Hotel Caribou

Hotel Caribou, Grandvalira

Det komfortable 4-stjernede Hotel Caribou ligger ca. 1 km fra centrum af Pas de la Casa. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, gratis Wi-Fi, pengeskab, bar, restaurant, tv-rum og legerum til børnene. Forplejning I rejseprisen er der inkluderet righoldig morgenmadsbuffet.

Apartamentos Prat De Les Molleres

Apartamentos Prat De Les Molleres, Grandvalira

De hyggelige Appartementos Prat De Les Molleres ligger ca. 500 m fra centrum af Soldeu. Skipisten nås efter ca. 400 m og det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi (mod betaling) og vaskesalon (mod betaling). Der er desuden parkeringspladser mod betaling i parkeringsgaragen. Forplejning Uden forplejning.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en indkvarteringsmulighed, der tilbyder en nybygget og hyggelig hytte på den østlige side af Kvitfjell. Hytten er med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er også gode langrendsmuligheder lige ude for døren. Boligen ligger i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og i gåafstand til Gudbrandsgard Hotell. Bemærk, at skiskolen for hold er på vestsiden i Kvitfjell.

Fjellblikk

Fjellblikk, Trysil

Fjellblikk-lejlighederne er ideelle til skiferien for hele familien. Boligerne er familievenlige og ligger centralt på Høyfjellssenter lige ved siden af velkomstcenteret. Der er kun kort afstand til skitorvet og en lille legeplads. Lejlighederne har plads til 4-8 personer og er godt indrettet til 1-2 familier. Alle skiskoler starter for enden af skitorvet. På denne side af fjeldet findes der et skønt børneområde og en del grønne bakker. I højsæsonen, hvor der er mest sne, kan man løbe hele vejen ned Læs mere

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil ligger lige bag Velkomsecenteret og med Hotel Radisson Blu Resort som nærmeste nabo. På Hotel Radisson Blu Resort finder I fem restauranter, bar, pool og legerum. Alle lejligheder har stort køkken og bare 100 meter fra The Lodge finder I indkøbsmuligheder. Lejlighederne er forskellige, men alle har samme høje standard.

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Hotel & Appartement Schranz

Hotel & Appartement Schranz, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable hotel og lejlighedshuset Schranz ligger i bydelen Lahn, ca. 3 km fra centrum af Wald im Pinzgau. De nærmeste indkøbsmuligheder nås allerede efter ca. 100 m. Ski Arena Wildkogel nås efter ca. 5 km og Zillertal Arena efter ca. 12 km. Et skibusstoppested ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant (ca. 50 m fra indkvarteringen), Sky-bar samt skirum med støvlevarmer. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen (hvis ledig). Ved forhåndstilmelding Læs mere

Haus Gaisberger Apartments

Haus Gaisberger Apartments, Mayrhofen

I udkanten af Mayrhofens centrum finder du de hyggelige lejligheder Haus Gaisberger. Her bor du i rummelige og bekvemte lejligheder, som kan rumme op til 6 voksne. I lejlighederne finder du fuldt udstyret køkken, så du har mulighed for selv at stå for måltiderne på jeres ferie. Penkenbahnliften ligger kun 450 meter væk, men kan nås hurtigt med skibussen som kører ca. 100 meter lejlighederne. Efter en lang dag i alperne har du mulighed for at lade batterierne op i Læs mere

Lejligheder Wiesengrund

Lejligheder Wiesengrund, Mayrhofen

De nyrenoverede Lejligheder Wiesengrund ligger på en rolig beliggenhed lige uden for Mayrhofens centrum. I umiddelbar nærhed finder du flere gode restauranter og en række butikker, og skibusstoppestedet ligger blot 150 meter væk. Alle studiolejlighederne og lejlighederne er moderne og meget smagfuldt indrettede og har alle et dejligt tekøkken.

Lake Resort Pressegger See

Lake Resort Pressegger See, Nassfeld

Det roligt beliggende Lake Resort Pressegger See er omgivet af skøn natur og ligger direkte ved søen. Skiområdet Nassfeld, der ligger ca. 12 km fra indkvarteringen, nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Hermagor ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Langrendsfans finder indstigningen til langrendsløjpen efter ca. 300 m. Faciliteter Den velplejede indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, gæstekøleskab, skirum, parkeringspladser (hvis ledig, ved chaleterne) og parkeringsgarage (hvis ledig, ved lejlighederne). Restaurant samt baren kan Læs mere

Hotel Krimmlerfälle

Hotel Krimmlerfälle, Königsleiten

Det komfortable 4-stjernede Hotel Krimmlerfälle ligger ca. 10 km fra Sonnwendkogfbahn i "Zillertal-Arena", skibussen holder direkte foran hotellet (ca. 30 m). En øvelseslift til begyndere ligger kun ca. 200 m fra indkvartertingen. Pinzgau-løjpen nås efter ca. 3 km. Centrum af Krimml ligger kun 200 m fra indkvarteringen. Derudover ligger indkvarteringen midt i nationalparken Hohen Tauern med udsigt over de berømte Krimmler vandfald. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og pengeskab, elevator, opholdsrum, Wi-Fi i foyerområdet, Krimmler Biergarten, restaurant Læs mere

Family Hotel Schloss Rosenegg

Family Hotel Schloss Rosenegg, Fieberbrunn

Det komfortable Family Hotel Schloss Rosenegg ligger ca. 1,5 km fra centrum og ca. 3 km fra skiområdet Fieberbrunn. Skibusstoppestedet ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 400 m. Indkvarteringen består af flere slotsbygninger, der er forbundet med hinanden og har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi (i fællesområderne), morgenmadsrum og restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene og skikælder med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan der bookes en parkeringsplads i garagen Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Lejligheder Gustav

Lejligheder Gustav, Schladming

De luksuriøse lejligheder Gustav ligger ca. 50 m fra centrum af Schladming. Indstigningen til skiområdet nås via Planaibahn efter ca. 700 m. Der er indkøbsmuligheder ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen. "Schladming-Appartements Bonuscard", der er inkluderet i prisen, giver hele året rundt mange rabatter (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bookes morgenbrødsservice til (mod Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen