Video: Vestcup, 3. afdeling i Vejle

Video: Vestcup, 3. afdeling i Vejle

3. afdeling af Vestcuppen blev i går afviklet i smukke omgivelser i Vejle Ådal. Endelig var vejrguderne også med arrangørerne og løbet blev en kæmpe succes, især målt på godt humør og hygge.

Online: 21/05 2015

At der samtidig var et rekord stort fremmøde gjorde ikke afdelingen dårligere. Det skyldes at eleverne fra BGI Akademiets skilinje stillede til start. 19 unge mennesker som gennem vinteren har været afsted på ski 5 gange, var således med til at give løbet lidt ungdommeligt præg. For ud over at fordoble deltagerantallet var de (med velovervejet risiko for at fornærme nogen), også med til at sænke gennemsnitalderen gevaldigt.

Selv om eleverne primært er alpinløbere, var det imponerende at se hvor dygtige flere af dem er. Samtidig er der også flere af dem som er udprægede konkurrencemennesker og aftenens største spændingsmoment var, faktisk kampen mellem BGI-eleverne.

Der var også stor tilfredshed blandt de garvede rulleskiløbere, med de unge menneskers deltagelse. Passionerede skiløbere glæder sig altid over, at flere kommer til deres sport.
Video: Vestcup, 3. afdeling i Vejle - Billede 2161

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen