3 grunde til en skiferie til Ischgl

3 grunde til en skiferie til Ischgl

Mange af Ischgls gæster vender tilbage år efter år. Så hvad er det der gør, at denne lille by i grænselandet mellem Østrig og Schweiz kan tryllebinde folk og lokke dem tilbage 10, 20 eller 30 år i træk? Det giver Danski dig et svar på her.


Med 238 kilometer piste, 45 lifter og 2 snowparker er Ischgl en destination, der byder på lidt af hvert. Du kan stå på ski i både Østrig og Schweiz, nyde de spektakulære udsigter og spise frisklavet kaiserschmarn eller wienerschnitzel, uanset hvor du træder hen. I byen er der et væld af afterski steder, fantastiske restauranter og butikker, der får byen til at summe af liv. Her er tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge Ischgl som destination til din næste skiferie. 

NR. 1 - ET SKIOMRÅDE I VERDENSKLASSE
Ischgls skiområde er et de bedst sammenhængende skiområder i Alperne. Hvor end du befinder dig, kan du stort set altid se en lift. Liftsystemet er under konstant forbedring og har en imponerende kapacitet på 94.000 passagerer/timen. I Silvretta Seilbahn AG - selskabet der ejer liftsystemet - er der lavet en aftale om, at man ikke må tage penge ud af selskabet. Det betyder, at alle de penge, som de tjener, bliver reinvesteret i at forbedre og udvikle systemet. Effekten heraf er tydelig: Topmoderne lifter og minimal ventetid.  

NR. 2 - AFTERSKI SOM INTET ANDET STED 
Har du sagt Ischgl, må du også sige afterski; og afterski - dét kan Ischgl. Med 17 forskellige afterski-steder spredt ud over hele byen er der noget for enhver smag: Det klassisk østrigske, den helt store fest og muligheden for at nyde en øl i solen. 

Læs grund nummer tre her og kom med på en rundtur i Ischgl med Danskis guider.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen