Søg efter skirejser


Skiferie i Lindvallen

Find en skiferie til Sverige her: Skiferie.dk
Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger tæt ved skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen, Sverige. Boligområdet består af hyggelige og rummelige hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I både skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten med omkring 300-500 meter. Lindvallen er super velegnet til familier med børn og til nybegyndere.

Olarsbyn

Olarsbyn, Lindvallen

Rejser I på skiferie til Lindvallen i Sälen med Skiferie.dk, så kan I booke god indkvartering på Olarsbyn, der er af høj standard. Her består boligen af moderne tvillingehuse, der ligger tæt på både lift og skiløb og ligger desuden kun få minutters gang til Sälfjällstorgets udbud af services, restauranter og skishop. Omkring 2 km fra boligen finder I supermarked.

Wasaåsen

Wasaåsen, Lindvallen

Wasaåsen byder på hyggelige og velholdte hytter til store familier eller flere familier, der rejser sammen. I hytterne er der plads til 9-10 personer på 80-110 kvm. Wasaåsen ligger 500-550 meter fra liften, og området strækker sig langs åsen ind mod Experiumtorget. Hytterne giver jer en fantastisk udsigt over Lindvallens pister, som er en ideel måde at drømme sig væk fra hverdagens stress og jag.

Wasavägen

Wasavägen, Lindvallen

Hvis I tager på skiferie til Lindvallen i Sälen, Sverige, kan I booke indkvartering på Wasavägen, hvor I enten bor i tvillingehus eller i lejlighed i komfortable hytter. Boligerne er af høj kvalitet og har en smuk udsigt over Lindvallens pister i Sälen. Hytterne ligger i et område med gåafstand til skilift og andre gode services.

Sälfjällets Torgvåning

Sälfjällets Torgvåning, Lindvallen

Sälfjällets Torgvågning er rummelige og pæne lejligheder, der er indrettet i moderne stil. Lejlighederne ligger med en smuk udsigt til Sälfjällets bakker. Fra Sälfjällets Torgvågning er der kun 100 meter til skiliften, som fører jer op til pisterne. Der er desuden også kun få 100 meter fra lejlighederne til andet underholdning såsom restauranter og natklub.

Sälen Västra

Sälen Västra, Lindvallen

Sälen Västra byder jer velkommen til hyggelige lejligheder beliggende i et roligt område. Lejlighederne er komfortabelt indrettede i svensk hyttestil og er det helt ideelle valg for børnefamilien. I bor nemlig i gåafstand fra Sälfjällstorgets lifte, restauranter, underholdning og diverse butikker, så I har alt, hvad I har brug for på jeres skiferie lige inden for rækkevidde.

Müllerbyn

Müllerbyn, Lindvallen

Müllerbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettet i svensk hyttestil med flot interiør. Her kan I bo mellem 4 og 10 personer, og lejlighederne passer derfor både til familie og venner, der rejser afsted sammen. I bor med få minutters gang til lifte og pister samt Sälfjällstorget, som bl.a. byder på restauranter, god underholdning, diverse butikker og services.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Hvis I kommer i bil, så lad den stå! Ski Lodge Village er et godt valg, hvis I kommer med fly og transferbus fra lufthavnen ved Sälen. Nemmere og bedre placering kan I næsten ikke finde. Ski Lodge Village ligger med ca. 150-200 meter til alt, hvad I behøver. Skiskole, liften og pisten er lige om hjørnet.

Östra Sälsätern

Östra Sälsätern, Lindvallen

Med en skiferie til Lindvallen i Sälen kan I bestille et ophold på Östra Sälsätern, som er boliger af hyggelige hytter med lejligheder. Boligerne varierer i både stil og størrelse, men er udstyret med et godt køkken. Hytterne ligger tæt på skilift og andre services, og der er kun en kort gåtur til skishop, bageri og restaurant og få minutters gang til områdets skiløb.

Rönningen

Rönningen, Lindvallen

I Lindvallen ved skidestinationen Sälen finder I indkvarteringen Rönningen, der ligger i et roligt område tæt på naturen, der giver ægte fjeldfornemmelse. Her er både boliger af fritstående hytter og et tvillingehus som er personligt, men moderne indrettet og i varierende størrelser. Der er kort afstand til Lindvallens skiløb, services og underholdning.

Studio

Studio, Lindvallen

Studio består af mindre lejligheder, som har en afslappende og hyggelig atmosfære. De små lejligheder har plads til 4 personer med udstyr til egen madlavning, hvis det skulle være interessant. Studio er perfekt til familien, som ønsker en enkel bolig, men med direkte adgang til skiløb, restauranter og underholdning.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

I Högfjället i Sälen finder I indkvarteringsmuligheden HC Ski Lodge, der ligger med en god placering centralt i området. Boligen byder på lyse og moderne lejligheder, der ligger omkring 500 meter fra skilift og piste. Der er gåasfstand til både butikker, restauranter, indkøb og underholdning.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

I hjertet af Lindvallen er Röda Byn placeret, som består af hyggelige lejligheder med kun 200 meter til liften. Lejlighederne er ideelle til større familier, da de har plads til 6-8 personer. I lejlighederne er der fuldt udstyret køkken, ellers finder I Gustavstorget ikke langt fra Röda Byn, som har fine restauranter og hyggelige caféer.