DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Vil du blive bedre til at stå på ski?

Tag med på 4-dages intensiv skitræning i Alpe d’Huez med Oure og Danski. En skiferie hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker. Danski sørger for inspirerende undervisning, workshops, foredrag og hygge om aftenen.


Skihøjskole og træningslejr = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr for alle, der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. Det er til skiløbere der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk. Her får du mulighed for at stå en masse på ski, se skiløb, tale om ski, teste ski og høre foredrag om skiløb. Målet med de fire-dages undervisning under stram (læs fantastisk) ledelse af Nikolaj Smedegaard er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddagens slush. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på de to ski vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor. Og det vil gøre det muligt for dig at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turde kaste dig ud i.

Skibootcamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil øve offpisten, det opkørte, pukler, is og slush. Keder du dig på pisten? Så tag med! Danski lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig glæden ved pisteskiløbet tilbage. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med super god undervisning af Oure’s topprofessionelle og dygtige instruktører.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder