Ski Touring i Sogndal

Ski Touring i Sogndal


Tag med på ski touring til Sogndal i Norge. En ny destination og et nyt eventyr. I samarbejde med en af Danmarks mest erfarne OFFPISTE skiløbere, Martin Schøber, kan du komme med til et af de smukkeste bjergområder på vores breddegrader, nemlig Sogndal i Norge. Her kan du opleve offpiste skiløb fra bjergets top til fjord og vand .


Denne tur er udelukkende en Ski Touring tur. Ski touring er en anderledes form for OFFPISTE skiløb, hvor man ikke bruger lifter. Du bruger derimod din egen rugbrødsmotor til at bestige fjeldene. Man går selv op med hjælp fra specielle støvler, ski og bindinger. En lokalkendt dansk guide vil vise dig rundt. Det er din garanti for at skiløbet bliver bedst muligt, at oplevelserne bliver i særklasse og at der er fuldstændig styr på sikkerheden.

Sogndal er et af Norges bedste og mest alsidige bjergområder for OFFPISTE skiløb og Ski Touring. Her er fladere fjelde med godt adspredte træer, høje alpine toppe og fastland europas største gletscher, Jostedalsbreen, ligger lige i baghaven. Sogndal er et Norges mest snesikre områder og ”Norges frikjøringshovedstad”. Med andre ord har det alt, hvad man som skiløber kan ønske sig. Og så kan du godt glemme alt om alpernes stress og jag. I de norske fjelde er der rigeligt med plads.




Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen