Søg efter skirejser


Skiferie i Stöten

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

Granfjällsporten

Granfjällsporten, Stöten

Granfjällsporten ligger i flotte og rolige omgivelser i Granbyn, ikke langt fra transport liften og skiveje. Granfjällsporten består af flere fritstående hytter, varierende i størrelse og indretning. Hytterne er velegnet til den store familie eller flere familier der rejser sammen. Fra hytteområdet er der ca. 1,5-2 km til indkøb og receptionen i bil, men I kommer nemt på ski. Lifterne er ca. 300-500 meter til hytterne alt efter, hvilken hytte I bestiller.

Nordklint

Nordklint, Stöten

Her finder I de nyeste lejligheder i Stöten, som stod klar til vinteren 2018/2019. Flotte lejligheder i 2 plan, beliggende tæt på pisten Alven. Her kommer I nemt til og fra pisten uanset og i er begynder eller øvede. Alle lejligheder har 1. sal med stejl trappe, vær opmærksom på dette, hvis I har små børn eller har gæster med som er gang besværet.

Ranch Storstugor

Ranch Storstugor, Stöten

Ranch Storstugor byder jer velkommen til hyggelige og rødmalede træhytter, hvor I kan bo op til 8 personer. Hytterne har renoveret køkken, badeværelse og tag samt nye møbler, hvilket sikrer jer, at I får en dejlig skiferie i komfortable rammer. Her bor I blot 25-100 meter fra liften, som I kan stå på ski til og fra, så I hurtigt og nemt kommer afsted på dagens skiløb. Skitorvet er desuden at finde blot 650 meter fra hytterne, hvor I bl Læs mere

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Granfjällspisten

Granfjällspisten, Stöten

Granfjällspisten ligger i boligområdet Granfjällsbyn i Stöten. Her er der et godt udvalg af forskellige lejligheder i rolige omgivelser. Der er kort afstand til transportløjpe og transportlift. Når I står på ski ud til skiområdet komme i ned til skiskolen. Er der I nybegyndere i selskabet kan I tage bilen, der gode parkeringsforhold ved Soltorget hvor der er mødested for skiskolen. Granfjällspisten er et hyggeligt område i Stöten!

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn er små og hyggelige, samt charmerende hytter perfekt til familier. De er beliggende neden for skiområdet, hvorfra I finder transportliften 50-150 meter fra boligen, som fører dig op til pisterne. Desuden er det nemt at stå på ski hele vejen ned til Fjällbyn. Hytten har 2 soverum og et køkken. Bemærk, at liften er afhængig af natursne. Alle hytterne er dobbelthytter.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Granbyn

Granbyn, Stöten

Granbyn er privatejet hytter beliggende tæt på Soltorget. Hytterne varierer i størrelse og indretning. Se indretning af de enkelte hytter. Hytterne er meget populære, da I her bor tæt på Soltorget, hvor der bl.a. er samlingsplads til skiskolerne. Fra Soltorget kommer I nemt til toppen af skiområdet med den nye 6 personers stolelift. For familiens yngste er her overdækket rullebånd, legeplads og kælkebakke. Hyggeligt og roligt hytteområde med central placering og tæt på pisten.

Solbacken - Stöten

Solbacken - Stöten, Stöten

Solbacken ligger i Soltorgbyn tæt på et roligt hytteområde i Stöten med flot udsigt. Hytterne består af 10-12 senge og har både brændeovn og sauna. Det er nemt at komme ud på ski fra hytterne, da I befinder jer mellem 2 lifte og meget tæt på transportløjpe. Derudover er der ca. 1,5 km til Vattufjäll, der er svømmehallen i Stöten med et stort bassin, opvarmet babypool og boblebad. I nærheden finder I bowling, gamezone, café, gode børneområder med rullebånd Læs mere

Glaciärvägen

Glaciärvägen, Stöten

Glaciärvägen består at nyere hytter og lejligheder. Her bor I blot 25-100 meter fra transportliften, som hurtigt og nemt fører jer til skiområdet. Området ligger ca. 1,5-2 km i bil fra Stöten centrum og indkøb. I kommer nemt til og fra centrum på ski. Ved centrum af Stöten er der indkøb. Hvis I ønsker at benytte den lille svømmehal, kan vi anbefale at parkere ved Stöten Mitt.

Soltorgsbyn

Soltorgsbyn, Stöten

Hytterne og lejlighederne i Soltorgsbyn ligger meget populært tæt på Soltorget. Her bor I tæt på pisterne og lifterne - der er transportstykke ned til Soltorget. Soltorgsbyn er for jer der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. På Soltorget finder I samlingsplads for alle skiskoler, overdækket rullebånd, varmestue, spisesteder, legeplads og kælkebakke, lifter og den ny 6-stolelift.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.