Pistekort fra Tignes


Søg skirejser til Tignes

Find mere om Tignes: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Skiområdet i Tignes er et alsidigt skiområde med noget til alle temperamenter. Skiområdet omfatter 150 pistekilometer og er en del af det større skiområde Espace Killy på i alt 300 pistekilometer, som også omfatter Val dIsere.

Selve området omkring Tignes er et af de bedst sammenhængende områder, hvor man kan køre rundt uden at skulle samme vej tilbage, mens man ligeledes kan tage på ture længere væk. Her kan en tur til eksempelvis Les Brevieres i 1550 meters højde anbefales, hvis sneforholdene er gode. Det er let og hurtigt at komme op i terrænet med en af de utallige lifte, uanset om man bor i Tignes Le Lac eller i Tignes Val Claret. Der findes finde en gratis stollift i begge bydele, som giver mulighed for børn og nybegyndere at komme godt i gang.

Til børn findes der i Le Lac et fint område for bunden af Toviere kabineliften. Vil man ud på en længere tur, hvor både børn og nybegyndere kan være med, kan man tage Fresse-liften fra Val Claret, hvorfra der går en lang grøn/blå piste hele vejen tilbage til byen. En tur der er både lang, sjov og med fantastisk udsigt hele vejen.

Er man mere øvet kan det anbefales at tage Funiculaire Grand Motte-toget fra Val Claret op til Grand Motte gletscheren og videre med Grand Motte-kabinen helt op i områdets højeste punkt i 3.456 meters højde. Udover områdets bedste udsigt, så er det herfra muligt at køre tilbage til Val Claret i 2150 meters højde i ét stræk. Her kan det anbefales at tage pisterne Glacier og Double M.

Skal det være vildere, så kan den sorte upræparerede pist, som kun kan nås med stolliften Col Des Ves anbefales. Hvis der er gode sneforhold, så byder denne tur også på fantastisk offpist. Denne rute er dog kun forbeholdt dage med godt vejr.

Foruden alt dette er det ligeledes i Tignes man har mulighed for at prøve bungee jumping fra en 70 meter rampe med ski på, eller tage op og se det berømte nåleøje, som medvirkede i James Bond filmen A view to kill. Disse ting findes for enden af henholdsvis Merles-stilliften, og på LAiguille Percee toppen til højre på pistekortet.

Kort sagt, Tignes kan lidt af det hele.


Residences Village Montana

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Chaletlejligheder "Village Montana Tignes"

Med en skøn beliggenhed ovenfor Tignes Le Lac finder I dette lækre ferieresort hvor I bor lige for enden af pisten med ski in ski out. I bygningen omrking findes 2 loungebarer og 4 restauranter, så I kan vælge mellem lokale Savoyarde specialiteter eller internationalt køkken, hvis I ikke vil lave mad i lejligheden. Lejlighederne er indrettet i bedste chaletstil med møbler og byggematerialer fortrinsvis i træ og sten. Der er balkon med en smuk bjergudsigt, satellit-tv og gratis wifi Læs mere

Résidence Lodges des Neiges

Du finder de attraktive lejligheder hos Residence Lodges des Neiges i et smukt og roligt område i Tignes. Du kan booke forskellige typer lejligheder. Lige fra små, kompakte studios til rummelige 5-værelses lejligheder med plads til 10 personer. Alle lejligheder er hyggeligt indrettede og udstyret med et praktisk tekøkken og et moderne badeværelse. Efter en lang dag i det fri kan du slappe af i lejlighedskomplekset dejlige wellnessområde. Udover en dejlig sauna og hammam finder du også en opvarmet swimmingpool Læs mere


Brugernes anmeldelser af Tignes

Skiterræn
4,38
Liftsystem
4,17
Afterski
3,56
Byen
3,31
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
2,50
Offpiste
5,00
Tignes har en samlet score på 3,93 stjerner ud af 5. Baseret på 118 anmeldelser.

Kort over Tignes

Find tilbud på skirejser