Guide til de fedeste afterskisteder i alperne

Guide til de fedeste afterskisteder i alperne

Efter en laaaang dag på ski kan man godt trænge til en enkelt øl eller fire. For at det skal være så festligt, hyggeligt og billigt som muligt, har vi lavet en liste over destinationer med den fedeste afterski i Alperne.

AFTERSKI I ØSTRIG!

Når man taler afterski, taler man ofte, og med rette, Østrig. De kan bare noget med fester der nede. Vi har fundet de bedste, østrigske afterskisteder.

Den værste skihytte – og så alligevel

“Mooserwirt” ligger i St. Anton. De har et noget anderledes slogan end de fleste andre barer, nemlig; “Wahrscheinlich die schlechteste Skihütte am Arlberg.” Oversat betyder det; Sandsynligvis den værste skihytte på Arlberg. Dette kunne dog ikke være mere fjernt fra sandheden, da Mooserwirt er en af de mest populære afterskibarer i St. Anton. Mooserwirt har den ære, at være den bar i Østrig der sælger flest øl, pr. kvadratmeter. Bygningen er af træ, og indbyder på det kraftigste til at indtage store mængder østrigsk øl! Mellem kl. 15:30 og kl. 20:00 bliver der spillet schlager, så man kan rigtig komme i den rette stemning.

Fest i kostalden

Nej, det lyder ikke specielt indbydende at tilbringe en hel nat dansende i en kostald. Men fat mod, når først du har været inden for dørende hos Kuhstall, bliver du hooked. Denne gang er det ikke St. Anton, du skal købe billet til, men derimod den østrigske by Ischgl. Faktisk kan du også bestille billet til Wagrain, da Kuhstall også har en afdeling der. På Kuhstall kan du danse, fra du går fra pisten og helt til den lyse morgen. Der danses til en hyggelig blanding af klassiske afterski-hits, aktuelle popnumre og rockmusik. Hvis du, ligesom så mange andre gennem tiden, bliver helt vild med stedet, kan du købe Kuhstall-t-shirts, hættetrøjer og sågar DJ’ens bedste hits i Kuhstall Store.

Se hele guiden med fede afterskisteder i Østrig, Italien og Frankrig lige her. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen