Aarhus omdannes til skimekka i december

Aarhus omdannes til skimekka i december

90 meter lang og 30 meter bred skibakke, er hvad der kommer til at være lige ved siden af musikhuset i Aarhus C. Oplagt mulighed for at teste skiene mv. inden sæsonen for alvor går i gang.

90 meter lang og 30 meter bred skibakke

I et samarbejde mellem ”Aarhus Snow Park, Aarhus Kommune (AAK) og Musikhuset Aarhus omdannes Amfiscenen ved Musikhuset i hele december til et snemekka for vinter elskere. Her kan folk i alle afskygninger komme og teste bakken via kælk, bobslæde, ski, snowboard osv. Bakken bliver 90 meter lang, 30 meter bred og vil have en gennemsnitshældning på 20 grader. Snowparken bliver delt op i 4 pister, så er du ikke til rails og hop kan du blot tage en tur i kælken. De 4 pister giver tilsammen 375 meter skipister i det der bliver Nordeuropas største City Snow Park.

Åbningsperiode fra 28. november – 1. januar

Gratis adgang for institutioner, skoler mv. i hverdagene mellem kl. 10.00 og 15.00.
I hverdagene i tidsperioden fra 16.00-22.00 vil alle andre vinter entusiaster få adgang til det lille vinterparadis mod betaling af entré. Fredag og lørdag er der åbent for alle fra 10.00 – 23.00, og søndag fra 10.00 - 22.00

Mulighed for leje af ski/snowboards/kælke eller test dit eget grej inden sæsonstart

I parken er der mulighed for at leje ski, støvler, snowboards og kælke samtidig med. Har du ikke helt lært at stå på ski endnu, så fortvivl ej, der vil være mulighed for skiundervisning, primært for de yngste på annoncerede tidspunkter.
Er du ikke til ski, snowboard eller kælk kan du nyde stemningen i det hyggelige afterskiområde, hvor der løbende vil blive afholdt arrangementer og events, så vi for alvor kan komme i god vinter/skiferie-stemning.

Aarhus Snow Park med snegaranti!

For at sikre at pisterne bliver farbare og af super kvalitet, har Aarhus Snow Park indgået samarbejde med Snowtek fra Finland. Snowtek er eksperter i at producere sne, deres snekanoner kan producere det hvide guld i +30 grader. Så fortvivl ej, sneen kommer med garanti !

Så bliver det alligevel hvid jul i en lille del af Aarhus.

Aarhus omdannes til skimekka i december - Billede 1913
Aarhus omdannes til skimekka i december - Billede 1914
Aarhus omdannes til skimekka i december - Billede 1915
Aarhus omdannes til skimekka i december - Billede 1916

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen