Søg efter skirejser


Skiferie i Lindvallen

Find en skiferie til Sverige her: Alltime Travel
Gammelgårdsområdet

Gammelgårdsområdet, Lindvallen

Gammelgårdsområdet byder på flere indkvarteringsmuligheder, som ligger i Högfjället i Sälen i Sverige. Her bor I i et traditionsrigt og naturskønt hytteområde med boliger, der er godt udstyret til en skiferie for familien. Der er 1,5 km til de nærmeste indkøbsmuligheder og i gåafstand fra boligen, finder I flere gode aktiviteter, både med og uden ski, samt hyggelige restauranter med lækre menuer.

Köarskärsfjället

Köarskärsfjället, Lindvallen

Köarskärsfjället er et hytteområde i Lindvallen, der ligger i et roligt og naturskønt område med boliger i varierende stil og størrelse. Hytterne er rigtig hyggelige og ligger frit i snelandskabet. Herfra er der kort bilafstand til skiliften og et par minutters kørsel til Högfjällshotellet, hvor der også findes service som restaurant og underholdning.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Östra Sälsätern

Östra Sälsätern, Lindvallen

På jeres skiferie til Lindvallen i Sälen kan I booke et ophold Östra Sälsätern, som er fine hytter lavet til lejligheder. Boligerne varierer i både stil og størrelse, men ligger tæt på skilift og andre services. Der er desuden blot en gåtur fra hytterne til skishop, bageri og restaurant og få minutters gang til områdets skiløb.

Olarsbyn

Olarsbyn, Lindvallen

Hvis I ønsker skiferie i Lindvallen i Sälen, Sverige, så skal I bestille den perfekte indkvartering på Olarsbyn. Her bor I i moderne tvillingehuse, der ligger tæt på lift og skiløb og kun få minutters gang til Sälfjällstorgets udbud af forskellige services med blandt andet restauranter og skishop. Ca. 2 km fra boligen finder I indkøbsmuligheder.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Dammkölen

Dammkölen, Lindvallen

Dammkölen er store og flotte fritstående hytter og dobbelthytter beliggende ca. 2 km fra Lindvallen skiområde i Sälen. Hytterne ligger i rolige omgivelser og er velegnet til familier, der gerne vil have god plads, gode priser og høj standard. Lindvallen er et super børnevenligt skiområde med stor skiskole og mange gode begynderløjper. Her finder I desuden Experium, hvor der er pool, bowling, shops, shows og meget mere.

Sälen Västra

Sälen Västra, Lindvallen

Roligt og hyggeligt hytteområde med velindrettede hytter af god standard. Perfekt til børnefamilier. Sälfjällstorgets lifter, restauranter, skjøtebane, butikker, skiudlejning og skiskole findes i gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men har den samme gode standard.

Tallmyren

Tallmyren, Lindvallen

Tallmyren er et nyt område i Högfjället i Sälen og tilbyder derfor nybyggede og moderne hytter med en stilren indretning, og nogle endda med panoramavinduer. Her får I en flot beliggenhed ved Högfjället med udsigt over Västra Kalven. Der er ikke langt til skiliften og andre services, og langrendspor er lige til at finde rundt om hjørnet.

Wasavägen

Wasavägen, Lindvallen

Wasavägan er indkvartering til jer der tager på skiferie i Lindvallen i Sälen, Sverige. Her bor I enten i tvillingehus eller i lejlighed i de fine hytter som Wasavägan består af. Hytterne er af høj kvalitet og har en smuk udsigt over Lindvallens pister. Boligerne ligger i et område med gåafstand til skilift og services.

Falkens Radhus

Falkens Radhus, Lindvallen

Falkens Radhus er flotte og nybyggede lejligheder med et veludstyret køkken, så familien let selv kan lave mad i boligen efter en dag på ski. Lejlighederne ligger med ski-in/ski-out blot 75 meter væk, hvilket gør skiferien med børn til en leg. Det hyggelige Sälfjällstorget ligger i gåafstand fra jeres lejlighed og byder blandt andet på lækre restauranter, hvis I vil forkæle jer selv, og selvfølgelig også indkøb.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Sälfjällets Torgvåning

Sälfjällets Torgvåning, Lindvallen

Sälfjällets Torgvåning er rummelige og indbydende lejligheder af god standard i moderne stil. Lejlighederne er rigtig godt beliggende i gåafstand til lift og piste. På det nærliggende skitorv, Sälfjällstorget, finder du restauranter, skiudlejning, skiskole, butikker m.m. Sälfjällets Torgvåning er ideelle lejligheder for de, der ønsker at være tæt på skiområdet og samtidig nær faciliteter og muligheder på Sälfjällstorget.