Pistekort fra Tignes


Søg skirejser til Tignes

Find mere om Tignes: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder


Skiområdet i Tignes er et alsidigt skiområde med noget til alle temperamenter. Skiområdet omfatter 150 pistekilometer og er en del af det større skiområde Espace Killy på i alt 300 pistekilometer, som også omfatter Val dIsere.

Selve området omkring Tignes er et af de bedst sammenhængende områder, hvor man kan køre rundt uden at skulle samme vej tilbage, mens man ligeledes kan tage på ture længere væk. Her kan en tur til eksempelvis Les Brevieres i 1550 meters højde anbefales, hvis sneforholdene er gode. Det er let og hurtigt at komme op i terrænet med en af de utallige lifte, uanset om man bor i Tignes Le Lac eller i Tignes Val Claret. Der findes finde en gratis stollift i begge bydele, som giver mulighed for børn og nybegyndere at komme godt i gang.

Til børn findes der i Le Lac et fint område for bunden af Toviere kabineliften. Vil man ud på en længere tur, hvor både børn og nybegyndere kan være med, kan man tage Fresse-liften fra Val Claret, hvorfra der går en lang grøn/blå piste hele vejen tilbage til byen. En tur der er både lang, sjov og med fantastisk udsigt hele vejen.

Er man mere øvet kan det anbefales at tage Funiculaire Grand Motte-toget fra Val Claret op til Grand Motte gletscheren og videre med Grand Motte-kabinen helt op i områdets højeste punkt i 3.456 meters højde. Udover områdets bedste udsigt, så er det herfra muligt at køre tilbage til Val Claret i 2150 meters højde i ét stræk. Her kan det anbefales at tage pisterne Glacier og Double M.

Skal det være vildere, så kan den sorte upræparerede pist, som kun kan nås med stolliften Col Des Ves anbefales. Hvis der er gode sneforhold, så byder denne tur også på fantastisk offpist. Denne rute er dog kun forbeholdt dage med godt vejr.

Foruden alt dette er det ligeledes i Tignes man har mulighed for at prøve bungee jumping fra en 70 meter rampe med ski på, eller tage op og se det berømte nåleøje, som medvirkede i James Bond filmen A view to kill. Disse ting findes for enden af henholdsvis Merles-stilliften, og på LAiguille Percee toppen til højre på pistekortet.

Kort sagt, Tignes kan lidt af det hele.


Residences Village Montana

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Residences Village Montana

Residence Village Montana i Tignes er lækre og hyggelige 4-stjernede lejligheder af forskellig størrelse.

Hotel l'Aigle du Montana

Hotel l'Aigle du Montana i Tignes er den perfekte base til en uforglemmelig skiferie. Hotellet ligger lige ved pisterne, så du kan stå på ski eller snowboard med det samme. Dette stemningsfulde hotel har rummelige værelser og suiter med fantastisk udsigt over bjergene. I restauranten kan du nyde lækre franske retter og i baren kan du hygge med vennerne efter en dag på pisterne.


Brugernes anmeldelser af Tignes

Skiterræn
4,38
Liftsystem
4,17
Afterski
3,56
Byen
3,31
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
2,50
Offpiste
5,00
Tignes har en samlet score på 3,93 stjerner ud af 5. Baseret på 118 anmeldelser.

Kort over Tignes

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen