Skiferie i Ellmau (Østrig)

Rejsebureauer til Ellmau: SnowTrex.dk

Direkte ved foden af det ikoniske bjerg Wilder Kaiser, som ligeledes har givet navn til det omkringliggende skiområde, ligger Ellmau. Her finder man en by, som emmer af hyggelig atmosfære og familiær stemning. Byen er særdeles børnevenlig og rummer alt fra ferielejligheder, til hyggelige familiedrevne morgenmadspensioner og til hoteller i første klasse.

En del af SkiWelt Wilder Kaiser-BrixentalTager man på skiferie til Ellmau, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Ellmau ikke bare er sammenkoblet med nabobyerne Going og Scheffau, men med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ellmau
Skiområdet: 621-1829 m.o.h.
Byen: 820 m.o.h.

250 pister i alt
108 km blå
120 km rød
22 km sort

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 2
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 9
Direkte ved foden af det ikoniske bjerg Wilder Kaiser, som ligeledes har givet navn til det omkringliggende skiområde, ligger Ellmau. Her finder man en by, som emmer af hyggelig atmosfære og familiær stemning. Byen er særdeles børnevenlig og rummer alt fra ferielejligheder, til hyggelige familiedrevne morgenmadspensioner og til hoteller i første klasse.

En del af SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Tager man på skiferie til Ellmau, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Ellmau ikke bare er sammenkoblet med nabobyerne Going og Scheffau, men med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Ellmau. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Udfordringer til alle

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den selvudnævnte ekspert på ski. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Ellmau ligger i 820 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde.

Tyrolsk gæstfrihed og natski med gløgg

Tager man på skiferie i Ellmau, så er der ligesom rigeligt med skiløb også rigelige muligheder for at tage til afterski og afrunde dagen, når tiden kommer. Her finder man et væld af rustikke og autentiske træhytter, der både byder på barer og diskoteker, hvor man alle vegne kan møde den østrigske gæstfrihed. Et højdepunkt i Ellmau er den ugentlige Ellmauer skinat, hvor der foruden aftenskiløb er gløgg-stande, musik og pistemaskineparade.

Ellmau by

Som en af de mindre men derimod hyggelig by ligger Ellmau lige ved foden af de massive Wilder Kaiser bjerge, der stikker op i 2.344 meters højde. I den overskuelige by finder man et paradis for vinterentusiaster. Foruden sjov på de mange pistekilometer, som strækker sig hele vejen ned til centrum af byen, kan byder Ellmau også på mange andre aktiviteter som eksempelvis curling, kælkning, sneskovandring og kaneture. Trænger man til at slappe af, så kan man tage i KaiserBad, som byder på et vandlandskab og oplevelsesbad med stort udbud af saunamuligheder.

Udvalgte skirejser fra Ellmau

Søg efter skirejser

Hotel Alte Post

Det traditionelle Hotel Alte Post ligger i centrum af Ellmau, ca. 250 m fra øvelsesliften. Skibussen holder direkte ved hotellet og kører gæsterne til Hartkaiserbanen (ca. 1,5 km fra indkvarteringen). Indstigningen til en langrendsløjpe ligger ca. 200 m fra indkvarteringen, caféer og restauranter ca. 150 m derfra. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi samt vitalområde med sauna, dampbad, infrarødkabine og hvilerum. Til skiudstyret er der en skikælder. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Wilder Kaiser Gäste Card Læs mere

Kaiserappartements Marie

Den familiært drevne Kaiserappartements Marie ligger idyllisk i udkanten af Ellmau med udsigt til Wilder Kaiser. Bjergbanen Skiwelt Ellmau ligger ca. 2,3 km fra indkvarteringen og bringer gæsterne til SkiWelt Wilderkaiser. Centrum nås efter ca. 1,7 km. Faciliteter Til indkvarteringen i tyrolsk stil hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, legehjørne til børnene, skirum og støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringskælder (mod betaling) ved indkvarteringen. Wellnessområdet med sauna, infrarødkabine og hvilerum kan ligeledes benyttes gratis (åbningstider, se opslag på Læs mere

Appartement 11, Berghof

Berghof Ellmau ligger på en bakke direkte ved pisten, som fører til Hartkaiser-banen, og byder dermed på den perfekte indstigning til skiområdet. Centrum af Ellmau samt indkøbsmuligheder nås efter ca. 950 m. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Billeder og video fra Ellmau


Brugernes anmeldelser af Ellmau

Skiterræn
4,55
Liftsystem
4,18
Afterski
3,18
Byen
3,91
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Ellmau har en samlet score på 3,95 stjerner ud af 5. Baseret på 11 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Skyet
Skyet
14ºC
9ºC
0,8 mm
1,7 m/s
nord-nordvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
9ºC
1,3 mm
2,0 m/s
nord
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
7ºC
0,0 mm
1,9 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
25ºC
8ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nord-nordvest

Kort over Ellmau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ellmau. Klik på nålene for mere info. Der er 1131 km fra Kolding til Ellmau.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen