Snerapport fra Alperne

Sneen vælter ned overalt i Alperne! 
Tallene lyver ikke – det er i den grad en rekord sæson vi i øjeblikket har gang i hvad angår snefald. Der er fantastiske forhold på nærmest samtlige destinationer i Alperne! Skal du afsted på ski lige om lidt – eller har du ikke bestilt skiferien endnu? Så giver vi dig her en snemelding fra Alperne. Det skal nok give dig lyst til at komme til Alperne i en fart.  

Dyb pudder i Østrig 
Den evige østrigske klassiker St. Anton har fået vanvittige 415 centimeter sne. Det giver fuldstændig perfekte forhold især hvis du er til skiløb udenfor pisten, da St. Anton er et sandt offpiste-mekka!  
Danskerfavoritten Wagrain har fået 180 centimeter sne og derfor kan du godt begynde at glæde dig hvis årets skiferie går til denne familievenlige destination.   
En anden favorit når danskerne drager på skiferie er Saalbach-Hinterglemm, der især er kendt for den vilde afterski. Her ligger der lige nu 225 centimeter af det hvide guld!  

Ekstremt snefald i Frankrig 
Er du en af dem der foretrækker Frankrig når destinationen for årets skiferie skal bestemmes? Så har jeg gode nyheder til dig! Der er faldet ekstremt meget sne på de franske destinationer, og der er lige nu ingen af destinationerne i Frankrig der har under 200 centimeter sne. 
 
Super forhold i Superski Dolomiti 
Er du mere til Italien? Så skal du heller ikke her frygte manglende sne. I det store SuperSki Dolomiti der dækker over topdestinationerne Canazei og Val Gardena har de også fået store mængder sne. Canazei har lige nu 245 centimeter på toppen! 
Hos Nortlander har vi et mål - og det er at du får lige præcis den skiferie du drømmer om! Vi har vi skiferier på hylderne til alle topdestinationerne i Alperne, og uanset om du rejser med børn, vennerne eller familien så finder vi skiferien der passer! 

Alt snestatistik er hentet fra Bergfex og er sidst opdateret d. 22/01-18  

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen