Lej din egen piste i Zillertal

Lej din egen piste i Zillertal

Som noget nyt kan du nu invitere venner og familie til en times leg på din helt egen velpræparerede morgenpiste i Hochfügen.

Unik oplevelse på din helt private piste 

Drømmer du om en piste der er helt din egen? En piste hvor der er plads til at køre store lækre carving sving? En velpræpareret piste, hvor du kan trække de første spor igen og igen og igen, fordi den ikke bliver kørt af andre end dig og dine venner? Det lyder som en drøm der kun er forundt de færreste. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med et gyldigt liftkort til Hochfügen kan du i en hel time, for bare 40 euro pr. person, leje en piste i Hochfügen i Zillertal. Hochfügen er et højtbeliggende område, hvor terrænet går helt op til 2500 meters højde. Snesikkerheden er høj og forholdende typisk gode.

At leje sin egen piste i Hochfügen er en helt unikt naturoplevelse. I mødes i den stille morgen kl. 07.15 ved Achter-Jet’ens dalstation. Herfra tager i turen op i højderne med udsigt over de tomme pister. Den købte time starter så snart i er kommet op i terrænet, hvor den nypræparerede piste ligger knivskarpt for jeres fødder - og kun til jeres fornøjelse. Efter den tidlige time med morgenski bliver der serveret morgenmad på udsigtsrestauranten 8er Alm. I de 2.133 meters højde, hvor restauranten er beliggende, kan i over et dejlig morgenmåltid sunde jer ovenpå morgens skioplevelse. Der er desuden inkluderet en VIP parkeringsplads ved siden af liften.

Det helt unikke tilbud med privat piste, parkeringsplads og morgenmad gælder hver torsdag, fra januar til slut marts 2018. Det kræver fem personer før der kan bookes en tid. Efter morgenmaden venter hele Hochfügens pisteområde. Denne gang er det dog i selvskab med områdets øvrige gæster. 

Zillertal – et område med muligheder

Hochfügen har 83 km piste, fordelt på forskellige niveauer og fyldt med udfordringer. Er man til flere kilometer og mere eventyr er der mulighed for at købe et Zillertal superskipass, som giver adgang til mere end 500 kilometer piste og 179 liftanlæg. Det er muligt at finde alt fra hyggelige og sjove børnepister til udfordrende kulsorte pukkelpister. Desuden findes der en funpark fyldt med boxe, rails og store hop. Zillertal byder på alle facetter at skiløbets fornøjelser. Det er en naturoplevelse kombineret med leg, fart, spænding og hygge. Det mest spektakulære er Hintertux-gletsjeren, der som det eneste sted i Østrig, sikrer sne og skiløb hele året rundt. 

Zillertal området går helt op i 3.250 meters højde og er forbundet med både lokale og regionale busser, som er gratis at benytte. Zillertal er et moderne område og lifterne er kendt for at bringe gæsterne hurtigt og komfortabelt rundt i området. Zillertal er for dig der er vild med skiløb i bedste østrigske stil og med alt hvad det indebærer. Det være sig lige fra gode pister, moderne lifter, traditionelt østrigsk mad og varme spabade.

Udgivet af: Johanne Holmbjerg Bangsgaard

Rejsebureauer til Zillertal
Fakta om Zillertal
Skiområdet: 630-3250 m.o.h.
Byen: 600 m.o.h.

469 pister i alt
167 km blå
263 km rød
39 km sort

Lifter: 179 stk. / 306.850 pers/time

Slæbelifter: 77
Stolelifter: 62
Kabinelifter: 40

Mere om skiferie i Zillertal

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen