Søg efter skirejser


Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Huset Ripan er hyggelige lejligheder med plads til 3-5 personer. Skilejlighederne ligger kun 50 meter fra en lift, tæt på pisterne, supermarked og en fin restaurant. Ønsker I at komme til det centrale Åre, kan I via skibussen eller skisystemet komme til de mange lækre restauranter, butikker, supermarkeder og det omtalte natteliv i Åre. Bemærk, at skibussen ikke køre om aftenen, der er det muligt at tage taxi.

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er nyopførte flotte og lyse lejligheder. Herfra er der kort afstand til skiudlejning, resaturanter og indkøb. Fra lejlighederne og til skiområdet er der ca. 200 meter til liften og pisten. Lejlighederne ligger i gåafstand til skiskolen.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbun Stugby tilbyder jer fine og rummelig skihytter til jeres skiferieophold i det svenske Kläppen. Hytterne ligger omkring 400 meter fra skiliften og selve skiområdet. Der tilbydes forskellige slags hyttetyper, men de ligger allesammen i nærheden af hinanden og en smuk nåleskov. Selve området er placeret tæt på Kläppens campingplads, hvor der ligger et lille supermarked.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallen lejligheder ligger flere forskellige steder i skiområdet. Der er dem, som ligger på vejen Blästervallsvägen, nogle i de to områder Övre og Nedre Blästervallen samt tæt på Nedre Nallehusen. Alle områderne er tæt på Liften Grizzly, som er en stolelift. Alle boliger er af høj standard og har en god beliggenhed.

Gusjösätern

Gusjösätern, Sälen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Hyggelige og fritliggende hytter med plads til højst 6 personer. Hytterne ligger i Västbyn med kort afstand til skitorvet og er omringet af pister på alle sider, som giver nem og hurtig adgang til lifterne og løjperne. Hytterne er ganske stilfuldt indrettede og særdeles velegnede til en mindre familie. Her er bl.a. mulighed for at køre tilbage til hytten midt på dagen for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao foran brændeovnen. De fritliggende hytter giver ligeledes Læs mere

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Disse fine skilejligheder er perfekt til flere familier, der vælger at rejse sammen. Lejlighederne i Askebyn er centralt placeret, og det er et skønt område for jer, der gerne vil bo tæt på skiområdet og skiskolen, da I blot får en kort gåtur til skiskole, indkøb samt svømmehal. Derudover egner lejlighederne sig godt til familier med nybegyndere, da I bor tæt på pisten og børneområdet. Lejlighederne har plads til 12-17 personer afhængig af den valgte bolig, hvor I har både Læs mere

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Fjällterassens skilejligheder er en del af området centrumbyn, hvilket selvsagt betyder, at I bor meget centralt med pister, skitorget, skiskole lige i nærheden. Skilejlighederne varierer i størrelse og kan rumme fra 6 op til 10 personer, så det er muligt at bo flere familier under samme tag eller hele den store familie samlet. Fjällterassen ligger ud til den grønne piste Västbacken med både flere forskellige lifte i området, så det er nemt at komme til og fra jeres bolig, når Læs mere

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Aspenterrassen

Aspenterrassen, Branäs

Aspenterrassen ligger med en af de flotteste og bedste placeringer lige midt i skiområdet. På den ene side af Aspenterrassen kommer I nemt på Björnbacken og til den anden sider løber Nordsjöbacken. Fra de fleste lejligheder er der flot udsigt over skibakkerne. Aspenterrassen ligger oppe på Branäsberget. Der er skiskole, som starter ved skicentrum på toppen af Branäsberget.

Hotel Landgasthof Wasserfall

Hotel Landgasthof Wasserfall, Zell am See

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Landgasthof Wasserfall ligger ca. 500 m fra centrum og fra den næste indstigning til langrendsløjpen i Fusch. Areitbanen nås efter ca. 10 km, skibusstoppestedet ligger ca. 250 m fra huset. Til nybegyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m fra indkvarteringen). Indkvarteringen består af en hovedbygning og en sidebygning (ligger ca. 300 m fra hovedbygningen) og har faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, à-la-carte-restaurant, hotelbar, "stüberl" og skikælder med støvletørrer samt saunaområde (se opslag Læs mere

Lejligheder Seilergasse

Lejligheder Seilergasse , Zell am See

Lejligheder Seilergasse har en perfekt beliggenhed i den charmerende østrigske skisportsby Zell am See. Lejlighederne ligger i byens hovedgade med både restauranter og afterskibarer lige ved hånden. Du har samtidig kun et par minutters gang til byens hyggelige hovedgade og til den fortryllende udsigt over Zeller See. Pisterne og liften findes også få minutters gang fra Seilergasse, og du har derfor rig mulighed for at få det fulde udbytte af det spændende skiområde. Seilergasse består af simple men pæne lejligheder Læs mere

Hus Lainer

Hus Lainer, St. Johann in Pongau

Det hyggelige Hus Lainer ligger i rolige omgivelser i Goldegg, ca. 12 km fra byen St. Johann im Pongau. Skiområdet Flachau-Wagrain-Alpendorf (ca. 12 km, Salzburger Sportwelt) nås let med skibussen, der holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Til det familievenlige husskiområde direkte i Goldegg er der ca. 1 km. I huset er der en købmandsbutik. Indstigningen til løjpen nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

Gasthof Aigner

Gasthof Aigner, Fügen

Den traditionelle og bevaringsværdige Gasthof Aigner ligger i centrum af Fügen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og til Spieljoch-banen er der ca. 1 km. Der er også en øvelseslift, der nås efter ca. 1,2 km. Bjergbanen Hochzillertal ligger ca. 7 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal (ca. 900 m) inviterer indenfor til badefornøjelse uanset vejret. Zillertal-banens banegård ligger ca. 300 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, à-la-carte restaurant, bar, "stüberl", legeområde til børnene samt skikælder Læs mere

Pension Heidelberg

Pension Heidelberg, Hopfgarten

Den hyggelige Pension Heidelberg ligger ca. 4 km fra centrum, hvor der udover caféer og restauranter ligeledes er forskellige indkøbsmuligheder. Indstigningen til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental nås efter ca. 4,5 km og vandrestien, der ligger ved indkvarteringen, byder på dejlige vintervandreture. Faciliteter Indkvarteringen har reception, opholdsrum med tv, Wi-Fi, restaurant samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). I rejseprisen er Kitzbühler Alpen Card desuden inkluderet, som giver mange ydelser og rabatter i regionen (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer Læs mere

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

Smilende personale, beliggenhed tæt på det hele, og så har du selvfølgelig halvpension inkluderet - velkommen til Hotel Rössl!

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

Kom til Villa Excelsior og oplev et fantastisk sted i dejlige rolige omgivelser med wellness muligheder.

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Nye og flotte lyse lejligheder beliggende lige over for tunnelen i Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende kun ca. 100 m fra en blå nedfart. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell, og næste lige til pisten. Lejlighederne er beliggende på alpinanlæggets nordside. Lejlighederne er moderne og af god kvalitet. Bemærk dog at indretningen kan variere fra lejlighed til lejlighed.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

Rådyrlia er et charmerende hytteområde med lyse tømmerhytter og -lejligheder. De forskellige skiboliger er beliggende i et smukt område med kun 300 meter til børneområdet i Hemsedal Skicenter. Du har mulighed for at stå på ski helt til døren, og fra boligen er der kort afstand til langrendsløjper, reception, skiudleje, restauranter og udeliv. Fra hytten er der ca. 300 meter til skiliften samt 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Vidsyn har en fantastisk placering, hvis I gerne vil det hele. Langrendsspor går ikke langt fra boligen. Vidsyn ligger lige i smørhullet på Vierli skicenter. Boligerne er hyggelige i norsk hyttestil, og herfra er der flot udsigt over Raulandsfjellet. Der ligger et hyggeligt cafeteria lige ved parkeringspladsen. Vil I på alpin ski i et af de andre skiområder Holtardalen eller Tiur, så kan I komme gratis rundt med skibussen på jeres liftkort. Bussen har flere afgange i løbet af dagen Læs mere

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal, Oberstaufen

Det komfortable 4-stjernede superior Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig er roligt beliggende i bydelen Steibis, ca. 5 km fra centrum af Oberstaufen og oplevelsesbadet Aquaria. Indstigningen til Skiarena Imberg (ligger ca. 1 km fra indkvarteringen) og nås via to transportlifter, der nås efter ca. 50 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, ski- og støvlerum, terrasse, gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig). Det komfortable og store wellnessområde på ca. 1 Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i lejlighed med perfekt placering i Passo Tonale. 100 meter til pisten og liften - velkommen til Residence Anna.

Hotel Regina delle Dolomiti

Hotel Regina delle Dolomiti, Cavalese

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Regina delle Dolomiti ligger i bydelen Panchià, ca. 7,5 km fra centrum af Cavalese. Skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiregionen Val di Fiemme-Obereggen (ca. 7,5 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (i de offentlige områder), morgenmadsrum, restaurant, bar, tv-rum, skikælder og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 150 m² store wellnessområde med svømmehal, sauna og dampbad kan benyttes gratis (for åbningstider, se info på indkvarteringen) Læs mere

Park Hotel Bellevue

Park Hotel Bellevue, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Park Hotel Bellevue ligger mellem Dimaro og Folgarida, ca. 850 m fra centrum af Dimaro. Der kører en shuttlebus til centrum, om vinteren er der i tillæg em gratis shuttle-service til skiliften Daolasa med indstigning til skiområdet Madonna di Campiglio (ca. 4,5 km, for køreplan se opslag på stedet). Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar med tyrolsk stue, legerum til børnene samt skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes Læs mere

Apartment Delmonte

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen