« Til oversigten

Her er nordens mest snesikre langrendsløjpe

Kan du ikke vente med at køre langrend på ægte sne, kan du tyvstarte sæsonen i Nordic Skidome i Gøteborg. Se video fra skidomen her.

De byder på ægte sne og minus to grader. Hver eneste dag i året. Derfor kalder folkene bag Nordic Wellness Skidome deres 1,2 kilometer lange, indendørs løjpe for nordens mest snesikre.

Selv om rulleski vinder mere og mere frem herhjemme, vil nogle runder i skidomen for nogle sikkert være en kærkommen tyvstart på sæsonen. Det er og bliver noget andet at stå på ski i ægte sne end på asfalt.

Både til klassisk løb og skøjtning
Der er flere løjper at vælge imellem i skidomen. Her er både to spor til klassisk langrend samt et skøjtespor. Løjperne byder på flere stigninger undervejs. I et af sporene er der en bakke med et så brat fald, at sporet frarådes for begyndere.

Det er muligt at leje skiudstyr. Her er også et omklædningsrum med sauna og et skab til ens eget ekstraudstyr. Samt selvfølgelig en café.

Nordic Wellness Skidome ligger i Nordens største multisportsanlæg, Prioritet Serneke Arena, som er beliggende på adressen: Krutvägen 2-4, 415 28 GÖTEBORG .

Hos Stena Line glæder Markedschef Thomas Christiansen sig også over den nye skihal. ”Det er et ekstra aktiv for Göteborg, og det glæder naturligvis os, at Göteborg får endnu mere at byde på. Selvom indendørs langrend ikke er at sammenligne med ”den ægte vare”, er det dog et rigtigt godt alternativ til rulleski, og vi er sikre på, at mange danskere vil få øjnene op for denne mulighed.” Stena Line sejler flere gange dagligt på ruten Frederikshavn-Göteborg, og mange danskere ynder at slappe af og hygge sig på færgen, mens de bliver sejlet til hjertet af Göteborg.

Her en video fra skihallen:

Læs mere om skiferie i Sverige her.


Næste »« Forrige

Se alle nyheder