Skiferien går til ... Tignes

Skiferien går til ... Tignes

Christoffer, Amalia og Mikkel har været Danski-guider i Tignes 2016/17. Deres store viden om området deler de med dig her – men pas på! Chancen for at du kommer til at drømme om en skiferie til Tignes er stor.

TIGNES HEMMELIGE JUVEL

Tignes og Val d'Isere gemmer på en hemmelig piste kaldet Perdu. Pisten er en off-piste tur, så det kræver, at du er en habil skiløber. Perdu fører dig gennem skoven og klipperne ned til La Daille i Val d'Isere. Det er en smuk og anderledes tur, som virkelig er perfekt for dig, som godt kan lide udfordringer på ski.

DET SKAL I VIDE OM TIGNES

Gletsjeren La Grand Motte i Tignes og gletsjeren Pointe du Montet i Val d'Isere er helt klart et besøg værd, når du er på skiferie i Tignes. Du har mulighed for skiløb på nogle dejlige og snesikre pister - og en enestående udsigt over de franske Alper.

HER SKAL I STÅ PÅ SKI

Tignes er et skønt skiområde med mange skønne pister. Prøv blandt anden pisten Plan, som er en lang, bred og rød piste som fører jer ned til Val d'Isere by. På denne side er der en perfekt hældning, og derfor kan I få godt med fart under skiene - samtidig med at I nyder den flotte udsigt.

Læs mere om hvor I skal stå på ski, hvor de gode børnebakker og restauranter er og meget mere her.

Psst ... Har du ikke bestilt skiferien endnu? Ring til Danski på 86 800 600 og bestil årets skirejse.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen