Søg efter skirejser


Skiferie i Hafjell

Find en skiferie til Norge her: Skiferie.dk
Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig op igennem midt- og topområdet i Hafjell. Mosetervegen er en del af Hafjell store hytteområde og ligger til venstre for skiområdet på pistekortet. Alt efter hvilken bolig i vælger, varierer afstande til pister og langrend meget. Men fra alle hytter er det muligt at komme via skiveje langs langrendsspor til alpinområdet. Der kan være et pænt stykke, hvor det må påregnes, at I skal stave. Hytterne ligger i flotte og rolige omgivelser. Hvis I har børn, der Læs mere

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Oplev de smukke og moderne hytter i Hemsætervegen, hvor I kan vælge imellem nyrenoverede hytter eller hyggelige og familievenlige skihytter. Alle boliger er med fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og med høj standard. Hytterne ligger i fredelige og rolige omgivelser rig på smuk natur. Hemsætervegen ligger i det store Panorama-område, hvorigennem der er flere langrendsløjper og transportløjper til det alpine skiområde. På toppen finder I Gaiastova, hvor der er restauranter, skiudlejning og butikker. Hytteområdet er det, I kan se øverst til Læs mere

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Rejs med familien på skiferie til Hafjell, Norge, hvor I kan bo i disse skønne skilejligheder med plads til op til 8 gæster. Der er ski-in-ski-out, som I kan benytte dagen lang, når I får brug for at komme til og fra pisterne. Blot 200 m fra boligerne ligger den nærmeste restaurant.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Stuttingen

Stuttingen, Hafjell

Denne nyopførte og stor hytte eller en fin lejlighed på første sal findes her i Stuttingen. Der er ski-in/ski-out til alpinløjpen og til langrend. I kan derfor nemt og hurtigt bevæge jer ud på løjpen. Lige i nærheden finder I Skavlen restaurant, hvor I kan få et dejligt måltid mad. Boligerne er gennemført med moderne og lækkert interiør.

Kjusgrenda

Kjusgrenda, Hafjell

Kjusgrenda 85A er en praktisk lejlighed med 3 soverum og 2 bad. Det er perfekt for en skiferie med familien. Den ligger lige i nærheden af alpinbakkerne og har endda fantastisk udsigt til skiområdet. Lejligheden er fuldt udstyret med køkken med køleskab og frys, opvaskemaskine, komfur og mikroovn. Her er også et fint spiseområde for hyggelige stunder over maden. Stuen har sofa og tv. Endvidere er der trådløst internet og parkering til 1 bil i garagen. Husdyr er ikke tilladt Læs mere

Nedre Veslesåa

Nedre Veslesåa, Hafjell

Nedre Veslesåa er perfekt beliggende med kort afstand til alt, hvad du kunne ønske dig. Denne dejlige familievenlige hytte ligger blot et stenkast fra pisten, men er samtidig indenfor rækkevidde af både restaurant, indkøb, og butikker. Der er ikke noget at sige til, at Nedre Veslesåa er en af de mest eftertragtede boliger i Hafjell.

Storslåvegen

Storslåvegen, Hafjell

Storslåvegen hytterne er eksklusive, store og stilrene. De er perfekt for dem som ønsker den maksimale luksus på deres skiferie. Hytterne ligger placeret på Mosetertoppen, hvorfra der er lagt op til flotte dage på ski med lysløjpe og alpinløjpe lige i nærheden. Stårslåvegen 33 og 58 er store hytter med 4-5 soverum og 2 bad. Oplagt for flere familier at rejse af sted sammen. Køkkenerne er udstyret med køleskab med frys, komfur og opvaskemaskine. Endvidere er der både almindelig stue Læs mere

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Bjørgefallet

Bjørgefallet, Hafjell

Bjørgefallet er beliggende på toppen af Hafjell med hyggelige og fredelige omgivelser. Vælg mellem en lille familie hytte til 4 eller stor luksushytte til 14 personer. Lige gyldigt, hvilken skibolig du vælger, er du i sikre hænder. Bjørgefallet tilbyder nemlig udelukkende luksus og højkvalitets indkvarteringer.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Disse lejligheder er af en god standard og indrettet efter en ægte norsk hyttestil. Hver af disse skihytter består af 4 lejligheder. Fra skihytten er der blot 100 meter til pisterne, så det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage mellem skiområdet.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Nordlia 30A+B

Nordlia 30A+B, Hafjell

Nordlia 30A+B ligger centralt, tæt på både centrum og skiområde. Hytterne ligger i 2 plan med plads til 6-8 personer og er desuden indrettet i en ægte norsk hyttestil. Nordlia 30A+B ligger kun 100 meter fra skiliften, som fører jer op til pisterne. Derudover er der kun 1 km til centrum, hvor I finder butikker og restauranter.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Jaertunet er flotte og lyse lejligheder, der ligger lige overfor tunnelen i Hafjell Alpincenter. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell og lige ud til en blå nedfart. Lejlighederne er moderne og af en god kvalitet, I skal dog være opmærksom på, at lejlighederne kan variere i indretningen.