Nye pister i Spindleruv Mlyn til skisæsonen 2023/2024

Nye pister i Spindleruv Mlyn til skisæsonen 2023/2024

Forberedelserne er snart i mål - og Spindleruv Mlyn kan slå dørene op til en ny skisæson med en masse nyheder i området.

Snart kan du stå på ski på nye pister i Spindleruv Mlyn. Der er planlagt mange nye tiltag til sæsonen 2023/2024. Heriblandt to helt nye pister og forbedring af eksisterende piste, som vil blive betydeligt bredere.

Alt dette vil blive understøttet af topmoderne sneproduktionsanlæg. Der er investeret 300 millioner tjekkiske Koruna udviklingen - svarende til næsten 91 millioner danske kroner.

2.350 meter nye pister

Projektet med at forbinde områderne Svatý Petr og Medvedín har været diskuteret i lang tid. Og efter flere års forberedelser kunne det endelig begynde i år.

2.350 meter nye pister og omfattende forbedringer af de oprindelige pister vil give mere plads til skiløb og en meget bedre oplevelse for alle.

Nyt i Hromovka og Svatý Petr

Ved Hromovka-liften starter en helt ny rød pist kaldet "Prehradní", som fører til den fremtidige gondol, der kommer til at forbinde Svatý Petr og Medvedín.

Den nye røde pist vil være fantastisk at stå på ski på, selvom den endnu ikke kan tage skiløbere helt ned til liftstationen denne sæson.

Men det stopper ikke her. Den mest populære pist i Svatý Petr-området er blevet udvidet. Det betyder, at træer er blevet fældet, og svingene, som tidligere var som en flaskehals, er blevet bredere. Den blå pist er nu fladere, 50 meter bred, og der er nogle åbne og sikre sving, hvor man har godt udsyn.

Ny pist i Medvedín

I Medvedín-området er der også en ny pist (Lesni) samt et nye sneproduktionsanlæg, som er blevet bygget i år. Den nye pist bliver snart en del af forbindelsen mellem Medvedín, Hromovka og Svatý Petr.

Du kan allerede suse ned af Lesni-pisten denne vinter og nyde den 50 meter brede pist. Lesní vil krydse Vodárenská-pisten, som du kan bruge til at komme tilbage til Medvedín-stoleliften.

Og dette er stadig ikke slutningen på listen over nyheder. Vodovodní-pisten, som tidligere var en udgangsrute mellem Mísecky og den nedre Medvedín-station, har gennemgået en stor ændring.

Tidligere kunne man kun stå på ski der, hvis sneen var tyk nok, men nu er den dobbelt så bred som før. Faktisk kan den nu betragtes som en helt ny blå pist.

Læs mere om Spindleruv Mlyn.

Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen