« Til oversigten

Kæmpe projekt i Bad Hofgastein

I Bad Hofgastein, som er en del af skiområdet Ski Amade i Salzburgerland, er man gået i gang med et større generationsprojekt, det såkaldte “Schlossalmprojekt”.

Det indebærer først og fremmest en ny kabinelift med 10 personers kabiner, i to sektioner, fra hovedvejen i dalen i 857 meters højde op til Schlossalm i 2070 meters højde. Denne lift vil erstatte en to-stolelift og en fire-stolelift, og vil gøre det muligt at tilbagelægge de godt 1200 højdemeter uden omstigninger. Samtidig vil det forøge kapaciteten fra 1400 til 3000 personer i timen, På sydsiden bliver der ydermere lavet en ny otte-stolelift som også vil gøre sit til at kø ved liften er fortid i området.


Dalstationen bliver indrettet mere moderne end tidligere, hvilket gør at der kan håndteres en større menneske kapacitet


Halvvejs oppe, kan man stå af ved denne station, hvis ikke man ønsker at komme helt til toppen

På toppen bliver restauranten, Kleiner Scharte, moderniseret og forbundet med liftstationen via en supermoderne glasgang i ca 20 meters højde. Det samlede areal af pisterne i området bliver udvidet fra 20 til 100 hektar, dels i kraft af, at de nuværende pister bliver gjort bredere, men også i form af nye pister, bl.a. en piste til dalen.


Den nye bjergstation bliver med en glasgang, hvor man kan gå direkte over til restauranten

De nye pister skaber naturligvis give et øget behov for vand til kunstsne og derfor er man samtidig gået i gang med at bygge en 150.000 kubikmeter stor “Lavine-opfangningsdam”, som skal fungere som vandreservoir for snekanonerne. Alle disse fornyelser vil stå færdige løbende over de næste år og alt i alt er der budgetteret med en investition på 90 millioner € indtil år 2020!


Fremover vil der være flere lifter og pister i området

Så mon ikke man med rette, kan se frem til noget ekstraordinært i dette skiområde! Kabineliften skulle efter planen stå færdig i december 2018, men allerede til den kommende sæson er der et par nye pister at glæde sig til.


Skiferie forslag i Bad Hofgastein

Kur Und Sport Hotel Pa... Kur Und Sport Hotel Pa... Bil fra 2.741,-/pers.
Johannesbad Hotel St. ... Johannesbad Hotel St. ... Bil fra 3.015,-/pers.
Hotel Carinthia Hotel Carinthia Bil fra 6.089,-/pers.
Hotel Germania Hotel Germania Bil fra 5.394,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder