Pistevisning i Alperne

Pistevisning i Alperne

Nu er du endelig kommet til Alperne, og du er klar til at ramme pisterne, men hvor er det nu lige de bedste blå boulevarder ligger, og hvor får du bjergets bedste frokost? Hvis du rejser med Danski på skiferie, kan du tage med på en pistevisning. Her vil de søde guider på destinationen vise dig det bedste området har at byde på – alle kan være med. 

Danskis guider står klar til at tage imod dig på destinationen, og de glæder sig til at vise dig skiområdet. Danskis destinationer i Alperne har meget at tilbyde, og det kan være svært at nå det hele. Derfor arrangerer guiderne en pistevisning, hvor du kan komme rundt i området og få en masse gode råd og sjove historier. På alle Danskis destinationer i Østrig og Italien står et hold af guider klar til at vise jer området, så du får mest ud af din tid på ski. Du opdager nye områder, som du måske ikke kendte til - og så møder du en masse andre skiløbere, der elsker skiløb ligeså meget som dig.

I Frankrig gælder dog andre regler, der gør, at Danski desværre ikke har den klassiske pistevisning på programmet, men bare rolig, det betyder ikke, at du er overladt til dig selv. På alle Danskis franske destinationer vil der i stedet være en skibriefing. Her kan I møde guiden, når I kommer op med gondolen, og få en briefing omkring de bedste steder at køre i området, samt få svar på eventuelle spørgsmål, og måske aftale at mødes til frokost.

Pistevisningerne er kun for de gæster, der rejser med Danski. Har du ikke bestilt skiferien endnu? Så klik her.

FORDELEN VED PISTEVISNINGER
- Du lærer området at kende
- Alle – uanset niveau – kan være med
- Du får nye bekendtskaber, der er ligeså vilde med skiløb som dig
- Det er sjovt!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen