📢 FØDSELSDAGSUDSALG - Spar MINDST 25 % på ALT
« Til oversigten

Færgeruten Frederikshavn-Oslo lukker permanent

Efter mere end 40 år er man nu nødsaget til at lukke færgeruten fra Frederikshavn til Oslo, hvilket sker som følgevirkning på Coronavirussen (COVID-19).

Præcis som andre virksomheder i rejse- og transportbranchen har Stena Line grundet grænselukninger og rejserestriktioner på tværs af landene oplevet et enormt fald i bookinger. Derfor har virksomheden været nødsaget til at tilpasse omkostningerne for at redde virksomheden. Ruten Frederikshavn-Oslo der har været lukket siden d. 14 marts, nedlægges nu permanent.

Det er en historisk hård situation, som tvinger os til at tage svære beslutninger. Ruten Frederikshavn-Oslo er stort set de lukkende afhængig af passagertrafikken og den vigtige højsæson om sommeren. Vi har gjort vurderingen, at vi mister hele  højsæsonen i år, og vi har simpelthen ikke råd til at vente og håbe på næste sommer. Det er derfor med et tungt hjerte, at vi nu lukker ruten mellem Frederikshavn og Oslo permanent,” siger Niclas Mårtensson, administrerende direktør for Stena Line.

- Se alle færger til Norge her

- Se alle færger til Sverige her


Vi må se fremad og hvem glæder sig ikke til at give den gas på pisterne igen?

Vi må alle se frem imod næste år

Der er ingen tvivl om, at denne tid er yderst hård for rejsebureauerne. Mange selskaber står ifølge brancheforeningen allerede med et ben i afgrunden, men med 1,5 mia. Kr. til rejsegarantifonden er det en god start for den kriseramte branche, så er spørgsmålet bare om det er nok. Krisepakken standser heldigvis blødningen midlertidigt, men ifølge i Lars Thykier som er adm. Direktør i Danmarks Rejsebureau Forening, så er de ikke i mål.

Regeringens milliardlån til Rejsegarantifonden betyder, at kunder kan få penge tilbage for aflyste rejser, som de skulle have afholdt i perioden 13. marts – 13. april. 

Skiferie 2021

Det bedste vi alle kan gøre er, at overholde regerings anbefalinger, se tiden an og så må vi forsøge at holde hjulene i gang og hvis du har et favorit rejsebureau, så kan du godt reservere skiferien til 2021 allerede nu. Vi glæder os i hvert fald vanvittigt til at komme på ski igen!

Se alle skiferier 2021 her

Billigere end nogensinde før at tage til Norge og Sverige

Det kan godt være, at der nu er en færgerute mindre til Norge, men hvis nuværende kurs på norske og svenske kroner holder, så bliver det billigere end nogensinde før at rejse nordpå til Norge eller Sverige. 


Næste »« Forrige

Se alle nyheder