Søg efter skirejser


Skiferie i Högfjället

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Högfjället

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Rönningen

Rönningen, Högfjället

Rönningen er indkvartering, der ligger i et roligt område tæt på Lindvallen. Her er både boliger af fritstående hytter og et tvillingehus. Hytter er personligt, men moderne indrettet og i forskellige størrelser. Her bor I tæt på naturen med ægte fjeldfornemmelse, men der er blot kort afstand til skiløb, services og underholdning.

Tallmyren

Tallmyren, Högfjället

Tallmyren er et nyt område i Högfjället i Sälen og tilbyder derfor nybyggede og moderne hytter med en stilren indretning, og nogle endda med panoramavinduer. Her får I en flot beliggenhed ved Högfjället med udsigt over Västra Kalven. Der er ikke langt til skiliften og andre services, og langrendspor er lige til at finde rundt om hjørnet.

Torglägenheterna

Torglägenheterna, Högfjället

Torglägenheterna i Lindvallen ved Sälfjällstorget ligger tæt på liften. Lejlighederne var færdige i 2018 og er høj kvalitet. Her bor I centralt og med nem adgang til pisten, liften og skiskolen. Sälfjällstorget er et hyggeligt område i Lindvallen. Her er god muligheder for restauranter og sportshop tæt på.

Sälfjällets Torgvåning

Sälfjällets Torgvåning, Högfjället

Sälfjällets Torgvåning er rummelige og indbydende lejligheder af god standard i moderne stil. Lejlighederne er rigtig godt beliggende i gåafstand til lift og piste. På det nærliggende skitorv, Sälfjällstorget, finder du restauranter, skiudlejning, skiskole, butikker m.m. Sälfjällets Torgvåning er ideelle lejligheder for de, der ønsker at være tæt på skiområdet og samtidig nær faciliteter og muligheder på Sälfjällstorget.

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Gula byn

Gula byn, Högfjället

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Gruvens Fäbod

Gruvens Fäbod, Högfjället

Gruvens Fäbod er en indkvarteringsmulighed, der ligger med kort kørselsafstand til lifte og service i skiområdet. De hyggelige fjeldhytter ligger i et naturskønt og roligt område, hvor I rigtig vil kunne fornemme fjeldatmosfæren. Inden for et par minutters kørsel finder I både Høyfjeldshotellet og indkøbsmuligheder. Afstanden til lifter og pister kan variere efter boligens beliggenhed i området, men alle boliger er rigtig gode til familien.

Gröna Byn

Gröna Byn, Högfjället

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Müllerbyn

Müllerbyn, Högfjället

Müllerbyn er tømmerhytter fra 2007, der er indrettet som rummelige lejligheder. Standarden er høj og indretningen er lys og moderne. Lejlighederne ligger roligt og lidt for sig selv, men med kun få minutters gang til Sälfjällstorgets lifter, restauranter, skøjtebane, butikker, skiudlejning og skiskole. Lejlighederne er velegnede til en eller flere familier, der rejser sammen. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men har den samme høje standard.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Högfjället

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Studio

Studio, Högfjället

Studiolejligheder ved Sälfjällstorget, beliggende centralt med kun 100 meter til lift, piste og indkøb. Restauranter ligger lige rundt om hjørnet, bl.a. Hotel Bugelhof med bar og afterski. Der er kort afstand til skøjtebane, butikker, samt skiudlejning og -skole. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men har samme standard.