De Brede Planker
Nyhed fra De Brede Planker. Se oversigt med alle nyheder fra De Brede Planker her
« Til oversigten

Roadtrip Canada

For tredje år arrangerer De Brede Planker OFFPISTE roadtrip langs Canada´s såkaldte “Powder Highway”...


Tag med til 4 OFFPISTE områder i Canada:

Du bliver hentet i Calgary lufthavn. I 11 dage kører vi i minivan rundt langs den kendte powder highway. På turen besøger vi 4 af de canadiske absolut bedste OFFPISTE skiområder. Vi starter i Fernie der med fem verdensklasse bowls, naturlige hot springs, og endeløst fascinerende bjergnatur, er ved at blive et af Nordamerikas mest populære skisportsområder. WhiteWater ved Nelson er næste stop. Det er en stille og mennesketom bjergby, der er kendt som et “Nirvana” for alle OFFPISTE fanatikere, og et “must do” skiområde. 

WhiteWater er kendt for ikke at have nogle gæster, så man har alt OFFPISTE for sig selv. Derefter tager vi til Revelstoke. Det ligger i 512 meters højde, men har højeste punkt i hele 2.225 meter.

Revelstoke er kendt for sine ikke præparerede “bowls”, som er optimale for OFFPISTE hungrende skiløbere & snowboardere. I både whitewater og i Revelstoke er der mulighed for både Heliski og catskiing.

Sidste stop er Kicking Horse – Golden, som er kendt for sin flotte natur. Området er bl.a. blevet nomineret for “bedste sne” i skimagasinet Powder. Efter Kicking Horse tager vi tilbage til Calgary og hjem til Danmark.
OFFPISTEN i Canada

Canada er en lille smule anderledes end f.eks. Alperne når det gælder OFFPISTE. I Canada differentiere man mellem in-bounds og out-bounds. In-bounds dækker et helt område, piste såvel som OFFPISTE, som bjergguider sikrer for laviner hver dag. Out-bounds er uden for det område hvor bjergguiderne sikrer. Vi vil hovedsageligt stå på OFFPISTE nedfarter indenfor in-bounds områderne.

Jeres danske guide er højtuddannet igennem den danske skiskole og har mange skisæsoner bag sig. 

Vores OFFPISTE roadtrip i Canada er for dig, der gerne vil stå i den kendte canadiske champagne sne. Derudover opleve nogle af Canadas sjove og lidt anderledes skisportssteder.

Se mere på: https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/offpiste-roadtrip-canada/Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra De Brede Planker - Se alle nyheder