Søg efter skirejser


Skiferie i Stöten

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Snöflingan

Snöflingan, Stöten

Snöflingan består af lejligheder med god standard og indrettet i hyggelig svensk hyttestil. Alle lejlighederne er pæne og velholdte. Kun 400 meter fra transportliften og med mulighed for at stå på ski direkte til og fra lejligheden. Beliggende kun ca. 1 km fra centrum med indkøbsmuligheder. Hytterne er privatejet og indretningen kan derfor variere. Rygning er forbudt.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er Stötens nyeste skud på stammen af fantastiske skiboliger. Lejlighederne er placeret i gåafstand til liftene og ligger tæt på tre af områdets langrendsløjper. Lejlighederne er moderne designet og har udsigt til bjergene fra balkonen eller terrassen.

Solbacken - Stöten

Solbacken - Stöten, Stöten

Solbacken ligger i Soltorgbyn mellem 2 lifte og tæt på transportløjpe. Der er flot udsigt til det rolige hytteområde, som er godt til børnefamilier. Hytterne har 10-12 senge og har alle de faciliteter, der er brug for på en skiferie med brændeovn og sauna. I bor ca. 1,3 km fra svømmehallen Vattufjäll i Stöten.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Solhyllan - Stöten

Solhyllan - Stöten, Stöten

Solhyllan ligger tæt på transportlift og -løjpe. Desuden er det tæt på Soltorget, hvor der er mødested for skiskoler. Soltorget har desuden cafeteria, varmestue, vaffelstue, legeplads, kælkebakke og overdækket rullebånd til de mindste. Solhyllan består af privatejet hytter i forskellige størrelser og afstanden kan variere lidt til liften og pisten, men I er altid tæt på.

Ranch Storstuga Plus

Ranch Storstuga Plus, Stöten

Ranch Storstuga Plus er 3 flotte og ny renoveret hytter beliggende tæt på liften til skiområdet. Tilbage fra skiområdet er der en transportløjpe. Hytterne ligger i rolige omgivelser, her kan børnene trygt lege udenfor. Stöten er supergodt til familier med små børn og for begyndere. Området giver mulighed for at komme rundt omkring, også selvom I er nye på ski. Ved skitorvet eller lige for enden af transportliften ligger der en fin lille svømmehal, som varmt kan anbefales.

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Ranchen Platån

Ranchen Platån, Stöten

Ranchen Platån er nye flotte lejligheder beliggende i rolige omgivelser og med kort afstand til ranchliften som tager jer op til skiområdet. Der er skiveje ned langs liften når I skal tilbage til lejlighederne.

Granfjällsporten

Granfjällsporten, Stöten

Bo i lækre og moderne omgivelser i det flotte og hyggelige Granfjällsbyn, som ligger ca. 300-500 meter fra liften og 1,5-2 kilometer i bil fra receptionen i Stöten. Hytterne varierer i størrelse og indretning. Transportliften og skiveje er ikke langt fra døren. Stöten er et helt fantastisk ski destination for familier. Her er en helt fantastik skiskole, lille svømmehal, bowling, træningscenter samt gamecenter tæt på pisten og mange gode spisesteder til gode priser. Stöten samler hver eftermiddag familien til Læs mere

Ranch Storstugor

Ranch Storstugor, Stöten

Ranch Storstugor består af en hyggelig svensk, rødmalet træhytte. Hytten er blevet renoveret med nyt køkken, tag, badeværelse og møbler, og hytten er tilmed placeret tæt på liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytteområdet. Alle hytterne i området er pæne og velholdte og har en god standard. Det er en perfekt boligtype til familier.

Solhem

Solhem, Stöten

Flotte lejligheder i hyggeligt hyttekompleks. Fra boligerne er der ca. 50-200 meter fra boligområdet til transportløjpe over til pisterne og ca. 300 meter til liften. Lejlighederne er pæne og velholdte, og de råder over alt, hvad der skal til for at gøre skiferiens aftener yderst afslappende. Alle lejligheder har relaxafdeling med sauna og boblebad.

Granbyn

Granbyn, Stöten

Granbyn er store og flotte hytter placeret ca. 150-200 meter fra transportløjpe og Granfjällsliften, som tager jer ud til pisterne. Hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser og egner sig godt familier. Det første skitorv I kommer til er Soltorget, hvor der er start for skiskoler. Her er også varmestue, vaffelstue og spisested. Herfra kan I komme til toppen med Stolliften eller benytte de børnevenlige pister og rullebånd til børn. I bil er der ca. 1,5-2 km til receptionen Læs mere