Ski Touring Makedonien

Ski Touring Makedonien



I marts 2019 lancerede vi for første gang Intro til ski touring i Makedonien med stor succes, vi ville have gentaget succesen igen i 2020, men der kom en Corona i vejen;) Vi har nu allerede planlagt turen for 2021 og vi glæder os.

Ski touring er en anderledes form for offpiste skiløb, hvor turen op ad bjerget foregår på gå-ben med specielle støvler og udstyr. Ski touring i Makedoniens bjerge byder på alsidige forhold, så de fleste kan være med i offpisten. En lokal og en dansk guide leder gruppen, så oplevelsen i den fantastiske natur bliver bedst muligt. Guiderne deler meget gerne ud af deres erfaring og kendskab indenfor ski touring og randonee skiløb, så det er muligt for dig at blive klogere på sporten.

Turen er en introduktion til ski touring, niveauet er for alle, men det anbefales at du har erfaring med offpiste skiløb. Vi går ca. 600 – 1.000 højdemeter om dagen. Vi bruger skind, der hvor det giver mening, ellers går vi med skiene/snowboardet på rygsækken. Til de meget lange og ikke så spændende strækninger, så har vi catten med til at transportere os. Den danske guide er højtuddannet og super rutineret til ski touring. Han vil i løbet af turen gennemgå forskellige elementer indenfor ski touring, som, touring teknik, udstyrslære, sikkerhed i bjergene, kort og kompas mm. Se interview med vores guide Michael Kokborg fra vores tur i 2019 her…

Vi bor i en lille by i dalen under meget Makedonske forhold – hotellet er ikke prangende, men det er en kulturoplevelse uden lige og stemningen er høj…I gennemsnit plejer vores gæster at hæve 400 kr. i lufthavnen og kan knap få dem brugt, da alt er ret billigt dernede. I 2020 kom der også et spa område til hotellet og en massør der hjælper med de ømme muskler efter en lang dag.

I løbet af ugen overnatter vi oppe på bjerget i en lille hytte – en ret unik og natursmuk oplevelse. Vi tilbyder en tur, hvor næsten alt er inkluderet, så du kun skal fokusere på ski touring og fantastiske oplevelser.

Læs meget mere om turen her:
https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/makedonien-ski-touring/

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen