Guide: Sådan bliver din første skiferie en succes!

Guide: Sådan bliver din første skiferie en succes!

Er skiferien bestilt? Så er det bare at glæde dig til at turen går til Alperne for første gang. På den første skiferie kan der hurtigt opstå situationer, hvor du er i tvivl om, hvad du skal gøre. Danski giver dig derfor en guide til, hvordan du kommer godt igennem det hele, så din første skiferie bliver en succes!


Når du rejser på skiferie med Danski, er du i sikre hænder. Danskis største ønske er at netop din skiferie bliver en succes! Derfor vil Danski gerne forberede dig på de forskellige situationer, du nok kommer til at stå i på din første skiferie – om du vil det eller ej 🙂

INDEN AFREJSE
Hvis du allerede har bestilt din skiferie, så sidder du sikkert lige nu og glæder dig til at komme på ski for første gang. Mens du går og glæder dig, er der allerede nu en række ting, som er gode at kigge på. Mens du går og venter på at turen går til Alperne for første gang kan du blandt andet:

- Tjekke destinationen ud – du kan blandt andet gøre det på vores hjemmeside. Mange destinationer har også en Facebook-side. Denne opdateres jævnligt med nyheder, vejrmeldinger, videoer og billeder.

- Forhør dig i dit netværk og undersøg, om der er andre der måske har været netop lige der, hvor du skal hen. De kan give dig gode råd og fifs, som man ikke kan læse sig frem til på nettet.

- Her på bloggen har vores søde guider fra sidste sæson lavet et indlæg med deres bedste råd – også til nybegyndere på ski. Du kan finde dem ved at søge på ‘Turen går til …’ – god læselyst!

TRÆNING TIL SKIFERIEN
Når skiferien er bestilt, så er det ikke ren afslapning til du skal afsted - det er nemlig vigtigt at få trænet kroppen.

Læs hvad du skal træne og få mange flere gode råd til den første skiferie her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen