Er du god nok til at vinde Red Bull Illume foto konkurrencen?

Er du god nok til at vinde Red Bull Illume foto konkurrencen?

Deadline for Red Bulls verdenskendte fotokonkurrence Red Bull Illume, sluttede d. 1 april, 2016.

Vi kan garantere dig for, at du var kommet i hård konkurrence, hvis du havde valgt at deltage. De billeder der tidligere har været med i konkurrencen er nemlig fantastiske.  

Konkurrencen giver fotografer og unge håbefulde talenter, en unik mulighed for at komme på verdenskortet, ved at uploade deres action eller adventure billede, som vil blive delt med millioner af mennesker. Red Bull Illume er verdens største internationale fotokonkurrence inden for action og adventure billeder. Målet med konkurrencen er at bringe offentligheden tættere på den store verden inden for action sport, hvor folk får mulighed for at se kreative, innovative og intet mindre end kunstneriske billeder.

Konkurrencen afholdes for fjerde gang

Det bliver fjerde gang, at Red Bull Illume Image Quest vil blive afholdt. Konkurrencen har tidligere været afholdt i 2007, 2010 og 2013. Det fungerer sådan, at et panel af 50 foto redaktører, ser alle indsendte billeder igennem og vælger 11 kategori vinderbilleder samt en samlet vinder for hele konkurrencen.

Alle vinderbillederne bliver offentliggjort til et stort Award show d. 28 september, 2016 i Chicago, USA. Efterfølgende vil billederne blive vist på en verdensudstilling, hvor Red Bull rejser jorden rundt og opstiller alle vinderbillederne på store vægge om aftenen, hvor det så vil være muligt for offentligheden at se.

Der har tidligere været danskere med i konkurrencen. Udstillingen var forbi Kongens Nytorv i Danmark i 2014.

Se nogle af de flotteste billeder fra 2013 herunder
Foto: Pally Learmond / Red Bull Illume


Foto: Jeremy Bernard / Red Bull Illume


Foto: Jeremy Bernard / Red Bull Illume
Foto: Pierre Augier / Red Bull Illume


Foto: Grant Gunderson / Red Bull Illume

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser