DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Underholdene lege og gode råd til skiferien

Taskerne er pakket, skiene er fundet frem og alle er klar til årets skiferie. Det eneste du har glemt at ”pakke” er underholdning til de mange timers transport i fly, bil eller bus. Transporten kan være hård og lang for både børn og voksne – men bare rolig! Her får du gode råd og sjove lege til turen.

 5 UNDERHOLDENDE LEGE FOR ALLE ALDRE

Lege er ikke kun for børn – tværtimod. Vi lover, at disse lege er sjove for både børn og voksne.

Nr. 1: Navneleg, går ud på, at én skal sige et navn på en kendt eller kongelig, for eksempel Peter Plys. Herefter skal den næste sige et navn som starter med det samme bogstav som efternavnet – altså skal det næste navn starte med P, for eksempel Per Vers også videre. En sjov leg for både børn og voksne.

Lær endnu flere sjove lege til transporttiden her.

GODE DE RÅD TIL TUREN
Det er sjovt at lege – men skal vi være helt ærlige, så kan hverken voksne eller børn holde til at lege i alle de timer, som det tager at komme frem til skidestinationen. Men det betyder ikke, at turen skal blive træls og føles lang af den årsag. Her får du nogle gode råd, som er uundværlige til turen:

Hold aktive pauser
hvor både du og børnene kan brænde noget krudt af og få rørt kroppen. I kan eventuelt medbringe en bold eller sjippetov hjemmefra, som I kan bruge. På de fleste rastepladser er der legepladser, hvor børnene kan lege, mens I spiser frokosten stående eller gående.

Gå aldrig ned på snacks
Et af de vigtigste råd! Mandler, rosiner, snoller, juice, små sandwich eller rugbrødsmadder – alle jeres favoritter! Rigeligt med proviant kan altid redde en presset stemning i bilen, men det er en god idé at have de fleste snacks med hjemmefra, hvis du skal køre selv eller med bus, da mad på tankstationer kan være dyre. Brug eventuelt en lørdag inden skiferien på at bage pølsehorn og pizzasnegle.

Se flere gode råd til transporttiden her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder