Voks af nye ski

Claus Gotthard 24/12 2015 07:47

Hej..

Når jeg lige har købt et par helt nye Armada ski og der er vokset fra fabrikkens side af. Vil i så anbefale at få vokset dem alligevel inden skiferien eller er det ligemeget??
På forhånd tak

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Kristoffer 06/01 2016 09:49

Sv: Voks af nye ski

Hej Fred1337!

Det vil selvfølgelig helt klart være bedst at give dem en ny omgang varmvoksning.
Men hvis tiden ikke er til det, kan du også sprøjte en voks spray på sålen i ny og næ under selve skiferien. Du kan fx bruge denne http://alverdens-voks.dk/produkter/klargoring-af-ski/skivoks-spray/

Så kan du give dine ski en god gang sommervoks når du kommer hjem fra ferien.

Frederik 06/01 2016 12:20

Sv: Voks af nye ski

Ja, spray voksning er også en mulighed, men det beskytter selvfølgeligt ikke skien ligeså godt som varmvoksning, og det glider lettere af.

Karen Anita Nielsen 25/12 2015 23:32

Sv: Voks af nye ski

Hej. Nej det mener jeg slet ikke det er. Hvis det bliver nødvendigt under ferien ( hvis det kommer mange ridser i fx) kan man altid få dem vokset på destinationen hvor de sælger/lejer ski ud.
Hilsen Karen

Frederik 27/12 2015 22:51

Sv: Voks af nye ski

Det er lidt en smagssag hvor ofte man vil vokse sine ski. Man bør gøre det hver 5-7 dag på ski og så ellers lade dem stå med voks over sommeren. De er vokset fra fabrikken, så det er ikke nødvendigt, at vokse dem med det samme. Denne voks glider dog af ret hurtigt, så de kan med fordel vokses allerede efter et par dages brug. Jeg foretrækker, at gøre det selv - så kan man efterlade et godt lag som ikke glider af med det samme :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen