DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guidernes bedste fif til skiferien i Wagrain

Sidste sæsons Danski-guider fra Wagrain har givet os deres bedste fif til skiferien i Wagrain!

Hvilke pister er favoritterne? 
Kommer du til Wagrain, så gør du det oftest i selskab med mange andre danskere. Wagrain er en af danskernes favorit skiferie-destinationer og det er der bestemt en god grund til! Det kommer dermed ikke som nogen overraskelse, at østrigerne i daglig tale omtaler Grafenberg-bjerget som danskerbjerget. Der finder man nemlig en stor del af skiløberne på vej ned af “Gammel Kongevej”, som er pisten fra toppen af ‘Grafenberg’ og helt ned i bunden. Der er mulighed for at tage nogle brede, lækre sving og stå indtil det er benene og ikke pisten, der siger stop. Pisten er klart en af vores favoritter og hvem vil ikke prøve at suse ned at “Gammel Kongevej”?

Dernæst deler vi i Wagrain, sammen med Thomas Uhrskov, en stor gælde for ‘Rote 8’er’ pisten’ i Flachau. Den er sjov for alle aldre og niveauer og derfor et perfekt område for hele familien. Hvis man er tidligt ude, og er en af de første på ‘Rote 8’er’ kan man kun få en fantastisk start på dagen.
Sidst men bestemt ikke mindst, er Topliner også en pist, der altid er besøget værd. Hvis man er til en god sort pist, med en helt fantastisk udsigt – så er Topliner perfekt! Den ligger ved siden af Flying Mozart og er ikke sådan lige til at spotte ved første øjekast og netop derfor, er man ofte heldig at slippe for liftkø og mange mennesker. Nu kender du til den, og derfor synes vi, at du helt sikkert skal besøge Topliner!

Er der en hjemmelig skijuvel/piste? 
Befinder man sig i Alpendorf-området i Wagrain, så kommer der her et lille tip fra os! Der ligger en fantastisk sort pist, som ikke mange lægger mærke til eller benytter sig af. Om det er pistens træklift, der holder folk tilbage eller dens lidt skjulte placering er ikke til at vide – men nu hvor du kender til den, så lad den ikke gå forbi dig! Det er altid fedt at komme helt ud i krogene af terrænet og lidt væk fra de mest populære pister.

Læs mere om de bedste børnepister, caféer og restauranter og ikke mindst hvad du bare SKAL vide, hvis du skal på skiferie til Wagrain her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder