Skilæreren siger, tag børnene med til Zell am See!

Skilæreren siger, tag børnene med til Zell am See!

Som skilærer ved jeg, at det er essentielt at finde den helt rigtige destination, når det kommer til familieskiferie. Der er ofte mange kriterier og krav, og det kan føles umuligt at få dem alle indfriet...  

Heldigvis er Zell am See et oplagt bud på en destination, der kan opfylde langt de flest krav, man som familie stiller til skiskole, indkvartering, skiområde osv. 

Derfor giver jeg dig her 4 grunde til at pakke skitaskerne og tage familien med til Zell am See

1. Et paradis for børn 

Her får du nemlig serveret et super børnevenligt skiområde, med blåboulevarder, børne fun-parks og Zell am Sees drage maskot Schmidolin. 

Specielt omkring Areitbahn er der masser af plads til at tumle rundt og få styr på både "pizza og pommes". Det er også her, at Schmidolin kører rundt og deler druesukker ud til de børn, der er gået kold i sneen, eller skiløbet for den sags skyld...

2. Dansk skiskole 

Det kan være en udfordring som forældre, at skulle sende sine børn afsted på skiskole. Specielt når de står med tårer i øjnene og bare ikke vil afsted. Men så er det jo netop så fedt, når at de så kommer hjem efter en dag på skiskolen, og bare er helt pjattet med det der skiløb. 

Netop derfor, tilbyder vi dansk skiskole i Zell am See

Børn lærer bare hurtigere, når de bliver undervist på deres eget sprog og kan hygge sig med de andre børn på holdet. 

Faktisk er ejeren af skiskolen i Zell am See dansk! Derfor er ALLE skilærerne, der underviser børnene også danske. Så er du så godt som sikret, at dine børn får en positiv oplevelse.

Læs de sidste to grunde til hvorfor du skal tage en skiferie til Zell am See lige her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen