Derfor skal du tage på skiferie over nytår

Derfor skal du tage på skiferie over nytår

Du kender måske det her scenarie: 

Nytårsaften står for døren. Du har fået en invitation til ’årets brag af en fest’, hvor champagne, stjernekastere og raketter flyver om ørene. Der er ikke et øje tørt. Det her bliver årets fest. Nytårskjolen eller jakkesættet er købt. Champagneflaskerne er lagt på køl. Og kransekagen er endda bestilt. Det kan ikke gå galt. Og så dog…
Du har måske prøvet at få en bordherre(eller dame), der kun snakker om sig selv, at DJ’en spiller alle de forkerte sange eller at nytårs-torsken er brændt på. Hvis du nikker genkendende til noget af det, er det måske værd at overveje om, nytåret skal fejres på en oversøisk skirejse


Forestil dig en dag på pisterne.. bare for et kort øjeblik

Hvis du har været på skiferie før, så ved du også, at en skidag starter over morgenbordet. Her lægges der en plan for dagen. Måske er det i dag nabobjerget skal udforskes, eller måske har I allerede udset jer to-tre favoritpister, som I vil køre tynde.
Når den sidste morgenkaffetår er drukket og skistøvlerne er spændt, går det mod skilifterne. Den første morgentur er tit den bedste – særligt hvis I er kommet tidligt ud af fjerene og kan sætte nogle af de første spor i sneen.

Frokosten nyder du på bjergtoppen – minestronesuppe smager bare bedre med udsigt til sneklædte bjergtoppe. Skiløbet fortsætter, indtil du ikke orker mere og afterski-baren lokker med kolde øl, hvor I kan skåle på en god skidag. Efter 8 timer på bjerget vil trætheden uden tvivl ramme dig, og vi lover, at du sjældent sover bedre end på en skirejse.

Okay – forestil dig så, at det ovenstående scenarie kombineres med nytåret.

Vi giver dig 5 grunde til, at du skal på skiferie over nytåret. Bliv blandt andet klogere på, hvorfor Canada, USA, Japan, fakkeloptog og sne-mængder i top er gode grunde til at fejre nytåret på en oversøisk skirejse. 

Få de 5 grunde her. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen